Rumstyper på Gran Castillo Tagoro Family & Fun

Större dubbelrum

Rymliga dubbelrum som består av en sovrumsdel och en vardagsrumsdel. Delarna skiljs åt av en skjutdörr. I samtliga rum finns två sängar och möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Badrock och tofflor. Hårtork. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 62 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Superiorrum

Fina superiorrum med två sängar och möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Badrock och tofflor. Hårtork. Balkong eller terrass, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 56 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Tvårumssviter

Tvårumssviter med vardagsrum och separat sovrum. Två sängar i sovrummet och möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa i vardagsrummet. Tv med satellitkanaler. Minibar. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Bad/dusch och wc. Badrock och tofflor. Hårtork. Balkong eller terrass med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 110 kvadratmeter (med balkong/terrass)
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.