Rumstyper på Jardines De Nivaria

Dubbelrum

Rymliga dubbelrum med ljus inredning. Dubbelsäng eller två separatasngar. Kuddmeny. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Walk-in closet i vissa av rummen. Hårtork, morgontofflor och morgonrock. Badrum med badkar, dusch och wc. Delad uteplats, vissa med utsikt mot trädgården eller poolen. Städning 7 ggr/vecka

Rumsstorlek: ca 28-32 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Enkelrum

Vackra och ljusa enkelrum. Kuddmeny. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, tofflor och badrock. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28-32 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Juniorsviter

Fina och rymliga a juniorsviter, varav vissa består av ett sovrum och vardagsrum och vissa har består av ett stort rum med dubbelsäng och sittdel. Dubbelsäng eller två separata sängar. Kuddmeny. Extrabädd är möjlig i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler och minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Room Service dygnet runt. Hårtork, tofflor och badrock. Rymliga badrum med badkar, dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35-40 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Kampanjrum - sommar

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Jardines De Nivaria, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.

Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Rymliga superiorrum med dubbelsäng. Kuddmeny. Tv med satellitkanaler och minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, tofflor och badrock. Badrum med badkar, dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 28-32 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorsviter

Superiorsviter med ljus och modern inredning. Sviterna har ett sovrum och en separat lounge. Vissa superiorsviter har sovrum på andra våningen. Dubbelsäng eller två separata sängar. Kuddmeny. Extrabädd är möjlig i extrasäng i loungedelen. Tv med satellitkanaler och minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Room service och dagliga tidningar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork, tofflor och badrock. Rymliga jacuzzi eller dusch med hydromassage samt wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

  • Gäster i superiorsviterna kan inta frukosten på à la carte-restaurangen La Cúpula Restaurant.

Rumsstorlek: ca 45-55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Sviter

Eleganta sviter som består av sovrum och vardagsrum med bäddsoffa. Dubbelsäng eller två separata sängar. Kuddmeny. Tv med satellitkanaler i båda rummen. Minibar. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Room Service dygnet runt och dagliga tidningar. Hårtork, tofflor och badrock. Rymliga badrum med badkar, dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 40-45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.