Kundomdömen om Grupotel Amapola

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Att det var så rent och fint överallt och all personal var så trevliga och glada
-

Bekräftad gäst: 2019-10-12


10 av 10

+
Fantastisk personal över hela hotellet. Serviceanda hela tiden vi var där. Toppen personal.
-
Poolen blev ett tillhåll för änder från den närliggande insjön som blev lite nersmutsad på poolkanterna och i poolen. Lite bättre koll av personalen.

Bekräftad gäst: 2019-10-12


10 av 10

+
Allt var bra och vi åker gärna dit igen
-
Vi såg många som åkte ensamma eller med 1 barn. Man kan tänka sig ett bord i matsalen för de som är singel så att de har någon att prata med vid måltiderna så klart bara om man själv önskar.

Bekräftad gäst: 2019-10-12


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

76% av resenärerna rekommenderar

320 omdömen
Utmärkt
 
142
Väldigt bra
 
113
Bra
 
47
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
9

5 senaste omdömen

2019-09-05

Inlägg av Mariastefan74 Skåne län, Sverige

Super bra hotel !!

Vi är super nöjda var här 1 vecka med mannen o svåger o svägerska . Sen kom våra barn med respektive dit 3 nätter :) Vi hade super kul med lite olika aktiviteter på hotellet :) Bla. Tennis , mingolf , pingis , lek i pooen :) Super nöjda med allt o maten var kanon . rummen jätte fina o personalen jätte trevliga :)

 
2018-11-12

Inlägg av 375elisabethn

Prisvärt hotell

Bodde en vecka med all-inklusive. Rent på rummet, enkel standard. Trevlig personal. Fint poolområde. Restaurangen har helt ok bufféer, men många rätter kommer igen. En kväll var det sushi buffé. Ligger lite avsides, ca 10 minuter till havet och stranden

 
2018-09-11

Inlägg av vaanendaal007 Hässleholm, Sverige

Det du betalar, det får du :)

Bra hotell med mycket aktiviteter och varierad mat! Läget var inte så bra! Små rum, men bra ac. Städade varje dag! Trevlig personal och god atmosfär 😊 Vattenpolo, pingis, Biljard, skjut med pistol, tennis m.m

 
2018-09-08

Inlägg av hindsaffo Stockholm, Sverige

Prisvärt

Bra all inclusive hotell, här finns allt under samma tak så du slipper lämna hotellet på hela vistelsen och ändå vara tillfredsställd. Rummet: fräscht dock lite gammaldags och sängarna hade hjul på sig och var ganska ostabila. Städning varje dag och badrummet var fräscht. Restaurangen: fantastisk bra och fräsch mat. Här gick kvalite före kvantite. Inte mycket och välja mellan men de som fanns och välja mellan var gott och passade alla smaker. Bra vegetariska alternativ. Baren: ganska mycket som ingick i all inclusive, öl, vin, sangria , bubbel, longdrinks och cocktails. Generöst. Poolen: många solstolar, bra pool och är man rastlös finns det aktiviteter för alla, hela för och eftermiddag som inte stör de som bara vill ligga och chilla i poolen. Tex. Tennis, golf, vattengympa m.m. Kvällarna: alltid underhållning på kvällarna , vissa bättre än andra, men ni blir inte rastlösa. Läge: fem min till stranden , en bussresa på 15 min till hamnen port de Alcudia, 20 min till old town. Personal: personalen var helt Okej trevliga, varken mer eller mindre. Hotellet rekommenderas för de som vill komma bort och ha en mysig och lugn semester .

 
2018-05-09

Inlägg av veronicapN5709BL Västervik, Sverige

Prisvärt och fräscht

Trevligt och lugnt hotell. Fräscht och välstädat varje dag och överallt. Lite lyhört mellan rum och korridor men såhär i maj var det ändå lugnt. Glad och trevlig personal!! Lite off kanske med några hundra meter till stranden men inte långt. Inte lika mkt utbud för barnen som grannens lekpool men å andra sidan gick det bra att gå in dit också. Utsikt mot en liten insjö. All inclusive är mkt prisvärt och maten god och fräsch. Fisk, kött och kyckling lagas direkt vid serveringen. Liksom frukostens omelett! Basen är densamma men alltid nya inslag och mkt att välja på, även vego.