Ivory Playa

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Bara meter från stranden i Alcudia ligger hotell Ivory Playa med ett lockande poolområde omgivet av en stor solterrass och skuggande träd. Hotellet erbjuder massor av roliga aktiviteter och ett litet spa för egentid och välgörande behandlingar.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

8,3 av 10
baserat på 15 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 745 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 350 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Ivory Playa ligger nära stranden i barnvänliga Alcudia. På hotellet finns fyra pooler varav en delvis separerad barnpool och en inomhuspool på hotellets spa. Vid poolområdet finns solstolar och parasoller som hotellets gäster kan använda gratis. Poolhanddukar finns att låna mot en deposition. Poolbar.

Hotellets restaurang serverar frukostbuffé med varma och kalla rätter. Till middag har du möjlighet att prova traditionella mallorkinska och spanska specialiteter liksom ett brett utbud av internationella rätter. Och på vinlistan finns många lokala viner. Det finns också en snackbar där du kan äta din lunch eller bara koppla av med en sval dryck i skuggan under dagens varmaste timmar.

Litet gym. Cykeluthyrning på hotellet. Spa med inomhuspool och jacuzzi, bastu och ångbad. Olika behandlingar mot avgift. Aktiviteter och underhållning på hotellet. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal för barn från 4 år.

Genomfartstrafik samt ljud från barer och restauranger i området kan uppfattas som störande. Närmsta centrum är Playa de Muro, ca 350 m, och ca 3,5 km till centrum i Alcudia.

Måltider

Inga måltider ingår.
Frukostbuffé och halvpension finns mot tillägg.