Kundomdömen om LABRANDA Playa Club

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,4 av 10 baserat på 23 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,4 / 10
Städning
 
6,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
5,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,8 / 10
Faciliteter
 
6,2 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,0 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

+
Lugnt
-
Kackerlackor i lägenhet, runt hotellet, döda flera dagar utan att de plockades upp. Städningen var väldigt dålig. Spa avdelningen fanns inte. Ingen information vid ankomst tex att hipperdino hade egen ingång från poolen. Ingen konsekvens i paxande av stolar, 40 min stod det men folk paxade 4-5 timmar utan att vara där. Ingen disksvamp o diskmedel i köket. Ofräscht o stank rök när vi kom. Fick spraya medel mot kackerlackor två gånger om dagen och doftsprej som jag köpte för att det luktade så illa. Städade om allt när vi kom eftersom det var så ofräscht.

Bekräftad gäst: 2020-01-17


10 av 10

+
Hotellet har bra läge, nära till både stranden, restauranger och shoppingsgata. Personalen är underbart trevligt. Allt var rent och prydligt.
-
Det hade varit trevligt med fungerande wi-fi och med flera TV kanaler på engelska.

Bekräftad gäst: 2019-12-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

1617 omdömen
Utmärkt
 
566
Väldigt bra
 
635
Bra
 
268
Mindre bra
 
86
Underkänt
 
62

5 senaste omdömen

2019-04-18

av patlan2019

Hotellvistelse

På det stora är hotellet väldigt bra. Vi känner oss välkomna och mycket vänligt bemötta av personalen. Frukost innehåller det man behöver och i restaurangen finns bra variation. Det enda som tar ner betyget från en femma är att folk förbokar sina solstolar och inte använder dom på hela dagen.

 
2018-12-14

av Eira N Skåne län, Sverige

Bra för oss som är lite äldre

Vi bodde här två veckor i november -18. Hotellet är lite slitet men fördelarna är flera. Hotellet ligger bra och det är lätt att ta sig inom området, till strandgatan och till badstranden även om man har lite stela leder. Lägenheten ( ej-renoverad) vi hade var rymlig med stor balkong. Inredning var förstås lite gammaldags med gedigna möbler, Sängen/madrassen var bekväm och lagom mjuk för oss. I köket fanns det kaffebryggare, vattenkokare samt brödrost. Det fanns tillräckligt med glas, kaffekoppar, tallrikar och bestick men det saknades en bra stekpanna, stekspade och slev. Vi hade självhushållning de flesta dagarna , åt frukost en gång på hotellets matsal och det var helt ok. Vi kan tänka oss att bo här flera gånger.

 
2017-04-20

av madeleneolsson Skutskär, Sverige

Mysigt lugnt hotell.. Trivsamt och trevlig personal.

Lägenheten var stor och rymlig. Ett lite äldre hotell men inget som störde eller gjorde vistelsen obekväm. Inga dynor på solstolarna så man får lite ont i rumpan. Men vi gick och köpte oss en varsin luftmadrass och satt på =) Bra frukost!!

 
2016-11-30

av OweHo Västerhaninge

Nära till det mesta

Jag bodde här en vecka i november 2016. Mycket välskött med fin och mycket välskött trädgård. Bra läge med biluthyrning tvärs över gatan, trevlig restaurang med mycket trevlig personal. Mitt i centrum och stranden på andra sidan gatan. Välsorterad supermecado i anslutning. 10 euro deposition för remote till tv:n kändes så där, och de kanaler man fick tillgång till,utan att betala extra, var väl inte de mest intressanta. Annars var allt bara bra.

 
2016-10-24

av Terri V Monasterevin, Irland

Bra läge, vänlig personal

Vi stannade i en vecka medan jag var ett bröllop i Lanzarote. Trädgård var alltid välskött. Poolområdet var underbar. Rummen var fläckfria. Ingen luftkonditionering, skulle rekommendera att föra ett litet travel fläkt eftersom fönstren i sovrummen är emot gångbanor vilket gjorde att jag inte gärna lämna dom öppna. Utmärkt läge. Personalen var så vänlig och hjälpsam.