Fariones Apartamentos

  • Strandnära
  • Bra service
  • Uppskattad frukostbuffé

Välkommen till Fariones Apartamentos, ett lägenhetshotell med bästa läge i Puerto del Carmen på Lanzarote, där stranden och orters nyare delar ligger bara en kort promenad bort. Vid poolområdet finns en uppvärmd pool och för gäster över 18 år finns en solterrass på taket med solstolar och jacuzzi. I livliga Puerto del Carmen väntar roliga upptåg, restauranger och barer.

Håll mer avstånd och få ökad komfort!

Nu kan du lägga till ett tomt säte bredvid dig på flyget för 1500:- per person. Kontakta vår kundservice på 0771-37 37 37 så hjälper vi dig!
Gäller på våra resor inom Europa och till Egypten med avresa fram till 31/3 2021 (gäller ej skollov).

Resor till Lanzarote

Våra resor till Lanzarote kan endast bokas från Kastrup i Köpenhamn, Danmark. Välj därför "från Köpenhamn/Kastrup" i bokningsmenyn för att se möjliga datum. 


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-3 personer. Trerumslägenhet för 4-5 personer varav 1 barn/4-6 personer varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget ovanför hamnområdet var bäst. Poolområdet med takterassen också bra. Frukostbuffén bra.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 991 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 250 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På det högklassiga lägenhetshotellet Fariones Apartamentos finns ett härligt poolområde med uppvärmd pool vintertid till minst 20 grader, och en separat barnpool för de små att plaska och leka i. Solstolar, parasoller och handdukar erbjuds utan kostnad. För gäster över 18 år finns en solterrass på taket med solstolar och jacuzzi. En kort promenad bort ligger stranden som bjuder in till svalkande dopp i havet.

Hotellet har en liten restaurang som serverar enklare rätter samt ett café och bar. Som underhållning finns biljard (mot avgift, med mynt), dag- och kvällsaktiviteter för både barn och vuxna samt en lekplats för de små. Du surfar med gratis wifi i receptionen och i baren. Fariones Apartamentos ligger nära Puerto del Carmens nyare delar och de finns butiker, restauranger och ett shoppingcentrum i området. Genomfartstrafik kan uppfattas som störande i vissa lägenheter.

Måltider

Frukostbuffé.

Bra att veta

Pooltemperaturen kan sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.