Aluasun Torrenova

Covid-19 inresekrav: Coronatest • Inreseformulär

Nyrenoverade All Inclusive-hotellet AluaSun Torrenova har ett bra läge bara 5 minuters promenad från Palma Nova beach. Här väntar härliga pooler för såväl små som stora och vill du aktivera dig på semester finns mycket att roa sig med.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2716 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 250 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Utspritt på hotellområdet finns tre pooler samt gratis solstolar och parasoller. En pool för vuxna, en barnpool och en pool med vattenlek för de yngsta barnen.

På hotellet finns en bufférestaurang som serverar frukost, lunch och middag. Vid poolen för vuxna finns även en pool-/snackbar. Loungebar som även bjuder på underhållning kvällstid.

Alua Sun Torrenova erbjuder ett brett utbud av aktiviteter som zumba, yoga, vattenpolo, vattengymnastik med mera. Det finns även en multicourt för volleyboll, basket, fotboll och handboll. Lekplats och barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Gratis wifi allmänna utrymmen. Nivåskillnader och backar i omgivningen. Lokal trafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frukostbuffé.
  • Lunchbuffé.
  • Middagsbuffé.
  • Snacks, erbjuds när inte måltidsservering pågår (frukost, lunch eller middag).
  • Från det att restaurangen stänger till kl. 7.00 erbjuds kalla och varma snacks, bakverk, kaffe/te, juice, vatten och alkoholfria förfriskningar.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.