Atlantic Holiday Center

  • Bästa tänkbara läge vid havet
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Atlantic Holiday Center ligger på södra Teneriffa och passar både familjer och par som söker ett elegant hotell nära havet, med utmärkt service. Läget bjuder på fantastiska vyer över Atlanten och La Gomera, och utsikten från poolområdet är något alldeles extra.

Beställer du detta hotell, så reser barnen gratis!

Läs mer


Rumstyper

Enrumslägenheter för 1-2 personer/1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-4 personer. Tillgänglighetsanpassade tvårumslägenheter för 1-4 personer. Tvårumslägenheter med mindre bra läge för 1-4 personer. Tvårumslägenheter superior för 1-4 personer. Tvårumslägenheter, Seafront för 1-4 personer. Juniorsviter med havsutsikt för 1-3 personer. Sviter med havsutsikt för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Vi åt ingen mat på hotellet, så vet ej nåt om 'Mat&dryck'. Dåligt städat när vi kom, annars bra....
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 482 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Atlantic Holiday Center ligger läckert vid klipporna, på första parkett vid havet i den lilla orten Callao Salvaje på Teneriffa. Med ljusa och fina lägenheter passar hotellet både för par och familjer. Från hotellet har du gångavstånd till stranden samt till restauranger och barer i området.

Trevligt poolområde och takterrass
Hotellets har ett härligt poolområde med en stor saltvattenspool och en separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller samt handduksservice mot avgift. På hotellets tak finns en stor sol-/takterrass med vackra vyer över Atlanten och ön La Gomera.

Mat och dryck
På hotellet finns också buffé- och à la carte-restaurangen Sea Soul som har en tillhörande utomhusterrass. Poolbaren erbjuder även en à la carte-meny med hälsosamma rätter (denna är inte inkluderad i All Inclusive).

Aktiviteter och träning på hotellet
På hotellet finns ett gratis gym, och Ibland erbjuds även andra gruppträningspass på hotellet. Tider och aktuellt veckoprogram fås på hotellet. Tennisbana (racket finns att hyra mot avgift). Löparrundor och cykelbanor i anslutning till hotellet.

Övrigt om hotellet
Vill du ta dig in till Playa de las Americas, där det finns gott om restauranger, barer, butiker och stränder går lokalbussen två gånger i timmen och det tar ca 30-40 minuter. Bredvid hotellet ligger en härlig trädgård med palmer. Gratis wifi på hela hotellet, uppkopplingen varierar. Tvättrum mot avgift (där du tvättar själv).

Måltider

Inga måltider ingår. Frukost, halvpension eller All Inclusive mot tillägg. När vuxna köper till måltider äter barn 2-11 år gratis.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00, i restaurang Sea Soul.
  • Lunch, kl. 12.30-14.30, i restaurang Sea Soul. Förrätten och desserten serveras som buffé. Huvudrätten väljs från en fast meny.
  • Snacks, glass och kakor, kl. 11.00-18.00, i poolbaren.
  • Middag, kl 18.00-21.30, i restaurang Sea Soul. Fast meny med 3 val.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 11.00-22.00.

Observera att ändringar kan förekomma. All Inclusive gäller från incheckning till avresa, oavsett avresetid.

Bra att veta

  • Saltvattenspoolen är uppvärmd vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.
  • Ljud från närliggande barer kan uppfattas som störande i de lägenheter som vetter mot vägen. Backe ner till stranden. Lokal trafik.

Säsongsinformation

Till vintern 2022/23 finns enrumslägenheten att boka för 1-3 personer.

Alla hotell, Callao Salvaje

MYND Adeje

Välkomna till ett helt nytt hotell – MYND Adeje – i Callao Salvaje på Teneriffa. Här möts du av en modern fräsch miljö, riktad mot en vuxen publik, men dit alla är välkomna! Köper du till halvpension har du förutom frukost varje morgon en credit, en summa pengar, att använda till lunch, middag eller kanske en cocktail på takterrassen i solnedgången.