Rumstyper på Royal Garden Villas

Fyrarumsvilla

Fyrarumsvilla med uteplats och privat pool. Stor uteplats med stolar och bord, solstolar och parasoll samt den privata, uppvärmda poolen. Tre sovrum och ett vardagsrum med minikök. Ett sovrum med en dubbelsäng och de två andra har antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar. Kuddmeny. Fullt utrustat minikök med kylskåp, ugn, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och kaffemaskin Nespresso. I vardagsrummet finns en bar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler i sovrummen och i vardagsrummet. Tvättrum med tvättmaskin och torktumlare samt strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Tre badrum utrustade med dusch med hydromassage och wc, ett badrum har även badkar. Städning 7 gånger/vecka.

  • Hotellet kallar den här villan för Royal Villa

Rumsstorlek: ca 355 kvadratmeter, inklusive uteplats.
Antal personer: 4-6 personer.

Trerumsvilla

Trerumsvilla med uteplats och privat pool. En stor uteplats med stolar och bord, solstolar, en balisäng, parasoll och den privata, uppvärmda poolen. Två sovrum och vardagsrum med minikök. Ett sovrum har dubbelsäng och ett sovrum har antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar. Kuddmeny. Fullt utrustat minikök med kylskåp, ugn, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och kaffemaskin Nespresso, och i vardagsrummet finns en bar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår Tv med satellitkanaler i både sovrummen och i vardagsrummet. Tvättrum med tvättmaskin, torktumlare samt strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Två badrum, ett med badkar och ett med dusch med hydromassage samt wc. Städning 7 gånger/vecka.

  • Hotellet kallar den här villan för Majestic Villa

Rumsstorlek: ca 208 kvadratmeter, inklusive uteplats.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumsvilla

Tvårumsvilla med uteplats och privat pool. På den stora uteplatsen finns stolar och bord, solstolar, ett parasoll och den privata, uppvärmda poolen. Sovrum och vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Fullt utrustat minikök med kylskåp, ugn, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och kaffemaskin Nespresso. Kuddmeny. Tv med satellitkanaler. Tvättmaskin, strykjärn och strykbräda. Badrockar och tofflor. Stort badrum med badkar och dusch samt och wc. Städning 7 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 140 kvadratmeter, inklusive uteplats.
Antal personer: 1-2 personer.