Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 37 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-12-05


8 av 10

+
Läget!
-
Cava vid ankomst, bättre wifi, information om hotellet, restauranter mm vid ankomst, fick bara en broschyr! Hotellet var dött efter middagen, ingen underhållning (lördag kväll spelade en man piano - inga gäster)! Baren öppen vid receptionen, ingen personal, inga gäster! Ingen poolservice, tog betalt för solstolarna stranden. De som hade halvpension hade den Italienska restauranten att tillgå utan söndag då den Mexikanska restauranten var öppen! Rest 1973 hade de 20% rabbatt, men hade man betalt så mycket så lägger man inte till 1 200 kr till! Vi hade inte halvpension, åt på alla fyra restauranterna mycket billigare! Lunchrestauranten a la carte stängd, barerna vid frukostmatsalen var stängda! Detta hotell är inte femstjärnigt och absolut inte ett "Guld" Hotell!

Bekräftad gäst: 2020-03-08


8 av 10

+
Lugnt , bra service, bra frukost, fin balkong med fin utsikt (rum 416)
-
Det fanns ingen egen ventilation i badrum eller toalett. Borde ha byggts in från början.

Bekräftad gäst: 2020-03-01


8 av 10

+
Frukosten var mkt bra! Maten och servicen på strandrestaurangen likaså. Hotellchef som varje dag gick runt och pratade med gästerna var mkt trevligt. Generellt trevligt och avslappnat bemötande. Renlighet överallt! Poolen fräsch!
-
Servicen hos receptionens personal. Borde ha en bättre beskrivning och presentation av vad hotellet erbjuder, både när man checkar in och under veckan. Besvikna att den mexikanska restaurangen bara hade öppet på söndagar, men resdag söndag så missade vi den.

Bekräftad gäst: 2020-03-01


8 av 10

+
Frukostarna
-
Städningen av rummen. Hittade en massa skräp t.ex en gammal strumpa och ett skärphälla under sängen när jag letade efter mitt tappade örhänge.

Bekräftad gäst: 2019-11-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

1507 omdömen
Utmärkt
 
1027
Väldigt bra
 
291
Bra
 
115
Mindre bra
 
42
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2020-03-12

av Kerstin E Göteborg, Sverige

Mycket bra läge, men inget femstjärnigt!!

Bokade genom Apollo, där de dessutom fått Guld av tidigare gäster, så förväntningarna var stora! Fint och stort rum, underbar frukost med Cava! Wifin dålig! En lunchrestaurant och en bar stängd under vår vecka och två veckor innan! Efter middagen var det "dött", inget folk! Baren som var öppen vid receptionen var tom på folk, flickan som satt där tittade i telefonen. Ingen underhållning på kvällarna, förutom på lördagen, piano, fåtal gäster! Solstolar vid stranden mot avgift! Ingen poolservice! Vi valde ej halvpension, men åt på alla hotellets restauranter plus Paradise, Strandpromenaden och Empire, Safari köpcentrat som var toppen!! Halvpension får du endast äta på den Italienska restauranten menyer, utom söndag då det är Mexikanskt. Finrestauranten 1973 20% rabatt. Beach Club, lunchrestaurant, mycket bra!

 
2019-12-19

av Lena R Karlshamn, Sverige

Vackert lyxhotell, med strandläge

Vi åkte med Vingresor. Valde rum med högt läge och fick ett stort rum på femte våningen, med stor terrass och fantastisk utsikt över hav, stad och omgivande berg.Hotellet var smakfullt dekorerat med mycket konst, och även juldekor.Färgglada byggnader i olika höjd och form, stor vacker och uppvärmd pool. Kanon med passage till stranden och gratis solstolar där. Bästa frukosten , massor att välja mellan. Utmärkt bröd. En kock som gjorde stekta ägg, omelett m.m.En fin strandbar med god lunch och en takterrass med bar, med utsikt mot solnedgången. Enda minus var den långsamma servicen i strandbarerna, båda två.Åker gärna tillbaka hit. Rekommenderas varmt !

 
2019-11-27

av johanr422 Västerås, Sverige

Top notch!

Bästa hotellet vi bott på i PDLA. Blev uppgraderade till svit med en säng som vi ville köpa med oss hem - perfekt hårdhet. Perfekt städning, en frukostmeny för en prins - missa inte äggröran och 10 liters bunken med pump till Nutellan. Ren pool och fin "egen" strand med fria sängar och handdukar

 
2019-02-04

av 657leifh Sigtuna, Sverige

Bättre blir det inte

Rummet var stort med egen förterass under tak och ytterligare en solterass med solsängar. Poolen uppvärmd till 26-28 grader, perfekt! Utmärkt service och frukost. Det enda att klaga på var att kortnycklarna först inte var laddade och sedan laddade med en dag för kort men det åtgärdades snabbt. Många selibriteter där, vi sprang på Sylvester Stallone som spelar in Rambo 5 samt Spaniens ex president med polisbevakning.

 
2019-01-01

av kajsalotta Boden, Sverige

Julsemester

Fantastiskt fint hotell med mycket hög standard i mexicansk stil. Luxuös interiör/exteriör och mycket väl underhållet. Fin julstämning med cava, live musik, fantastisk julbuff'e på julafton. Sagolik servicemindad personalstab med personlig touch. Rent och fräscht överallt. Åker gärna dit igen.