Trerumslägenheter i etage

Nyrenoverade och rymliga trerumslägenheter i etage med mysig och hemtrevlig atmosfär. Lägenheterna består av två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar, samt kombinerat vardagsrum och kök med barlösning. Klinkergolv i alla rum. Möjlighet till extrabäddar i hopfällbara sängar. Köksutrustning, mikrovågsugn, kylskåp med frysfack, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Tv med SVT World och skandinaviska tv-kanaler (skandinaviska kanaler är endast tillgängliga under vintersäsongen). Gratis wifi. Gratis luftkonditionering i sovrummet (med möjlighet till värme eller kyla) och takfläkt i vardagsrummet. Deponering mot avgift. Poolhanddukar. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. En stor balkong samt terrass med solstolar, bägge vetter mot parkeringen och har morgonsol. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 90 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenheter superior

Nyrenoverade och rymliga trerumslägenheter i etage med liten privat pool. Lägenheterna har mysig och hemtrevlig atmosfär, och består av två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar, samt kombinerat vardagsrum och kök med barlösning. Möjlighet till extrabäddar i hopfällbara sängar. Köksutrustning, mikrovågsugn, kylskåp med frysfack, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Klinkergolv i alla rum. Tv med SVT World och skandinaviska tv-kanaler (skandinaviska kanaler är endast tillgängliga under vintersäsongen). Gratis wifi. Gratis luftkonditionering i sovrummet (med möjlighet till värme eller kyla) och takfläkt i vardagsrummet. Deponering mot avgift. Poolhanddukar. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. En stor balkong samt terrass med solstolar, bägge vetter mot parkeringen och har morgonsol. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 90 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenhet familj

Nyrenoverade tvårumslägenheter familj med markbalkong. Ett separat sovrum samt ett kombinerat sovrum, vardagsrum och kök med barlösning. Möjlighet till extrabäddar i hopfällbara sängar. Köksutrustning, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Laminatgolv i alla rum. Tv med SVT World och skandinaviska tv-kanaler (skandinaviska kanaler är endast tillgängliga under vintersäsongen). Gratis wifi. Gratis luftkonditionering i sovrummet (med möjlighet till värme eller kyla) och takfläkt i vardagsrummet. Deponering mot avgift. Poolhanddukar. Poolhanddukar. Hårtork. Dusch och wc. Markbalkong med solläge, en del har också tak över uteplatsen eller skuggigt läge som vetter mot golfbanan. Städning 7 ggr/vecka.

Genomfartstrafik i närheten kan vara störande i vissa rum/lägenheter.

Antal personer: 2-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenheter

Nyrenoverade tvårumslägenheter med mysig och hemtrevlig atmosfär som ligger nära golfbanan, varav vissa nyligen är renoverade. Alla lägenheter består av ett sovrum samt kombinerat vardagsrum och kök med barlösning. Klinkergolv. Möjlighet till extrabäddar i hopfällbara sängar. Köksutrustning, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Tv med SVT World och skandinaviska tv-kanaler (skandinaviska kanaler är endast tillgängliga under vintersäsongen). Gratis luftkonditionering i sovrummet (med möjlighet till värme eller kyla) och takfläkt i vardagsrummet. Deponering mot avgift. Poolhanddukar. Poolhanddukar. Hårtork. Dusch och wc. Markbalkonger med skuggigt läge som vetter mot golfbanan. Städning 7 ggr/vecka.

Genomfartstrafik i närheten kan vara störande i vissa rum/lägenheter.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter deluxe

Nyrenoverade tvårumslägenheter deluxe som ligger på andra våningen. Ett sovrum samt kombinerat vardagsrum och kök med barlösning. Möjlighet till extrabäddar i hopfällbara sängar. Klinkergolv i alla rum. Kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, köksutrustning och brödrost. Tv med SVT World och skandinaviska tv-kanaler (skandinaviska kanaler är endast tillgängliga under vintersäsongen). Gratis wifi. Gratis luftkonditionering i sovrummet (med möjlighet till värme eller kyla) och takfläkt i vardagsrummet. Deponering mot avgift. Poolhanddukar. Poolhanddukar. Hårtork. Dusch och wc. Balkong med soligt läge (vissa balkonger har tak över balkongen). Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter med privat pool

Nyrenoverade tvårumslägenheter med uteplats och privat pool. Tvårumslägenheter med privat pool och hemtrevlig atmosfär som består av ett sovrum samt kombinerat vardagsrum och kök med barlösning. Möjlighet till extrabäddar i hopfällbar säng. Kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare, köksutrustning och brödrost. Klinkergolv i alla rum. Tv med SVT World och skandinaviska tv-kanaler (skandinaviska kanaler är endast tillgängliga under vintersäsongen). Gratis wifi. Gratis luftkonditionering i sovrummet (med möjlighet till värme eller kyla) och takfläkt i vardagsrummet. Deponering mot avgift. Poolhanddukar. Hårtork. Dusch och wc. Uteplats med privat pool och solsängar, som vetter mot golfbanan och har morgonsol. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenheter superior

Nyrenoverade tvårumslägenheter superior med markbalkong. Ett sovrum samt ett kombinerat vardagsrum och kök med barlösning. Möjlighet till extrabäddar i hopfällbara sängar. Köksutrustning, mikrovågsugn, kylskåp, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Klinkergolv i alla rum. Tv med SVT World och skandinaviska tv-kanaler (skandinaviska kanaler är endast tillgängliga under vintersäsongen). Gratis wifi. Gratis luftkonditionering i sovrummet (med möjlighet till värme eller kyla) och takfläkt i vardagsrummet. Deponering mot avgift. Poolhanddukar. Poolhanddukar. Hårtork. Dusch och wc. Markbalkong med solläge, en del har också tak över uteplatsen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.