Rumstyper på Royal River Luxury Hotel

Enrumsvilla

Enrumsvilla med uteplats och med direkt utgång till delad pool samt poolutsikt. På uteplatsen finns en stor solsäng för två. Ett sovrum med en stor dubbelsäng. Vardagsrumsdel med sittgrupp samt bord och stolar. Minibar. Nespressomaskin samt kaffe och te. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

  • Enrumsvillan kallas River Villas One Bedroom av hotellet.

Rumsstorlek: ca 120 kvadratmeter inklusive uteplats.
Antal personer: 1-2 personer.

Trerumsvilla

Trerumsvilla med uteplats och med direkt utgång till delad pool samt poolutsikt. På uteplatsen finns en stor solsäng för två. Två sovrum med en stor dubbelsäng i varje rum. Vardagsrumsdel med sittgrupp samt bord och stolar. Minibar. Nespressomaskin samt kaffe och te. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Två badrum med badkar med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka.

  • Trerumsvillan kallas River Villas Two Bedrooms av hotellet.

Antal personer: 4 personer.

Tvårumsvilla med privat pool

Tvårumsvilla med uteplats och privat pool. På uteplatsen finns en stor solsäng för två. Ett sovrum med en stor dubbelsäng. Ett vardagsrum med soffor och bord. Minibar. Nespresso kaffemaskin samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

  • Tvårumsvillan kallas Pool Villas One Bedroom av hotellet.

Antal personer: 1-2 personer.