Kundomdömen om Globales Acuario

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3/5 Sovkvalitet
  • 2,5/5 Läge
  • 2,5/5 Rum
  • 3/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

36% av resenärerna rekommenderar

390 omdömen
Utmärkt
 
43
Väldigt bra
 
84
Bra
 
91
Mindre bra
 
55
Underkänt
 
117

5 senaste omdömen

2018-03-09

av Lena130304 Göteborg, Sverige

Så mycket bättre

Efter att ha läst ganska negativa omdömen där ”vidrigt” stack ut, jag beredd på det värsta. Inget kunde vara mer fel. Detta hotell, som gett sig själv två stjärnor, överträffar alla förväntningar. Här får man vad man betalar för och lite till. Det ligger mitt i öns vardagliga liv, högt med underbar utsikt från många rum. Små rum, rent, fin frukost, trevlig personal. extrafilt om det är kyligt. De missnöjda har inte läst på vad hotellet har att erbjuda. Jag bor gärna här igen!

 
2018-02-20

av kickidi Brunna, Sverige

VIDRIGT

Varning! Ett mycket dåligt hotell! Vanskött och aldrig underhållet! Flera rum har unken trasig heltäckningsmatta, äckliga filtar som täcke ( hur tvättas dessa?) efter tre rumbyten fick vi klinkergolv, men dammråttorna bodde kvar hela veckan under sängen. Inga sänglampor bara en tak. Oerhört lyhört! Skrangliga balkongdörrar som nästan inte kunde öppnas. Dålig trist torr frukost. Ett vandrar hem har bättre standard!

 
2018-02-01

av Ted G

Duger men inte mer.

Vi fick ett LITET rum på bottenvåningen så missade inte när nån annan göst rörde sej i hotellet. En tunn filt är klent när det är 12 grader ute och rummet är ouppvärmt. Duschkabinen är synnerligen trång så när man vänder sej eller på annat sätt rör sej så ändras vattnets temperatur allt som oftast. Lyhördheten är ungefär desamma som en ordinär garderob men det beror nog mycket på att dörren är ungefär lika tät. Städningen sköttes bra och frukosten var godkänd. Men av alla vi sett i personalen så var det vara en som fick fram ett leende ibland. En yngre förmåga i frukostmatsalen. Tv hade ca 50 kanaler. Imponerande. Två var engelska...... mindre imponerande. Wifi kostar 25 euro för en vecka. Löjligt. Ingen bäddmadrass i sängen vilket gör det mindre bekvämt. Bra med personal i receptionen dygnet runt.

 
2017-12-31

av Helen E Emmaboda, Sverige

Hemtrevligt

Härligt litet hotell med personlig service. God frukost med underbara kakor speciellt på helgen. Killarna som hade hand om frukosten var så gulliga. Det var kanonrent både i rummet och allmänna ytor. Hotellet låg högt upp på sluttningen med utsikt över havet. Så vi fick mycket motion i backarna upp och ner till strand och centrum. Men vi skulle gärna återvända.

 
2017-11-03

av halnic Göteborg, Sverige

Prövande vistelse

Har bott sämre: 1988 i Budapest på vandrarhem. Gillar musik men när grannhuset har karaoke-fest och "sjunger" DESPOSITO 734 gånger på en kväll går propparna i vårt proppskåp... Rummen smutsiga - försökte byte tre gånger. Ingen idé. Alla lika illa. Tog halvpension. Håglös mat utan varken variation och smak. Åk vart som helst. Men inte hit.