Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 456 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Fina rum
-

Bekräftad gäst: 2022-01-16


9 av 10

+
Service och att det finns en liten shop att handla vatten, vin, snacks etc
-
Det borde finnas en gångväg rakt ner från hotellet ner till byn, det är ganska långt runt golfbanan.

Bekräftad gäst: 2022-01-16


10 av 10

+
Fräsch och rymlig lägenhet. Fint poolområde med uppvärmd pool. Bra och varierad buffé. Trevlig och serviceinriktad personal. Kan definitivt rekommendera detta hotellet.
-
Matsalsstolarna som lät väldigt högt när de drogs fram och tillbaka från bordet. Golven i lägenheten svabbades ej vid städning så fötterna blev snabbt smutsiga.

Bekräftad gäst: 2022-01-16


9 av 10

+
Maten och poolen
-
Öppna spelrummet

Bekräftad gäst: 2022-01-16


10 av 10

+
Rummen är fantastiska
-
Variation på buffématen

Bekräftad gäst: 2022-01-09


8 av 10

+
Faciliteter och hotellrummet
-
Maten samt mer varierat utbud i minimarket butiken.

Bekräftad gäst: 2022-01-09


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-09


8 av 10

+
Polområdet
-
Städningen, vi hade brödsmulor från frukosten i en vecka vilket innebar att duvor och småfåglar kom och åt. Lägenheten låg långt ifrån stränderna och ni uppgav att det fanns shuttle som skulle gå till stranden vilket var viktigt för vårt sällskap då vi hade små barn på 2 och 3 år. Med det var Ingen shuttle i den bemärkelsen utan det gick en buss kl 10:00 med upphämtning vid stranden16:45. Vi uppfattade att det inte var hotellet stod för denna buss utan det var Siam park som stod för denna buss då den åkte förbi varje dag. 10- 16:45 är lång tid att vara på stranden för mindre barn. Det fanns inga lokalbussar som gick där. Vi fick hyra barnvagnar och gå långa vägen hem. Vi ville inte äta buffé i Coronatider och i hotellet fanns inga alternativ och inte i närområdet heller. Viktigt att försäljarna som vi tog kontakt med kan hjälpa till att boka en så bra resa för våra små har inte lyckats. Mycket strul med flygplans bokningar, personnummer och bokade skuggiga rum utan att informera oss om detta utan den informationen fick vi från hotellet när vi ringde ner. Vilket gjorde att vi fick boka om rummen. Vilket vi var glada över. De rummen mot golfbanan var både skuggiga och inhägnade av höga gunnebo stängsel med taggtråd på toppen. Ni bör kanske ta reda på vad ni erbjuder era kunder.

Bekräftad gäst: 2022-01-02


10 av 10

+
Barnvänligt, mycket grönska, mysig stämning, gott om solstolar runt poolen. Lugnt och skönt läge precis vid en golfbana.
-
Vore trevligt med någon mer restaurang på hotellområdet. Alternativt om det fanns restauranger utanför på gatan. Nu får man gå en bra bit om man vill äta något annat än hotellets mat.

Bekräftad gäst: 2022-01-02


8 av 10

+
Barnvänligt
-
Städningen. Golven inne var mycket smutsiga, man var tvungen att gå med tofflor för att inte behöva duscha eller borsta av fötterna innan läggdags. Balkongen borstades aldrig av under hela vistelsen.

Bekräftad gäst: 2022-01-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

2809 omdömen
Utmärkt
 
1755
Väldigt bra
 
715
Bra
 
214
Mindre bra
 
72
Underkänt
 
53

5 senaste omdömen

2022-01-14

av absolut88 Åhus, Sverige

Skön avkoppling!

Trevlig miljö, låga hus luftigt. Nyrenoverade lägenheter med fina rymliga terrasser/balkonger. Fin pool varm! Även kallare pool för dom som vill svalka sig. Bäst är den trevliga och hjälpsamma personalen!!! Liten affär med det nödvändigaste och helt ok mat i restaurangen.

 
2020-03-19

av PeterL4780

Produktionstekniker

Perfekt boende med fullt betyg, utmärkt mat, poolen perfekt tempererad. Sköna sängar , så även extra bäddarna. Väldigt lugnt område med lagom mix av barn och äldre. Personalen var väldigt hjälpsam, både hotellets å Apollos. Kort å gott ett utmärkt resmål för hela släkten

 
2020-03-03

av 54carolaj Tullinge, Sverige

Aktivitetssamordnare

Utmärkt service. Riktigt fint boende. Rent och fräscht överallt. All inklusive med stor variation och riktigt god mat för både stora och små. Genuint trevlig personal med diverse påhitt för de små. Ett boende vi varmt rekommenderar och gärna åker till igen.

 
2020-02-27

av annalenas2013 Åsa, Sverige

Magiskt

Bodde i en tvårumslägenhet delux - två vuxna och två små barn. Fick plats med en extra säng i sovrummet så att de kunde sova där och vi nyttja vardagsrum/kök och balkong när de sov. Perfekt storlek på lägenhet. Barnens och vuxnas favorit va skumpartyt. Vi hade all inklusive och tyckte maten var väldigt bra. Något för alla. Personalen var underbara och serviceminded. Om man ska komma på något negativt så önskar vi ngt varmt i snacksbaren. Men klarade oss utan det med. Min första känsla när jag kom hit va:balsam för själen. Trotts mycket barnfamiljer så var ljudnivån låg. Rekommenderar detta ställa varmt.

 
2020-02-10

av 970mikaela Stockholm, Sverige

Jättebra Släktsemester

Om ni söker ett perfekt ställe för småbarnfamilj där det inte blåser ovh som har fantastiska lägenheter så har ni hittat rätt. Det ligger mitt emellan en golfbana som man tyvärr måste gå runt för att komma till stan, den vandringen tar 15 min utan barn. Området har väldigt trevlig personal, många aktiviteter, god mat och många lekplatser för små barn. Perfekt ställe för avkoppling.