Royal River Luxury Hotel

Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

På Royal River Luxury Hotel, ett lyxigt och modernt hotell på Teneriffa, väntar en vistelse utöver det vanliga! Hotellet välkomnar endast vuxna gäster och samtliga rum har direkt utgång till en delad pool.


Rumstyper

Minisviter för 1-2 personer. Sviter för 1-2 personer. Tvårumssviter för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 62 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,6 km
Till centrum: 2,4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Royal River Luxury Hotel är ett läckert nytt hotell i Playa de las Americas på Teneriffa. Här är atmosfären lugn och skön, och hotellet välkomnar endast gäster över 16 år. Uppe på hotellets tak finns en infinitypool, vid det stora poolområdet finns en huvudpool och ytterligare lazy river-pooler. Närmaste strand är Enramada Beach som ligger ca 1,6 kilometer bort.

Champagnebaren Bubble Bar ligger vid receptionen och på hotellet finns flera restauranger; huvudrestaurangen Pineapple Buffet Restaurant, den franska restaurangen French Bistro, den asiatiska restaurangen Kokoro, Heaven's Bar & Grill och tapasrestaurangen Pool River.

I träningsväg finns ett stort gym, en padelbana och en trädgård för ett parti krocket. På spaavdelningen kan mot en entréavgift få tillgång till bastu, en uppvärmd pool och en relaxavdelning med hammockar. Det finns också möjlighet att du boka in dig på sköna behandlingar som massage (mot avgift).

Centrum i La Caleta ligger ca 2,4 kilometer bort, och hotellet erbjuder gratis parkering för de som vill utforska Teneriffa med hyrbil.

Måltider

Frukostbuffé. Julmiddag (25/12).
Halvpension finns mot tillägg. Reser du över nyår och köper till halvpension ingår också nyårsmiddag.

Alltid på våra exklusiva hotell

  • Klassificering minst 5
  • Hög kundnöjdhet
  • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
  • Exklusivt poolområde