Kundomdömen om LABRANDA El Dorado

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,3 av 10 baserat på 29 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,3 / 10
Städning
 
6,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
4,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Service
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
Framförallt läget.
-
Städning dags för renovering

Bekräftad gäst: 2019-12-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

989 omdömen
Utmärkt
 
346
Väldigt bra
 
372
Bra
 
148
Mindre bra
 
74
Underkänt
 
49

5 senaste omdömen

2019-02-23

av Anders W Stockholm, Sverige

Ändå helt ok.

Hotellet ligger mycket centralt i Puerto del Carmen. En minuts promenad så är man ute på stora gatan där alla butiker och matställen finns. Tvårummaren var ren och snygg och köket välförsett, mikro saknades men det fanns vanlig spis med ugn. Badrummet mycket bra det också. Själva anläggningen sliten. Två pooler, en kall mindre och en uppvärmd större med en liten poolbar. Städningen får godkänt men inte mer .Har man inte alltför stora anspråk på boende kan jag rekommendera detta ställe.

 
2018-02-10

av Inge P Torekov, Sverige

Nöjd igen

Detta var andra gången vi bodde på detta lägenhetshotell, och är även denna gången nöjda med vårt boende. när vi kom till lägenheten så var altan dörren trasig då den lossat från väggen men de blev åtgärdad direkt. Trevlig och hjälpsam personal. Vi hade bara boende inga måltider. Centralt och bra läge både till den gamla stan, stranden både playa Grande och den lilla Playa Chica samt till den nya delen av staden. Vi kommer att bo här ingen nästa gång vi ska till Lanzarote.

 
2017-09-17

av Inge P Torekov, Sverige

Lungt och bra läge

Ett bra lägenhetshotell i ett väldigt lungt område men ändå väldigt nära den gamla delen av stan och hamnen med alla sina restauranger och nära till stranden. personalen väldigt trevliga och tillmötesgående. nästan alltid några trevliga ord på vägen när man var där. Hög säkerhet i området då alla ingångar var låsta hela dagarna. Lummigt och förhållandevis grönt i området, välskötta planteringar. Lägenheterna är bra iordning trots det har några år bakom sig. städningen var överlag bra. Utsikten från vår balkong där vi åt frukost varje morgon var kanon!! Vi var där i mitten på Mars V11 så vi hade kanonväder hela tiden. Vi är jättenöjda med detta lägenhets hotell så vi har bokat samma hotell till nästa år också och då 2 veckor.

 
2017-07-30

av LizL833 Kildare, Irland

Sommaren 2017

Detta var vår andra gången att bo här i denna vackra rymliga, väl utrustade och mycket rena lägenhet. Bra läge mellan gamla och nya staden. Enda negativa kommentaren är beträffande poolområde och vi tillbringade vår tid vid poolen närmaste receptionen . . . Härlig pool helt klart men tyvärr var det helkaklade området runt poolen dåligt underhållna . . . . Jag skulle vilja föreslå daglig rengöring och avspolning av detta område område. . . . . Behov av solstolar och parasoller finns då det inte fanns tillräckligt för att alla som bor på området skulle få en.

 
2017-07-08

av anette_claesson Kinna, Sverige

Helt fantastiskt!

Rekommenderar verkligen detta hotell, nära till allt. Fantastisk utsikt, bra restauranger bara ett stenkast från hotellet. Fanns en lidl butik ca 10 min gångavstånd från hotellet, bra priser. Bra standard på köksutrustning, underbar stor balkong. Kommer absolut åka tillbaks till detta hotell.