Playa Esperanza

  • Mitt på den fantastiska stranden
  • Halvpension ingår
  • Gratis wifi överallt

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Hotell Playa Esperanza har ett vackert strandnära läge i en lugn del av Playa de Muro. Hotellet är omgivet av stora grönskande trädgårdar. På anläggningen finns fem pooler, ett fint spa och en hel del saker att sysselsätta sig med på semestern. Och med gratis wifi kan du hålla vännerna där hemma uppdaterade om hur skönt du har det.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Standardrum för 2-3 personer. Dubbelrum för 2-3 personer. Superiorrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

10 av 10
baserat på 1 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 685 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 200 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Playa Esperanza är ett modernt, nyligen renoverat hotell som ligger ett stenkast från stranden och är omgärdat av lugna och gröna trädgårdar. Tillsammans med Playa Esperanza Suites och lägenhetshotellet Esperanza Park utgör hotellet anläggningen Playa Esperanza Resort. Gästerna har fri tillgång till alla faciliteter och poolområden, med totalt fem pooler, på Playa Esperanza Resort. Uppvärmd inomhuspool. Strandhanddukar mot deposition.

Hotellrestaurangen är öppen för frukost och middag (två middagssittningar, kl. 18.00-19.30 och 20.00-21.30. Tidsändringar kan förekomma. Vårdad klädsel gäller, långbyxor för män.) På hotellområdet finns också snackbaren/restaurangen Luna, en poolbar och en lobbybar.

Barnklubb för barn över 4 år i hotellets regi och lekplats. Gratis wifi på hela hotellet. Internethörna mot avgift. Gratis gym. Spa (för gäster över 13 år) med bland annat ångbastu, kalla pooler, jacuzzier och vattenmassage samt olika behandlingar mot avgift. Gäster får gratis inträde till spat en gång per vecka, annars är det mot avgift. Windsurfinglektioner mot avgift. Rum för cykelförvaring finns på hotellet. En supermarket finns på hotellområdet och en busshållplats ligger strax utanför hotellet. Ca 200 meter till lokalt centrum och ca 3,7 kilometer till Alcudia centrum.

Måltider

Halvpension.