Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 48 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-06


8 av 10

+
Läget
-
Städningen

Bekräftad gäst: 2020-02-28


9 av 10

+
Läget, rent o snyggt o servicen
-

Bekräftad gäst: 2020-02-21


8 av 10

+
Mycket trevligt och fräscht hotell, smakfullt inredda lägenheter, trevligt poolområde, bra med alternativa platser för att sola som terrassen med solsängar och nedre delen med runda solsängar. Städning varannan dag räcker absolut.
-
Finns en återvinningsstation precis utanför sektion 3 av hotellet. Vi hade sovrum utåt gatan och vi hade stora störningar i sömnen. Vi sov inte en hel natt under hela vistelsen på grund av att restauranger och barer hela tiden slängde tomflaskor i återvinningsbehållarna för glas. Tidigt på morgonen kom sedan renhållningsarbetarna och tömde behållarna. Det VÄLDIGT högt när man kastar glasflaskor och vi vaknade flera gånger varje natt av dessa ljud. Vi pratade med hotellet och de var väl medvetna om problemet men kunde inte få till stånd en annan lösning med kommunen. Detta oljud gör att vi själva inte kommer att välja detta hotell igen och kommer inte heller att rekommendera det till vänner.

Bekräftad gäst: 2020-01-10


9 av 10

+
Lugnt, välskött, läget, att det finns hotell utan all inclusive och jippon/underhållning för oss som föredrar lugn och ro.
-
Dålig lukt från något som sannolikt tillhörde poolrengöringssystemet och att man tömde städvatten i brunnarna precis utanför hotellrummen.

Bekräftad gäst: 2020-01-03


10 av 10

+
Läget, fina rum, oklanderlig skötsel av området och poolen.
-
Köksutrustning behöver kompletteras. Vinglas, skålar, äggkoppar t.ex.

Bekräftad gäst: 2019-11-29


10 av 10

+
Läget, lägenheten, poolområdet med solterrass
-

Bekräftad gäst: 2019-11-22


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

52% av resenärerna rekommenderar

297 omdömen
Utmärkt
 
182
Väldigt bra
 
74
Bra
 
27
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
3

5 senaste omdömen

2019-04-20

av Ulf F Landskrona, Skåne Län, Sweden

Mycket bra lägenhetshotell

Ett rent, fräsch hotell med bra läge. Hotellet har bra läge precis ovanför stranden och strandpromenaden. Det är nära till allt och har fin utsikt i nästan hela hotellområdet. Det enda negativa med läget är att det är en väldigt brant backe upp till hotellet från strandpromenaden. Men det är inget större problem om man inte har svårt för att röra sig. Hotellområdet är rent och fräscht överallt. Rummen är stora och fina. Fräsch och snygg inredning. Vi bodde i en lägenhet med ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum och kokvrå. Sängen var stor och bekväm att sova i. Vardagsrummet stor och rymligt. Kokvrån tillräckligt stor och välutrustad för att kunna laga enkla rätter. AC både i vardagsrum och sovrum. Likaså TV i både sovrum och vardagsrum. Safety box finns i lägenheten och det var gott om förvaringsutrymme för kläder. Vi hade rum med markterass mot poolområdet. Beroende på var rummet är placerad har man sol på olika tider om dagen och olika utsikter. Hade i förväg mailat hotellet och bett om att få terrass mot poolområdet, gärna med kvällssol. De hade ordnat precis det åt oss men pga av problem med just det rummet så fick vi ett annat med terrass mot poolen. Tyvärr var det inne i hörnan så det var ingen sol alls på dagen och ingen utsikt heller. Efter ett par dagar bad vi om att få byta rum och de fixade ett nytt åt oss med perfekt läge. Vi var mycket nöjda med det. Ett rum i rätt läge ger en bättre upplevelse av vistelsen. Frukosten var bra. Mycket att välja mellan och bra lagat med viss variation. Det fanns det mesta man behöver. Varm mat lagades på begäran. Likaså gjordes kaffe/te efterhand. Lunchservering var också bra med hyggliga priser. Poolen var lagom stor. Ren och behaglig att bada i. Poolområdet var något litet och solstolarna lite för få och står väldigt nära varandra. Har man otur så är alla solstolarna upptagna, så det gäller att vara ute i god tid för att inte bli utan. Det är nog det enda negativa med hotellet. All personal på hotellet är väldigt trevliga och hjälpsamma. Väldigt bra service. Önskar man något så är det bara att be om det så gör de sitt bästa för att lösa det. Personalen i receptionen anstränger sig lite extra för att lösa alla problem. Oftast lyckas de. Vi är mycket nöjda med vår vistelse och hade gärna bott där igen. Kan rekommendera hotellet om man ska åka till Lanzarote.

 
2019-01-10

av 752annet Luleå, Sverige

R2 Bahia Kontiki

Vi är mycket nöjda med vårt val av hotell. Stora och fina lägenheter. Läget är perfekt, nära stranden, äldre och nyare delen av stan. Området och hotellet är lugnt. Från strandpromenaden är det en brant backe upp till hotellet, men inget som var ett problem för oss. Hela hotellområdet är rent och fräscht och underhålls hela tiden. Det finns många olika områden på hotellet där det går att njuta av solen. Personalen är tillmötesgående och trevliga. Vi har inget att klaga på och återvänder gärna.

 
2022-05-16

av Philchip Burnham-On-Sea, Storbritannien

Excellent hotel

We stayed at the Kontiki for a fabulous week in may ..the room was spacious and very clean .. Recently refurbished with everything you can need for a self catering week or you can eat in the hotel for breakfast and lunch until 6 pm Bar open til 8pm... Pool was very well designed for any age or ability and lifeguard on duty.. The strip bars and cafes is a short walk down cardiac hill which can be tough for those with disabilities..go for a pool views as the other rooms balcony faces the hotel next door .. All staff were really friendly and work hard. To keep hotel running smoothly.a decent shop across the road for essentials but Lidl is only 10 to 15 minutes walk Overall I would stay at Kontiki again no problem

 
2022-05-13

av frenchiemut

Great Apartment in a Great Location

We stayed self catering in the first week of May. Apartment was spacious and very clean. Towels replaced and apartment cleaned every second day. Pool area was great, once again it was so clean, the pool attendant working during our stay is an absolute credit to the place, cleaning the pool surrounds ( which didn't really need cleaning), washing down the sunbeds after people vacated them, ready for the next people. What I really liked was he didn't allow sunbeds to be commandeered all day. With that I mean, if it looked like you only left your towel and no other belongings and disappeared for a few hours, he would pack up your towel and issue the sunbed to those that were waiting. The position of the apartments was pretty central for the main bars / restaurants on the strip, although on the way back you would have to climb the very steep hill to either access the side gate, or the main reception at the very top. This was not really a problem for us, but I would imagine it would be for some less abled people. The only negatives I would have in regards to the Kontiki are: You are asked to pay extra for the room safe and Wi-Fi if you wanted access in your room. Our apartment was on the side closest to the road and hill, with the bedroom closest to the road. We were also right down the bottom closest to the strip, on the opposite side of the road was a recycling area, containing a bottle bank, and general rubbish collection area, which coincided with either late night disposal of bottles into the bank, or early morning collections of the rubbish by the waste truck, which gave us an early morning alarm call! If your apartment is on the other side or central, then you wouldn't get this disturbance. All in all a good week in PDC, weather was great, and I would recommend the Kontiki

 
2022-05-12

av janetk670 lancashire

Lovely Apartments, Good Location

Fabulous two-bedroomed apartment with lovely sea-view. Spotlessly clean. Beautiful pool, High-Quality. Apartments in a Great Location. Would return. Improvement required breakfast and internet connection. We stayed self-catering, I thought the breakfast was poor quality and expensive at 12 euros. 6 euros would have been enough, and happy to pay that amount for the quality offered. Towels changed every other day. The staff were polite and friendly.