Rumstyper på Royal River Luxury Hotel

Minisvit med delad pool

Rymliga, modernt inredda minisviter med ett separat sovrum, med en stor dubbelsäng. Vardagsrumsdel med sittgrupp samt bord och stolar. Tv med satellitkanaler. Minibar, Nespressomaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Uteplats med direkt utgång till delad pool. Städning 7 ggr/vecka.

Rumstypen kallas River Villa 1 Bedroom av hotellet.

Rumsstorlek: ca 120 kvadratmeter inkl. uteplats med delad pool.
Antal personer: 1-2 personer.

Sviter med delad pool

Moderna och bekväma sviter med en stor dubbelsäng. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Minibar, Nespressomaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Uteplats med delad pool. Städning 7 ggr/vecka.

Rumstypen kallas Lagoon Villa 1 Bedroom av hotellet.

Rumsstorlek: ca 120 kvadratmeter, inklusive uteplats med poolaccess.
Antal personer: 1-2 personer.

Tvårumssvit

Rymliga, modernt inredda tvårumssviter med ett sovrum och badrum på övervåningen och ett sovrum och badrum på nedervåningen. En stor dubbelsäng i varje sovrum. Vardagsrumsdel med sittgrupp samt bord och stolar. Tv med satellitkanaler. Minibar, Nespressomaskin samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Två badrum med bad/dusch och wc. Stor uteplats med direkt utgång till delad pool. Städning 7 ggr/vecka.

Rumstypen kallas River Villa 2 Bedroom av hotellet.

Rumsstorlek: ca 180 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.