Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

471 omdömen
Utmärkt
 
221
Väldigt bra
 
154
Bra
 
57
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2019-10-14

av Sören M

Kanonläge

Lugnt läge men ändå nära till mat/underhållning,bad och shopping. Magisk utsikt från vår balkong, trevlig personal, rent och fint. Jätteglada att vi hittade detta hotell. Vi hoppas kunna återvända flera gånger!

 
2019-10-14

av Carola L Norrköping

Bra boende nära stranden

Rummen på Nova Apartementos är fina och städas väl. Trevlig personal. Det enda vi kan klaga på är att madrassen i soffan borde bytas ut och att det är svettigt med plastlakan under lakanet. Otydligt hur man ksa sortera sopar. det fanns inga instruktioner.

 
2019-10-14

av ro7389

Bra hotell nära till altt,underbar utsikt

Besökte detta hotell 31 dagar i September. Vårt rum var stora och mycket väl utrustat. Poolen är underbar och snackbaren serverar god mat. Fantastiskt läge och utmärkt vänlig personal. Skulle definitivt rekommendera och kommer att komma tillbaka igen.

 
2019-07-29

av Anna B Varnamo, Sverige

Läget är kanon men hotellet kan bli bättre

Vilket läge! Stranden är rakt över gatan och massor av gator att promenera på långt in på kvällskvisten! Lägenheten var stor och rymlig men det var VÄLDIGT lyhört. Stor och mysig balkong och vi hade tur mes utsikt över pool och hav. Kanon! Där var rent och dom har nog provar på en budgetrenovering för en del saker som möbler ect hade även dom behövts byta ut. Lunchrestaurangen på hotellet var kanon med trevlig personal. Underhållning på kvällarna som min då 7åriga dotter älskade. Mindre poolområde och lite för få solbäddar men vi klarade oss! Kan tänka mig att komma tillbaka men då utan barn!

 
2018-08-19

av SusanneP438

Bästa läget i Palma Nova

Jätte bra hotell, kommer defenetivt att komma tillbaka och rekommendera detta till alla! Bästa läget! Bra mat, nära till stranden och bra med resturanger och butiker i närheten. Bra hotell för alla nära till Magaluf också.