Superiorrum

Superiorrummen har en sovdel med en dubbelsäng eller två separata sängar. Sovdelen separeras från vardagsrumdelen med en skjutdörr. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Minibar. Mikrovågsugn och vattenkokare i rummet. Gratis wifi. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Trägolv. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer

Superiorrum, All Inclusive

Superiorrum där All Inclusive ingår. Rummen har en sovdel med en dubbelsäng eller två separata sängar. Sovdelen separeras från vardagsrumdelen med en skjutdörr. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kaffe- och tefaciliteter. Tv med satellitkanaler. Minibar. Mikrovågsugn och vattenkokare i rummet. Gratis wifi. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Trägolv. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter
Antal personer: 2-3 personer

Svit

Fräscha sviter med ett sovrum och ett vardagsrum med möjlighet till extrabäddar i vanlig säng. I vissa sviter är det ingen dörr mellan rummets två delar. Kaffe- och tefaciliteter. Litet kylskåp samt mikrovågsugn i rummet. Tv med satellitkanaler. Trägolv. Gratis wifi. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 35-45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 2 barn.