Atlantic Holiday Center

apollo mondo selected

  • Bästa tänkbara läge vid havet

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Atlantic Holiday Center ligger på södra Teneriffa och passar både familjer och par som söker ett elegant hotell nära havet, med utmärkt service. Läget bjuder på fantastiska vyer över Atlanten och La Gomera, och utsikten från poolområdet är något alldeles extra. Hotellet ingår även i vår familj av Apollo Mondo Selected-hotell med faciliteter och aktiviteter som barnklubb, simskola, Mondo Café och gratis morgonyoga.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Tillgänglighetsanpassade tvårumslägenheter för 1-4 personer. Tvårumslägenheter med mindre bra läge för 1-4 personer. Tvårumslägenheter superior för 1-4 personer. Tvårumslägenheter, Seafront för 1-4 personer. Juniorsviter för 1-3 personer. Sviter för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personal i receptionen var trevlig
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 474 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Atlantic Holiday Center ligger läckert vid klipporna, på första parkett vid havet i den lilla orten Callao Salvaje på Teneriffa. Med ljusa och fina lägenheter passar hotellet både för par och familjer. Från hotellet har du gångavstånd till stranden samt till restauranger och barer i området.

Trevligt poolområde och takterrass
Hotellets har ett härligt poolområde med en stor saltvattenspool och en separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller samt handduksservice mot avgift. På hotellets tak finns en stor sol-/takterrass med vackra vyer över Atlanten och ön La Gomera.

Mat och dryck
På hotellet finns också buffé- och à la carte-restaurangen Sea Soul som har en tillhörande utomhusterrass. Poolbaren erbjuder även en à la carte-meny med hälsosamma rätter (denna är inte inkluderad i All Inclusive).

Baristakaffe på Mondo Café
På kaffe- och juicebaren Mondo Café kan du köpa cappuccino, espresso, specialkaffe, flera olika sorters nypressade juicer, lokala bakverk och glass med tillbehör – allt av högsta kvalitet!

Aktiviteter och träning på hotellet
På hotellet finns ett gratis gym, och du kan också delta i gratis morgonyoga fem gånger i veckan med utbildade skandinavisktalande instruktörer. Ibland erbjuds även andra gruppträningspass på hotellet. Tider och aktuellt veckoprogram fås på hotellet. Tennisbana (racket finns att hyra mot avgift). Löparrundor och cykelbanor i anslutning till hotellet.

Club Polly & Mino och simskola
På Apollos egen barnklubb, Club Polly & Mino, tar barnen del av ett brett aktivitetsprogram och det erbjuds även simskola med skandinavisktalande personal och simlärare. Läs mer om simskolan på Atlantic Holiday Center. I barnklubben står roliga aktiviteter i centrum, med möjlighet att lära sig massa nytt som att hälsa på grekiska eller laga en lokal rätt.

Övrigt om hotellet
Vill du ta dig in till Playa de las Americas, där det finns gott om restauranger, barer, butiker och stränder går lokalbussen två gånger i timmen och det tar ca 30-40 minuter. Bredvid hotellet ligger en härlig trädgård med palmer. Gratis wifi på hela hotellet. Tvättrum mot avgift (där du tvättar själv).

Läs mer om våra Apollo Mondo Selected-hotell.

Måltider

Inga. Frukost, halvpension eller All Inclusive mot tillägg. När vuxna köper till måltider äter barn 2-11 år för endast en krona.

Köper du till halvpension eller All Inclusive under jul och nyår ingår även julmiddag (24/12) och nyårsmiddag.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00, i restaurang Sea Soul.
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30, i restaurang Sea Soul.
  • Snacks, glass och kakor, kl. 11.00-18.00, i poolbaren.
  • Middagsbuffé, kl 18.00-21.30, i restaurang Sea Soul.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 11.00-22.00.

Observera att ändringar kan förekomma. All Inclusive gäller från incheckning till avresa, oavsett avresetid.

Bra att veta

Saltvattenspoolen är uppvärmd vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.

Ljud från närliggande barer kan uppfattas som störande i de lägenheter som vetter mot vägen. Backe ner till stranden. Lokal trafik.

Apollo Mondo Selected
  • Hög kundnöjdhet
  • Mondo Café
  • Club Polly & Mino
  • Gratis gym och wifi