Kundomdömen om Eix Hotel Alcudia

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

63% av resenärerna rekommenderar

1959 omdömen
Utmärkt
 
997
Väldigt bra
 
630
Bra
 
222
Mindre bra
 
71
Underkänt
 
39

5 senaste omdömen

2020-08-29

Inlägg av johannablommis

Över all förväntan!

Pga Corona blev vi ombokade till det här hotellet som vi inte varit på förut. Bra bemötande när vi kom sen kväll och bra rum, men balkong och kylskåp. Städningen va otrolig, nya sängkläder varje dag och allt kändes fräscht. Frukosten va klanderfri, massor att välja på, mycket frukt och grönt, goda pålägg, färskpressade juicer och en kock som stekte ägg, omeletter och pannkakor efter beställning. Poolområdet såg fint ut men vi nyttjade det aldrig. Stort plus att man fick behålla rummet till kl 19 för 20 euro. Om man ska ge något litet minus va det ganska lyhört. Med det större oss egentligen inte så vi inte spenderade så mycket tid på rummet. Skulle absolut kunna tänka mig att bo här igen!

 
2019-11-23

Inlägg av KristinaK1163

Trevligt hotell med toppenfrukost!

Trevligt hotell med ett bra läge. Frukostbuffén var stor med en massa gott att välja på, extra plus för ägg, pannkakor och omelett stekta på beställning. Det var rent, snyggt och en fick ett glas bubbel vid ankomst! Ganska lyhört därav en 4a.

 
2019-10-26

Inlägg av 659kese Borlänge, Sverige

Väldigt bra hotell

Trevligt hotell som bjöd på bubbel när man checkade in. Rummet var i bra storlek med ett ok kylskåp.frukosten var väldigt bra där kocken gjorde pannkakor stekta ägg och omelett för den som ville ha. Vi blev erbjudna att köpa 3 middagar för 41euro/per och det kan vi rekommendera . Solstolarna var sköna att ligga på men poolen var väldigt kall. Trevligt med happy hour 17_18 då man fick köpa 2 drinkar betala för en, många samlades på den stora altanen

 
2019-09-30

Inlägg av andersk605 Monterosso al Mare, Italien

Mr

Trevligt hotell för vuxna nära strand. Trevlig personal och ställe att slappna av på testa även spa och bastu. Bra frukost. Trevligt med happy our Två pool områden. Junior svit skön balkong Trevligt i Alcudia med många resturang med bra matHurra

 
2018-11-03

Inlägg av Jet28926581347 Puerto Rico, Spanien

Trevligt hotell med mycket bra läge

Vårt första besök på Eix Alcudia Hotel. Rent och fint, trevlig personal och festligt med bubbel vid ankomsten! God och fräsch frukostbuffé.Sköna sängar och trevligt rum. Ett litet minus för flera trasiga klädhängare i garderoben.