Bahia Kontiki

Lägenhetshotellet Bahia Kontiki lockar med bra läge nära centrum och den fina sandstranden i Puerto del Carmen. Här bor du bekvämt i en egen lägenhet och kan välja mellan att laga mat själv eller köpa till frukostbuffé på hotellet. En kort promenad bort ligger centrum i livliga Puerto del Carmen med ett stort utbud av restauranger, barer och underhållning.

Håll mer avstånd och få ökad komfort!

Nu kan du lägga till ett tomt säte bredvid dig på flyget för 1500:- per person. Kontakta vår kundservice på 0771-37 37 37 så hjälper vi dig!
Gäller på våra resor inom Europa och till Egypten med avresa fram till 31/3 2021 (gäller ej skollov).

Resor till Lanzarote

Våra resor till Lanzarote kan endast bokas från Kastrup i Köpenhamn, Danmark. Välj därför "från Köpenhamn/Kastrup" i bokningsmenyn för att se möjliga datum. 


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 535 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 250 m
Till centrum: 250 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Lägenhetshotellet Bahia Kontiki är vackert beläget uppe på en kulle och består av tre byggnader med trappor emellan. Vid det palmkantade poolområdet finns en uppvärmd pool och gratis solstolar och parasoller. Poolen har både en djup och en grundare del med plats för stora och små. Vill du njuta av vacker havsutsikt kan du bege dig till hotellets solterrass och slå dig ner i någon av sofforna eller i en solstol. För svalkande dopp i havet är det bara en kort promenad ner till havet där den härliga sandstranden breder ut sig.

Hotellets bufférestaurang serverar frukost och middag. Är du sugen på något lätt serverar lobbybaren enklare rätter och förfriskningar. Wifi erbjuds gratis i receptionen och mot avgift vid poolen, på rummen och i restaurangen. Lokal trafik utanför hotellet.

Centrum i Puerto del Carmen ligger bara en kort promenad från hotellet med ett stort utbud av restauranger, barer och nattklubbar. Det mesta kretsar kring strandpromenaden där det är mysigt att slå sig ner och spana på folklivet.

Måltider

Inga. Frukost mot tillägg.

Bra att veta

  • Poolen är uppvärmd vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder.
  • Brant backe till strand och centrum.