Rumstyper på Royal Garden Villas

Fyrarumslägenheter

Stora, lyxiga fyrarumslägenheter som hotellet kallar Royal Villa. De består av vardagsrum och tre separata sovrum. Ett av sovrummen har dubbelsäng och de två andra har antingen en dubbelsäng eller två separata sängar. Kuddmeny. Fullt utrustat kök med kylskåp, ugn, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och nespressomaskin, och i vardagsrummet finns en bar. Tv med satellitkanaler i både sovrum och vardagsrum. Tvättrum med tvättmaskin, torktumlare och strykfaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Tre badrum utrustade med dusch med hydromassage och wc, ett badrum har även badkar. Stor uteplats med privat, uppvärmd pool och solstolar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 355 kvadratmeter, inklusive uteplats.
Antal personer: 2-6 personer.

Trerumslägenheter

Stora, lyxiga trerumslägenheter som hotellet kallar Princess Villa De består av vardagsrum och två separata sovrum. Ett sovrum har dubbelsäng och ett rum har antingen en dubbelsäng eller två separata sängar. Kuddmeny. Fullt utrustat kök med kylskåp, ugn, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och nespressomaskin, och i vardagsrummet finns en bar. Tv med satellitkanaler i både sovrum och vardagsrum. Tvättrum med tvättmaskin, torktumlare och strykfaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Två badrum, ett med badkar och ett med dusch med hydromassage samt wc. Stor uteplats med privat, uppvärmd pool och solstolar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 208 kvadratmeter, inklusive uteplats.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet

Stora, lyxiga tvårumslägenheter, som hotellet kallar för Duchess Villa. Separat sovrum och vardagsrum. Fullt utrustat kök med kylskåp, ugn, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och nespressomaskin. Kuddmeny. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tvättmaskin och strykfaciliteter. Badrock och morgontofflor. Stort badrum med badkar, dusch med hydromassage och wc. Stor uteplats med privat, uppvärmd pool och solstolar. Städning 7 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 140 kvadratmeter, inklusive uteplats.
Antal personer: 1-2 personer.

Tvårumslägenhet deluxe

Stora, lyxiga tvårumslägenheter deluxe, som hotellet kallar för Gran Duchess Villa. Lägenheterna har separat sovrum och vardagsrum. Fullt utrustat kök med kylskåp, ugn, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och nespressomaskin. Kuddmeny. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tvättmaskin och strykfaciliteter. Badrock och tofflor. Stort badrum med badkar, separat dusch med hydromassage och wc. Stor uteplats med privat, uppvärmd pool och solstolar. Städning 7 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 200 kvadratmeter, inklusive uteplats.
Antal personer: 1-2 personer.