Kundomdömen om Adrian Colon Guanahani

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 13 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Fina rum
-
Inget

Bekräftad gäst: 2022-01-02


9 av 10

+
Lugnt. Fint poolområde. Toppenfin frukost.
-
Vi hade bokat en svit och blev väldigt besvikna pga av mörkt läge och som i vårat tycke inte alls höll den standard vi förväntade oss. Vi talade med personalen som inte var villig att hjälpa oss att få byta rum. Vi bodde på detta hotell för 3 år sedan i ett superior rum som hade bättre läge och högre standard . Så då undrar vi varför betala mer för ett sämre boende??!!

Bekräftad gäst: 2022-01-02


9 av 10

+
Byggnaden är mycket estetiskt tilltalande, personalen håller respektavstånd med bibehållen vänlighet. Tystnaden är rogivande, avsaknaden av högtalarskrål bidrar nog till att även gästerna ger varandra möjlighet att sitta på balkonger och andra uteplatser och föra samtal utan att någonsin behöva överrösta någon eller något annat.
-
Middagsserveringen vid Pergola, lunchserveringen är riktigt bra, men sedan byter man serveringspersonal och troligen även i köket som inte klarar av att hantera kött. De fick 2 besök av oss. Vi begärde inget men vi fick ändå vid ena tillfället 50 % i avdrag på huvudrätten, vid andra tillfället 100 % avdrag. De bör byta kvällskock.

Bekräftad gäst: 2020-03-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

2049 omdömen
Utmärkt
 
1507
Väldigt bra
 
429
Bra
 
93
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-06-16

av Inga-lill L Göteborg, Sverige

Fantastisk upplevelse.

Ett hotell att rekommendera och som vi återkommer till. Perfekt läge till strandpromenaden . Fint rymligt rum med balkong. Mycket god mat. Vi uppskattade den varierande underhållningen på kvällarna. En stor eloge till trevlig städ och restaurang personal . Stort TACK för champagen på vår bröllopsdag - det uppskattade vi varmt.

 
2018-04-25

av 263henrika Rydal, Sverige

lugnt och avkopplande, välstädat

sköna sängar, välstädat hotell. bra wifi, vi hade halvpension, som var bra. Gratis värdeskåp, gott kaffe.P å kvällen så fick man köpa kaffet i baren, på morgonen ingick det när man åt frukost. solsängarna hade en tjock dyna som dem täckte över nattetid, poolhanddukar samt solsängsöverdrag ingick, kunde bytas varje dag. tyckte all personal var trevlig, fanns ett litet gym

 
2016-11-21

av ahj345 Vänersborg, Sverige

Lugnt o fridfullt , rent o snyggt

Mycket trevligt hotell, väl värt sina fyra stjärnor. Bra läge nära både centrum o strand. Tre fina pooler som var uppvärmda en med saltvatten, temperaturen kollades x flera / dag. På takterrassen var det ljuvligt att vistas med strålande utsikt. Ett bland de renaste o mest välstädade hotell jag varit på. Badhandukar samt frotté skydd till solsängen fick man byta dagligen och man fick själv bestämma vid incheckningen hur ofta man ville ha bytt lakan o duschhandukar. Fina frukost o middagsbufféer ! Kan rekommenderas men tänk på att man kräver långbyxor till herrarna o inga bara axlar vid middagsbufféer. Vid frukosten något enklare klädsel, såg dock ingen med shorts då heller.

 
2022-08-11

av Escape04974597302 Kingston-upon-Hull, Storbritannien

Amazing!!

We are currently staying this wonderful hotel. We have standard room that is facing the road at the side of the hotel,to be honest it's really quiet at night ,but the balcony doesn't get much sun but it means the room is nice and cool and we've hardly used the air con. The rooms are spacious and well laid out,the shower is amazing, with lovely toiletries provided. But the absolute best thing about this hotel is the sunbed situation no reserving at all you can come down to pool at any time and have a choice of sunbeds. The pools are lovely we liked the rooftop pool it's so peaceful and never full the view is amazing. The breakfast is nice there's a good selection but not really for the lovers of a 'full English ' but the omelette cooked fresh for you are lovely. I would definitely recommend this hotel it's quiet and relaxing but in a fabulous location for some great restaurants and the beach.

 
2022-08-08

av Lauren W

Fantastic hotel for a relaxing break

This is a perfect hotel for anyone looking for a relaxing break. Fantastic location and service and adults only makes it even better. Couldn’t fault the staff, more than helpful! Huge breakfast selection which was lovely. We would definitely return!