Kundomdömen om Lagos de Fañabé

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 65 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Nära till stranden. Gemytligt.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-27


8 av 10

+
Strandnära, lugnt o bra. Fräscht på området o bra mat
-

Bekräftad gäst: 2022-11-27


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-11-20


10 av 10

+
En lummig, lugn oas med flera trevliga poolområden. I all inclusive ingår solsängar och parasoller på stranden liksom drycker mm i strandbaren.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


8 av 10

+
Trevlig miljö och tillgänglighet till pooler, mat och strand.
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


8 av 10

+
Otroligt trevlig personal i receptionen Läget nära stranden Trevligt poolområde
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


9 av 10

+
Utemiljön och läget
-

Bekräftad gäst: 2022-04-17


9 av 10

+
Läget, hotellområde var mysigt och rent. Det var som en egen by. Fina pooler och hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-03-20


8 av 10

+
Trevlig arkitektur, med alla byggnader i olika små gator, som en by..Stort utrymme, med två enskilda sovrum, uppehållsrum och fullständigt utrustat kök.
-

Bekräftad gäst: 2022-03-06


8 av 10

+
Läge, natur, mat.
-
Service i början var lite förvirrad.

Bekräftad gäst: 2021-12-26


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

57% av resenärerna rekommenderar

556 omdömen
Utmärkt
 
114
Väldigt bra
 
181
Bra
 
121
Mindre bra
 
68
Underkänt
 
72

5 senaste omdömen

2021-12-10

av Marga S

En av våra bästa hotellvistelser

Ett i vårt tycke fantastiskt ställe, så vacker park och så fina poolområden. Vi hade turen att få vår terass/ balkong mot park och poolområdet. Njutbart ! Ingen skränig hög musik, kunde både läsa och koppla av, jätteskönt. Rummet bestod av en tvårumslägenhet. Bra sängar, sov mycket gott. Möjlighet till matlagning men vi hade all inklusive så vi nyttjade inget av detta . Poolerna och parken sköttes jättebra, inget skräp vare sig i pool eller i park. Solsängar, ställbara både i huvudända och för benen. Mat och dryck var jättebra, matsalen låg så man både kunde sitta inne eller ute under tak. Lite soft musik i matsalen. Bilfri gata utanför hotellets entré . Endast ca 100 meter till strand och strandpromenad , något längre till hotellets egen strand med solstolar samt bar med drycker.

 
2021-11-23

av Bjorn48 Malmö, Sverige

En underbar oas på södra Teneriffa!

Glädjande att åter få besöka Lagos de Fanabe och uppleva lugnet i anläggningen , med vindlande kanaler mellan poolerna och höra palmerna vaja. Detta samtidigt som ljuden från strandens barer och restauranger effektivt stångs ute av anläggningens avskildhet,egen låst ingång direkt från strandpromenaden och därmed 50 m till stranden. Man behöver alltså inte passera genom receptionen! Rumstrassel första natten kompenserades av hotellets manager på ett mycket bra sätt och korrekt sätt, Vi fick det rum vi bokat (2099) högt upp i anläggningen med en magnifik utsikt och två balkonger. Oklanderlig städning varje dag.

 
2018-03-03

av evaeT1209QB Växjö, Sverige

Fräscht hotell

Vi är mycket nöjda med hotellet. Det är fräscht och välskött. Vi bodde i en tvårumslägenhet som kändes väldigt modern samt att den var väl utrustad. Bara det att det låg en hårfön i badrummet av god kvalitet gjorde en glad. Även micro, brödrost, vattenkokare och kaffebryggare gjorde livet lättare. Receptionspersonalen var mycket hjälpsam. Läget för hotellet är perfekt, jättenära stranden och med massor av restauranger runt omkring. Enda minus var små myror i köksskåpet.

 
2018-02-11

av Lars J

Snygg yta utan djup

Blev positivt överraskad av ett snyggt hotell när vi kom. Fin miljö, snygga pooler, vajande palmer, vitt o fräscht. Efter någon dag kom de irriterande effekterna av dåligt management. Onödiga, små brister. Massor av småkryp i sovrummen, lite för kallt i den uppvärmda poolen, kallt i jaccuzin, lång kö till kaffeautomaten vid frukosten, fantasilös buffélunch och -middag med smaklös mat som ofta tog slut. Receptionspersonal som inte kunde tipsa om någon tapasrestaurang, trots att det låg en tvärs över gatan. Slafsigt serverad mat och dryck i all-inclusive, allt i plastmuggar. Virrigt från personalen om vad som gällde för spa- och massagen och strandmöjligheter. Dåliga kunskaper i engelska.

 
2017-12-26

av Angelika T

Semester i december

Bra ställe fin hotel , nära till stan och stranden . Ingen go mat varje dag samma , Pool skulle vara uppvärmt men var inte de jacuzzi hade 20 grader ! Jätte Besviken man kunde inte bada !!! Dåligt städ i rummet ist för att byta säng kläder dom vände bara till andra sida. Personal jätte trevligt .