Kundomdömen om LABRANDA Los Cocoteros

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 17 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
6,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
5,3 / 10
Mat och dryck
 
4,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,4 / 10
Service
 
7,5 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-20


8 av 10

+
Läget. Utsikt över havet
-
Sängarna

Bekräftad gäst: 2020-03-13


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-20


8 av 10

+
Nära stranden,lugn,bra mat affär i närheten-luftig stor lägenhets hotel.Perfekt ute plats.
-
För oss allt var bra,vi kan gärna kommer igen ditt

Bekräftad gäst: 2019-12-20


3 av 10

+
Läget
-
Sanera mögelskador i badrummet och dålig lukt.

Bekräftad gäst: 2019-12-13


9 av 10

+
Centralt läge, lugnt, närheten till stranden, närheten till trevliga restauranger, stora balkonger med fantastisk utsikt, trevlig lägenhet (dock lite sliten). Återkommer gärna (bott där 3 gånger)!
-
Bättre stolar på balkongen, saknade vinglas, Inga bra kuddar och nya lås till dörren( måste låsa med nyckel på insidan, o så att man får två nycklar)!

Bekräftad gäst: 2019-11-29


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

401 omdömen
Utmärkt
 
172
Väldigt bra
 
146
Bra
 
39
Mindre bra
 
22
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2019-02-17

Inlägg av Ann F Stockholm, Sweden

Fantastisk utsikt över havet

Rent och fräscht lägenhetshotell med fantastisk utsikt över Playa Grande och Atlanten. Balkongen var fantastisk! Möblerna lite gammaldags, men ok. Välutrustat pentry, Väldigt centralt beläget, nära stranden och nära restauranter och närbutiker. Trevliga promenader på strandpromenaden, eftersom hotellet ligger centralt är det möjligt att gå åt olika håll, antingen mot nästkommande stränder eller mot den gamla staden och hamnen. Jag kan absolut tänka mig att åka tillbaka.Enda nackdelen var att wifin inte fungerade speciellt bra i lägenheterna, tur att roamingavgifterna är borttagna.

 
2017-03-21

Inlägg av Sam E Bålsta, Sverige

Centralt beläget med fantastisk utsikt och med balkong utan insyn.

6 gånger på raken har vi bott här. Det är främst läget och utsikten som drar. Nära till morgonpromenaden på stranden och nära till matbutiker för morgonfrallan. Är man lite rörlig kan man nå många musikställen och restauranger till fots.

 
2016-11-01

Inlägg av BeritH349

Vi kommer mer än gärna tillbaks!

Ett jätte trevligt lägenhets hotell med bra utrustning och fantastisk utsikt över hela stranden o havet. Lugnt och fint läge samtidigt som det ligger väldigt centralt och nära den fina stranden. Kan verkligen rekommendera detta Hotell.

 
2011-07-29

Inlägg av engineeruk11 UK

Los Cocoteros=Los cucarachos

Vi tillbringade vår semester i Los Cocoteros och jag kommer gärna att betala 5 Euro per natt i stället 50 euro. Internet är inte gratis där (3 Euro per dag), värdeskåp kommer att kosta dig 14 Euro per vecka. Första intrycket av rummet är trevligt bara några döda kackerlackor på golvet och fruktansvärd lukt i rummet. Du får räkna med kackerlackor överallt, i ditt kaffe, i dina skor, på stolen, kylskåpet, eller när du duschar i badkaret. Storleken på kackerlackorna är ca 5-10 cm. Badrummet är fullt av mögel, du kan få hemska besvär senare -en hudspecialist kan hjälpa dig, men mögel på naglarna och så vidare är en ful present från semestern. Killen i receptionen är trevlig, vänlig, men be inte om information. Han ger fel information eller "Jag vet inte" i stället för att öppna internet och hjälpa till! Be om rum på översta våningen. Om folk på våningar högre upp använder toaletten eller går på det klinkergolvet kommer du att kunna höra det mycket väl. De tillhandahåller inte svamp och tvål i köket, så extra inköp behövs.

 
2020-11-30

Inlägg av siouxsqaw scotland

Mr and Mrs Sowden

Was booked in for Dec 19th till 9th Jan have stayed the past 4yrs but this time our holiday got cancelled due to la Cocoteros closing on the 30th Dec confused much as had to find other apartments on checking your site it looks like you are still taking booking love staying so friendly clean great position central to everything so sad at what is happening this Yr