Rumstyper på Gran Castillo Tagoro Family & Fun

Större dubbelrum

Rymliga dubbelrum som består av ett sovrum och ett vardagsrum. Rummen skiljs åt av en skjutdörr. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddbar soffa. Tv med satellitkanaler. Minibar. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

  • Från hotellets kuddmeny kan du välja din favoritkudde.

Rumsstorlek: ca 62 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Superiorrum

Fina superiorrum med två sängar och möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 56 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumssviter

Tvårumssviter med ett vardagsrum och ett separat sovrum med två sängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa i vardagsrummet. Tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 110 kvadratmeter (med balkong/terrass)
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.