Rumstyper på Royal Garden Villas

Fyrarumslägenheter

Stora, lyxiga fyrarumslägenheter som hotellet kallar Royal Villa, och består av vardagsrum och tre separata sovrum. Ett av sovrummen har dubbelsäng och de två andra har antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar. Kuddmeny. Fullt utrustat kök med kylskåp, ugn, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och nespressomaskin. I vardagsrummet finns en bar. Tv med satellitkanaler i både sovrum och vardagsrum samt en dvd-spelare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tvättrum med tvättmaskin, torktumlare och strykfaciliteter. Badrock och morgontofflor. Tre badrum utrustat med dusch med hydromassage och wc, ett badrum har även badkar. Stor uteplats med solstolar och privat, uppvärmd pool. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 355 kvadratmeter, inklusive uteplats.
Antal personer: 2-6 personer.

Trerumslägenheter

Stora, lyxiga trerumslägenheter som hotellet kallar Princess Villa, och består av vardagsrum och två separata sovrum. Ett sovrum har dubbelsäng och ett rum har antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar. Kuddmeny. Fullt utrustat kök med kylskåp, ugn, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och nespressomaskin. I vardagsrummet finns en bar. Tv med satellitkanaler i både sovrum och vardagsrum samt en dvd-spelare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tvättrum med tvättmaskin, torktumlare och strykfaciliteter. Badrock och morgontofflor. Två badrum, det ena med badkar och det andra med dusch med hydromassage och wc. Stor uteplats med solstolar och privat, uppvärmd pool. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 208 kvadratmeter, inklusive uteplats.
Antal personer: 2-4 personer.

Tvårumslägenhet

Stora, lyxiga tvårumslägenheter, som hotellet kallar för Duchess Villa. Separat sovrum och vardagsrum. Fullt utrustat kök med kylskåp, ugn, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och nespressomaskin. Kuddmeny. Tv med satellitkanaler och dvd-spelare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tvättmaskin och strykfaciliteter. Badrock och morgontofflor. Stort badrum med badkar, dusch med hydromassage och wc. Stor uteplats med solstolar och privat, uppvärmd pool. Städning 7 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 140 kvadratmeter, inklusive uteplats.
Antal personer: 1-2 personer.

Tvårumslägenhet deluxe

Stora, lyxiga tvårumslägenheter deluxe, som hotellet kallar för Gran Duchess Villa. Lägenheterna har separat sovrum och vardagsrum. Fullt utrustat kök med kylskåp, ugn, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och nespressomaskin. Kuddmeny. Tv med satellitkanaler och dvd-spelare. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Tvättmaskin och strykfaciliteter. Badrock och morgontofflor. Stort badrum med badkar, dusch med hydromassage och wc. Stor uteplats med solstolar och privat, uppvärmd pool. Städning 7 ggr/veckan.

Rumsstorlek: ca 200 kvadratmeter, inklusive uteplats.
Antal personer: 1-2 personer.