Kundomdömen om Villas Alondras Suites

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

452 omdömen
Utmärkt
 
318
Väldigt bra
 
81
Bra
 
24
Mindre bra
 
17
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2019-02-18

Inlägg av 842stefant Mörrum, Sverige

Top notch

Bästa ställe vi bott på, egen villa med privat pool och mycket trevlig personal, städning av pool varje morgon innan klockan 9.00, all kontakt med reception via surfplatta ( hotell tillhanda håller förprogrammerad surfplatta) och snabb service vid problem, modernt kök med spishäll och micro samt diskmaskin, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Familjen Tärnerstig

 
2019-02-06

Inlägg av 754perj

Perfekt

Vi har inget att klaga på. Va helt perfekt. Hela familjen va super nöjda. Betalade 100€ för uppvärmd pool vilket va värt vart enda krona. Planerar redan att åka tillbaka. Kan varmt rekommendera att bo här om man ska till Lanzarote.

 
2017-01-31

Inlägg av 123Asa123 Stockholm, Sverige

Luxuös villakänsla inom gångavstånd fr gamla hamnen i Carmen

Rymlig villa med riktigt snygga invändiga detaljer för väl fungerande sommar- som vintersemester. Exklusiva badrum som lyfter känslan av det där lilla extra. Morgondoppet tar du direkt ifrån sovrummet:-) Lugnt och tyst område och ändå på gångavstånd från gamla hamnen i Carmen. En semester vi gärna gör om!

 
2017-01-06

Inlägg av 916m_rtenl Säffle, Sverige

Trevlig vistelse

Vi bodde här under en vecka med familjen. Huset är jättefint, rymligt samt har bra planlösning. Uteplatsen med den privata poolen är också jättefin. Några saker som dock skulle behöva förbättras är att ordna grill till varje hus. Vi gillar att grilla och hade läst i beskrivningen av boendet att det skulle finnas grill till varje hus detta saknas dock då det enbart finns ett fåtal att tillgå och dessvärre så fick vi ingen under hela vistelsen. Det skulle också kunna behövas mer bestick samt glas till köket. Jacuzzin var oanvändbar då när man fyllt den med 1/4 med vatten så är varmvattnet slut. Men bortsett från dessa mindre saker så hade vi en fantastisk vistelse och vi skulle absolut kunna tänka oss att komma tillbaka!

 
2016-12-12

Inlägg av Catta E Bollebygd, Sverige

Underbart boende

Precis hemkommen från Lanzarote efter en skön vecka. Huset vi hyrde var nummer 44, tre sovrum och egen pool - mot kostnad kunde man få poolen uppvärmd. I trädgården fanns en green och en sandbunker. Vi fick en Ipad där vi kunde kommunicera med receptionen, se vilka sevärdheter det fanns på ön mm. Huset var för 6 personer men tyvärr hade inte hotellet sett till att det fanns allt för alla, saknade solstolar och utestolar. Men efter tillsägelse kom det. Städningen fungerade utmärkt. Rummen var stora och bra. Alla rum hade egen toalett och dusch/jacuzzi. Hotellets läge är till för de som tycker om att gå i backar eller om man har egen bil. Det tog ca 10 minuter att gå till hamnen men 20 minuter hem. Kan inte rekommendera hotellets egna restaurang. De bjöd på bröd och en liten aptitretare - soppa. Men det visade sig på kvittot att det hade vi fått betala för trots att vi inte hade beställ. Maten var okej men dyr jämfört med centrum. Kan varmt rekommendera detta boende.