Kundomdömen om Be Smart Florida Plaza

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
5,4 av 10 baserat på 11 omdömen
Övergripande bedömning
 
5,4 / 10
Städning
 
5,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
5,6 / 10
Rum/lägenhet
 
6,0 / 10
Service
 
5,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-11-20


5 av 10

+
Närhet till centrum och badplats.
-
Hiss trasig, Enligt beskrivning av hotellet skulle detta finnas. Trappsteg ner från hotellterassen saknade på vissa ställen och en del var trasiga. Allvarligt då fallbeskrivningar var stor! Balkongen var utsatt för termitangrepp. Utav fyra vägguttag fungerade två. Balkong saknade lås, åtgärdades av hotellet som satte dit låskolv men svårläst då balkongdörr var skev

Bekräftad gäst: 2022-11-20


3 av 10

+
Det som är bra med hotellet är läget. Det ser trevligt ut arkitektoniskt. Synd att man inte ser till att vårda detta i grunden fina hus.
-
Har bott här tidigare för 15 år sedan och upplevde då inte att det var slitet och ” sunkigt”. Det fanns hiss den gången. Det verkade inte som om de hade ambitioner att laga hissarna heller. Verkade inte hända ngt under veckan. Vad jag minns var även köksutrustningen bättre sist jag var här. Tv:n en variant från 60-talet helt kass! Svårt att få effekt när man spolade i toaletten, fick spola flera ggr för att uppnå lyckat resultat.

Bekräftad gäst: 2022-11-20


6 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-11-13


1 av 10

+
läget i gamla stan. när till restauranger o butiker.
-
Vi valde detta lägenhetshotell för att de skulle vara handikappanpassat med pool uppe på taket,3 trappor upp. Det fanns 3 st hissar varpå ingen fungerade på hela veckan, trots tillsägelse varje dag i receptionen och kontakt med Apolloguide. Vi yrkar på ersättning för denna vecka vilket ställde till besvär för oss. Jag är rörelsehindrad o går med käpp o min man har en kompression i ryggen som gör att han har svårt att gå.

Bekräftad gäst: 2022-11-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

39% av resenärerna rekommenderar

870 omdömen
Utmärkt
 
103
Väldigt bra
 
263
Bra
 
268
Mindre bra
 
133
Underkänt
 
103

5 senaste omdömen

2019-04-04

av KiaE42 Sverige

Perfekt läge. Enkelt men ok.

Bästa läge i staden man kan tänka sig. Mycket sparsam köksutrustning, men fixa lite frukost går bra. Vänlig personal, rent o fint. Bageri utanför dörren! För det priset får man stå ut med lite hårda sängar!

 
2019-02-13

av Kaj I

Not acceptable.

Slitet hotel med stort behov av uppfräschning. Handdukar lakan örngott mycket slitna. Solkiga kuddar. Köksutrustningen bristfällig, stekpannan gick ej att steka i teflonet var borta. En kastrull passade plattan den andra var 2 gånger större än plattan. Lång tid för att värma upp plattorna. Städningen mycket bristfällig. Damm och smuts på golvet när vi kom. Internet (wifi) var utlovat i alla utrymmen på hotellet utan kostnad. Vi hade ingen anslutning till wifi utom vid receptionen. Om vi betalade 5 euro/dag skulle vi få full internet! ( falsk marknadsföring). Poolmadrasserna mycket slitna, parasoller fanns endast ett fåtal. Det som lyfter upp vistelsen är det centrala läget samt poolområdets lugna plats. Kan inte rekommendera detta hotell

 
2019-01-06

av Getaway58258973631

Dags för en renovering kanske.

Trevligt läge i gamla stan. mycket bra wifi. Ofräscht och slitet.Smutsiga filtar, som vi fick utbytta då vi bad om det. Köksredskapen kändes som loppisfynd. Vi hade ett glas, en kaffekopp och en tekopp. Inget för dig som vill fixa lite egen mat.

 
2018-06-22

av Leif D Marsfjäll

INTE VÄRT PENGARNA!!!

Läget är helt ok, nära till allt, men där slutar de positiva omdömena. Först ett gott råd, försök kontrollera vad resesajterna säljer. Det står ofta "economy" men ingenting om vad "economy" innebär. I mitt fall bokade jag via Hotelopia. Det framgick ingenstans att jag hade bokat en garderob. (se bilder). Det var omöjligt att bo så i två veckor och en uppgradering kostade mig 1 500 kr extra. Den nya studion var bättre, men inte värd det nya priset. Köksdelen är trång, mycket trång, och utrymmet för förvaring är ytterst begränsad. Sängarna är av normal spanska standard, dvs. korta och hårda. Nu till det trista. Städningen var i stort sett obefintlig. Jag tog tid en dag, tre minuter för att städa. Smulor under bordet fanns kvar och det enda som förändrades var att golvet blev blött. Byte av sängkläder var en katastrof. Jag hade samma sängkläder i 12 dagar och det enda som byttes var kuddvaret efter tio dagar. Helt oacceptabelt!! Balkongen är en smal remsa på en meter, men det spelar mindre roll. Däremot finns en restaurang i anslutning till hotellet med live "underhållning", vilket innebär att Spaniens egen Caruso sjunger spanska sånger med hjälp av högtalare med hög volym tills mitt i natten. Om du inte är road av att underhållas på detta sätt, undvik hotellet!! Mitt råd är att undvika detta hotell, oavsett lågt pris.

 
2018-04-04

av Aron48 Vänersborg, Sverige

Ett slitet men okey hotel

Bra läge bara några kvarter från Plaza Chargo. Hotellet något slitet och vi saknade utrustning på rummet såsom kaffebryggare och stekpanna. Endast en platta på spisen fungerade. Dyrt att få säkerhetsboxen. 35 euro för 14 dagar. Sängarna ganska hårda.