Kundomdömen om Flamingo Beach Mate

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

50% av resenärerna rekommenderar

740 omdömen
Utmärkt
 
272
Väldigt bra
 
210
Bra
 
111
Mindre bra
 
63
Underkänt
 
84

5 senaste omdömen

2019-03-19

av Sabina_B_700 Hönö, Sverige

Trevligt :)

Vår lägenhet var väldigt fräsch och nyrenoverad med härlig terass. Gymmet var ok men jag saknade papper & rengöringsmedel. Frukosten trevlig och polområdet också bra. Vi fick städning väldigt sent och en dag inte alls. Tack Jenny för fantastiskt trevligt bemötande :)

 
2018-04-10

av 372lassen

Teneriffa 18

Mycket strul vid ankomst men nattpersonalen trollade fram ett rum enligt tidigare bokning plus lite extra. Bra service i helhet. Kan rekommenderas som finare charterhotell. 👍 Garage finns att tillgå men se till at boka en plats för annars kan man få ställa bilen lite vart som helst. Lätt att ta sig ut på de stora vägarna och komma ut på ön.

 
2018-01-26

av anngerd2019 Sollefteå, Sverige

Trivsamt hotell med allt som du behöver - om du orkar gå i trappor...

Förutom en del ombyggnationer så har jag bara positiva omdömen (det blir ju bra på sikt). Lugnt och skönt. Jag bor i sk Vanity room. Ett stort och rymligt rum. Har även en liten utealtan med inredning mot em-sol. Rent och fräscht. Ser en glimt av havet. Omgiven av vacker och välvårdad trädgård. Kylskåp och vattenkokare i rummet. En automat med kaffe/dricka alldeles utanför vid ingången finns också. Skön säng, bra badrum. Man kan dock irritera sig på opraktisk inredning i badrummet. Om du har svårt att gå i trappor ska du inte välja detta hotell. Jag har minst 30 trappsteg vart jag än ska gå. Men det är annars bra tränigsmöjlighet! Nära San Eugenio shoppingcenter och många bra restauranger. Men du har en dryg, brant backe dit också!

 
2016-11-29

av BoL661

Ett lägenhetshotell som har blivit bättre.

Bokade vår vistelse i April för att kunna åka till Adeje i November. Nu är äntligen poolområdet. Det blev verkligen fint.En mycket trevlig poolbar med bra personal och god mat. Rummen fungerar ganska bra, dock var fläkten trasig och det blev varmt i sovrummet. Städningen fungerar dåligt.

 
2016-10-10

av kennetha534 Stockholm, Sverige

5 Stjärnig foajé till lägenheten med en överstruken stjärna.

Flamingo Club, det var ingen trevlig visit! 5 Stjärnig foajé men vi blev visade två trappor ner till en lägenhet utan AC, kaffebryggare, hårfön och utsikt, vi skulle ge den INTE renoverade på över 20 år lägenheten en överstruken stjärna. Vad sägs om över 28 grader i sovrummet! Precis utanför sovrummet stod tre stycken AC aggregat och blåste ut varmluft,(inomhus) så någon hade iallafall AC! Men inte vi. Taket i badrummet var fullt med mögel, på väggarna i sovrummet var det dammråttor (på väggarna!?) och möblerna var rejält slitna. Städning två gånger på en vecka! Byte av sängkläder 0 (ingen) gång på en vecka! Kylskåp, spis och ugn fungerade bra! Personalen i receptionen var trevlig och hjälpsam. För att avsluta med något positivt.