Royal Garden Villas

  • Lyxigt och elegant
  • Villor med privat pool
  • Egen spaanläggning
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Hotell Royal Garden Villas är ett fantastiskt boende med stora villor som ligger utspridda i den grönskande och fantasifulla trädgården. Varje villa är vackert inredd och har en stor uteplats med privat pool och sköna loungemöbler. Här kan du se fram emot att äta gott i restaurangen, spela golf på den närliggande banan och sedan avsluta med en lyxig behandling i hotellets spa.


Rumstyper

Tvårumslägenhet för 1-2 personer. Tvårumslägenhet deluxe för 1-2 personer. Trerumslägenhet för 2-4 personer. Fyrarumslägenhet för 2-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personalen och service.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1043 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 2,5 km
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Royal Garden Villas är ett läckert hotell med utsikt över Teneriffas höga berg och Atlantens blåa vatten, vilket bidrar till en avkopplande atmosfär. Hotellet består av 28 individuellt inredda villor alla med privata, uppvärmda pooler och sköna loungegrupper och solstolar. Vid det gemensamma poolområdet finns solstolar och parasoller samt en liten poolbar som serverar svalkande drycker. Alla hotellets pooler är uppvärmda vintertid till minst 20 grader.

Hotellets restaurang Jardín serverar en internationell frukostbuffé samt en elegant à la carte-meny med både internationella och lokala rätter. I baren Tucán Tucán kan du svalka dig med läckra drinkar. I receptionen ligger en snackbar som serverar snacks och dryck hela dagen. Room service. Gratis wifi på hela hotellområdet.

Hotellet har en fin spaanläggning med asiatisk atmosfär, där du kan njuta av jacuzzi, inomhuspool, turkiskt bad och olika behandlingar och massage mot avgift. För den som vill träna finns ett gratis litet gym och squash. Möjlighet till tvättservice. Lokal trafik utanför hotellet.

Vill du utforska området kring hotellet med hyrbil erbjuder hotellet inomhusparkering. I närheten finns en golfbana, och ca 2 kilometer bort ligger den lilla fiskebyn La Caleta, med några få restauranger. Till Playa de la Americas långa stränder och nöjesliv är det ca 4 kilometer.

Hotellet har en VIP Lounge för gäster vars flyg avgår sent på kvällen. I loungen finns en terrass, minibar och badrum med dusch.

Måltider

Frukostbuffé samt julmiddag (25/12) och nyårsmiddag ingår.
Halvpension finns att köpa mot tillägg.

Bra att veta

Pooltemperaturen kan sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.

Alltid på våra exklusiva hotell

  • Klassificering minst 5
  • Hög kundnöjdhet
  • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
  • Exklusivt poolområde