Sunsuites Carolina

Sunsuites Carolinas läge vid stranden i San Agustin, den familjära stämningen och den skandinavisktalande personalen gör att hotellet uppskattas av många gäster, som gärna återvänder hit. Trädgårdens väldoftande timjan och citronträd bjuder in till sköna stunder vid poolområdet, där solstolar och parasoller längtansfullt väntar på dig.

Just nu!

Nu erbjuder vi 6 månaders räntefri avbetalning via Klarna. Läs mer »


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-3 personer. Tvårumslägenheter superior för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Bra service. Stille og fint. kort vei til alt.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 220 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Sunsuites Carolina är ett välkänt och mycket omtyckt lägenhetshotell på Gran Canaria som välkomnar hela familjen.

Vid poolområdet finns en pool och här erbjuds solstolar, parasoller och poolhanddukar. Poolen är uppvärmd vintertid till 22 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Hotellet omges av en härlig trädgård där du kan slå dig ned för att umgås eller för en lugn stund med en bra bok. Stranden ligger strax nedanför och inbjuder till sköna, svalkande bad.

På hotellet finns ett sällskapsrum med tv och ett litet bibliotek. Receptionen är öppen från morgon till kväll och bemannad med skandinavisktalande personal. Mikrovågsugn kan lånas i receptionen. Bakom hotellet ligger ett köpcenter med supermarket.

Några av Gran Canarias mest välrenommerade restauranger ligger här i San Agustín. Här finns också ett bra shoppingcenter.

Måltider

  • Inga måltider ingår

Bra att veta

  • Från och med den 1 juli 2024 kommer rökning endast vara tillåtet på en avgränsad, anvisas plats utomhus. Rökning kommer inte vara tillåtet i lägenheterna eller på uteplatserna.

Go. Live a little! - Gran Canaria

Se fler Go.Live a little-filmer här »

Alla hotell, San Agustín

Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel

Gloria Palace San Agustin Thalassso & Hotel erbjuder ett bekvämt boende i vackra omgivningar i San Agustin. På hotellet finns ett av Europas största Thalassoterapicenter som erbjuder en rad sköna behandlingar. Frukostbuffé ingår och du kan köpa till halvpension eller All Inclusive Ultra.

Don Gregory by Dunas

Don Gregory by Dunas är ett omtyckt vuxenhotell som välkomnar gäster över 16 år. Hotellet har ett perfekt läge direkt på stranden i San Agustin. Här är du bara några steg från stranden, strandpromenaden och shoppingcentret. Nästan alla rum har balkong med havsutsikt, wifi ingår på hela hotellet och frukost ingår i priset.

Paradisus Gran Canaria

Paradisus Gran Canaria är ett snyggt designat All Inclusive-hotell nära stranden i San Agustin. Här bor du i fina rum och njuter av god mat, fina pooler och varför inte unna dig en dag i hotellets spa. Hotellet som genomgått en större renovering öppnade under hösten 2022.

Sunsuites Carolina - vinter 24/25

Varmt välkomna till en omtyckt favorit på soliga Gran Canaria – Apollo Mondo Duo-hotellet Sunsuites Carolina i San Agustin. Hotellet, som till vintern 24/25 ingår bland våra utvalda vuxenhotell, är ett av våra mest uppskattade hotell på Gran Canaria. Den skandinavisktalande personalen, läget vid stranden och den familjära stämningen gör att många gäster återkommer år efter år. Här finns ett trevligt poolområde med uppvärmd pool, och en trädgård med väldoftande timjan och vackra citronträd.

Abora Interclub by Lopesan

Välkommen till fräscha Abora Interclub by Lopesan i San Agustin på Gran Canaria. Du bor i ljusa och fina rum. All Inclusive ingår för en bekväm semester och på hotellet finns såväl vattenrutschkanor för de små och flera sköna poolområden. Allt för en avkopplande semester!