LABRANDA El Dorado

  • Lägenheter för upp till 6 personer
  • I hjärtat av Puerto del Carmen

Lägenhetshotellet LABRANDA El Dorado tronar på en liten höjd med havsutsikt. Här bor du precis mellan stranden och hamnen, med gångavstånd till båda. Det mysiga poolområdet omfamnas av grönskande palmer och i de rymliga lägenheterna finns allt du behöver för en självständig semester.

Håll mer avstånd och få ökad komfort!

Nu kan du lägga till ett tomt säte bredvid dig på flyget för 1500:- per person. Kontakta vår kundservice på 0771-37 37 37 så hjälper vi dig!
Gäller på våra resor inom Europa och till Egypten med avresa fram till 31/3 2021 (gäller ej skollov).

Resor till Lanzarote

Våra resor till Lanzarote kan endast bokas från Kastrup i Köpenhamn, Danmark. Välj därför "från Köpenhamn/Kastrup" i bokningsmenyn för att se möjliga datum. 


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-3 personer/1-4 personer varav 2 barn. Tvårumslägenheter superior för 1-3 personer/1-4 personer varav 2 barn. Tvårumslägenhet med privat trädgård för 2 personer. Trerumslägenheter för 4-5 personer/4-6 personer varav 2 barn. Kampanjrum för tvårumslägenhet för 1-3 personer/1-4 personer varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Framförallt läget.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 959 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 200 m
Till centrum: 250 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

LABRANDA El Dorado är ett lägenhetshotell med bra läge på en höjd i hjärtat av Puerto del Carmen. På det lummiga hotellområdet finns två pooler, varav en är uppvärmd. För de små finns en separat barnpool där de kan plaska och leka. Solstolar och parasoller erbjuds utan kostnad och handdukar finns mot deposition. Skulle hungern slå till under poolhänget finns en snackbar där du kan beställa in något enkelt eller en svalkande dryck. En kort promenad från hotellet breder stranden ut sig och bjuder in till härliga dagar i solen.

I hotellets bekväma lägenheter finns allt du behöver för att rå om dig själv under semestern. Vill du äta ute finns flera trevliga restauranger i centrum av Puerto del Carmen som ligger en stenkast bort. Här finns även flera butiker, barer och uteställen att underhålla sig med.

Du surfar med gratis wifi i lobbyn och baren, annars finns även en internethörna i receptionen mot avgift. Tvättfaciliteter mot avgift.

Måltider

Inga.

Bra att veta

En av poolerna är uppvärmd från november till mars till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.

Nivåskillnader och trappor på hotellområdet.

Stadstrafik som kan uppfattas som störande i vissa lägenheter.