Kundomdömen om BQ Alcudia Sun Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 183 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


6 av 10

+
Trevlig personal, rent o snyggt, tyvärr inga aktiviteter och ingen underhållning, vilket hade utlovats.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
Toppen sängar, tyst bra fungerande av samt jätte god mat.
-
Snöra åt solsängarna vid poolen. Provade flera alla som hängmattor så man fick plastribban i ryggen.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


8 av 10

+
Trevlig personal, bra rum med eftermiddagssol på balkongen.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

+
-
Bättre internet

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
Rent och fint på rummet och på området. Trevlig personal. Har inte ätit på restaurangen och därför kan jag inte bedöma detta.Mycket bekväma sängar.
-
Gärna vinglas på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-28


10 av 10

+
-
Fler hängare i badrum o rum

Bekräftad gäst: 2019-09-28


9 av 10

+
Restaurangen var bra och utomhusområdet.
-
Köksutrustning. Litet och trångt i köket. För lite förrådsutrymme . För små bord. Saknar bord framför soffan, Trångt på toaletten.

Bekräftad gäst: 2019-09-28


8 av 10

+
poolen o läget,
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

539 omdömen
Utmärkt
 
253
Väldigt bra
 
194
Bra
 
58
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2019-10-05

av MariaDaNa Kungsbacka, Sverige

Bra barnhotell.

Åkte på en resa utan att veta var vi skulle hamna, vilket blev på detta hotell. Hotellet passar bäst för barnfamiljer, där barnen kan bada i underbara pooler! Området är lite utspritt men det är vackra promenader. Bodde i en stor lägenhet i alldaglig standard. Lägenheterna var rena. Minus för lång incheckning, vi stod nog i kö i 30 minuter för att få nyckel till rummet. Annars helt ok hotell.

 
2018-08-11

av 655MartinS Stockholm, Sverige

Verkligen medel

Hotellet i sig motsvarade nivån av 3*. Bodde där i 2 veckor med familjen ( 2 barn ,7 & 8) Vi valde inte all inclusive vilket vi inte ångrade då maten såg ganska trist ut. Samtidigt väldigt svårt att hitta bra mat till vettiga priser. Allt var friterat och dyrt, bättre att åka till port Alcudia. Rum och omgivning var helt ok. Positivt: Välstädat och riktigt bra dusch. Negativt: väldigt lyhört, svårt att få till en ”mysig” känsla på plats,Små balkonger. Proppad pool som såg grumlig ut. Vi har lärt oss av vårt misstag, väljer man att bo på all inclusive hotell får man räkna med att folk stannar på hotellet hela tiden vilket gör att det aldrig blir en lugn stund och poolen känns överfull. Playa de Muro stranden var otroligt fin men även där väldigt välbesökt.

 
2018-07-26

av strutan Stockholm, Sverige

Besvikelse!

Vi hade bokat två veckor på detta lägenhetshotell. Själva rummet var helt okej med en mysig lummig uteplats och sköna sängar. Som tur var hade vi inte valt all inklusive då mat och dryck såg väldigt torftig och tråkig ut. Ville man som icke all-inclusive gäst ta en öl i baren fick man en sladdrig lite plastmugg för 3€, det fanns heller ingen annan mat/snacks att köpa än bufféerna. Poolerna hade grumligt vatten och över hela hotellområde låg en ständig lukt av avlopp, vilket kändes väldigt ofräscht. Vi kommer inte åka tillbaka till detta hotell!

 
2021-09-11

av Kt270889

Lovely break

The hotel was lovely, very clean, pool area lovely, staff very helpfully and friendly. Just a couple of things we were disappointed with, we booked all inclusive but there were no stacks available between breakfast and lunch or lunch and evening meal. So we did not have the option of eating all day. Cocktails are only served between 5:30 and 11:30 which I was really disappointed in as I don’t drink much else and everyone likes a cocktail around the pool. I just found these things couple of things disappointing but other than that lovely hotel.

 
2021-08-27

av LBW1981283

Second Visit here. Loved it

We visited this hotel back in 2018 and loved it so booked again this year. There were some changes which were a shame but obviously down to covid and staffing with the hotel not being full. The pool bar near the toilets was closed and the cocktails are now not served until 5.30pm which didnt bother me, but when a vodka and pineapple juice is classed as a cocktail only on one occasion, this was a bit annoying as we had to just get near vodka and put the mixer in ourselves! The rooms were cleaed daily and fresh towels given. The only downside to the room is there wasnt much space to put clothes. The wardrobes are about 15cm deep and for 4 of us it was a bit tight. The food was great. Plenty of choice. All in all this is a great hotel in a fabulous location just a quick walk to the beach. Would definitely return. Thanks