Kundomdömen om Buganvilla

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 36 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
4,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Närhet till badstrand. Bra läge
-
Informationen bristfällig. Boendet på första våningen innebar att det inte gick att ha öppet ut, pga av katter som tog sig in. Inte heller ok att vi ska försöka argumentera,för att få den lgh vi betalat för, då vi beställt lgh med balkong och fick med terrass. Städning fick vi inte under de fem dagar det stod på Apollos beskrivning. Vi påpekade detta, men i receptionen påstod de att städpersonalen var sjuk, detta var inte sant, då vi såg dem städa under dagen på hotellet. Saknades också en hel del av bestick, tallrika,koppar m.m. Förstår inte att det överhuvudtaget finns så lite husgeråd. Kaffekokaren trasig, proppen i vasken i badet, fastnade så vattnet inte kunde rinna ut. Jo blev ju åtgärdat ganska omgående. Men det tar tid och kraft att behöva syssla med sådant under semestern. Ni har gett 4 stjärnor till detta hotell, bör graderas ner.

Bekräftad gäst: 2020-01-18


8 av 10

+
Läget o utsikten
-
Tillgång till snacks/enklare förtäring o dryck

Bekräftad gäst: 2020-01-11


8 av 10

+
Poolen och läget.
-

Bekräftad gäst: 2019-12-28


8 av 10

+
Läget
-
Fixa så toaletterna vid poolen går att använda. De var stängda/låsta. Automaten vid poolen kunde gärna innehållit öl. Svarade 1 på fråga 6, det var ingen mat eller dryck på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-12-22


9 av 10

+
Läget
-
Varmare i poolen

Bekräftad gäst: 2019-12-21


10 av 10

+
Rent och fint. Köksdelen fräsch med alla köksredskap porslin som behövs. Badrummet lika bra. Sängen stor och skön. Balkongen bra med en fantastisk utsikt över hav och strand!
-
De var städning 5 dagar på rad så 2 dagar i rad ingen städning. Synd, för de blir sopor som skulle behövas tömmas mm

Bekräftad gäst: 2019-12-14


10 av 10

+
Att det var precis vid havet. Att man kunde bada både vid poolen och i havet. Att det var lugn och ro.
-
Inget, allt var toppen!

Bekräftad gäst: 2019-12-14


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-10


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-09


9 av 10

+
Balkongen och gott om plats vid poolen.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

71% av resenärerna rekommenderar

249 omdömen
Utmärkt
 
179
Väldigt bra
 
53
Bra
 
7
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2020-03-17

Inlägg av E2485HLchristinam

Visit 2-9 march

Vi hade en fantastisk vecka. Lägenheten med 2 rum var på våning 1 med egen terass med bord och stolar samt 2 solsängar på balkong över poolen. Vi hade tur för första Coronasmittade på GC var under denna vecka! Kommer gärna tillbaka och hoppas allt går bra med GC ur denna pandemi. Vi ses!

 
2019-07-04

Inlägg av Mikael B

Snyggt Hotell !!

Det här hotellet ser inte ut som dom flesta hotell 🙂 häftigt byggt! Åt ena hållet, mot havet så gick det en trappa ner mot stranden och gångstråket. Åt andra hållet, ut mot gatan. Fin utsikt, nära till stranden. Flera bra närliggande resturanger. Speciellt en, italiensk, ligger nära tennis planen. Mycket fin restaurang, elegant rent utav 😄 bra mat! Nära till livs butik och till buss förbindelser. Vi tog bussen många gånger in till Maspalomas-sanddynorna , Puerto Rico, Mogan osv. Perfekt!! Åk gärna till Mogan, mycket vacker hamn byđŸŒșđŸ”đŸŒž 🌞 🙏 Mvh Micke o Zandra 😊

 
2018-12-03

Inlägg av Yngve W Sthlm

Toppen för lugna vuxna

Lägenhetshotell där alla har havsutsikt! Mycket trevlig och språkkunnig personal. Välfungerande Wifi. Nära till stranden. Mycket välskött. Ingen störande trafik, inget störande restaurangliv. Trappor ner till de två lägsta våningarna och ner till grinden till strandpromenaden.

 
2018-11-15

Inlägg av LenaSMU Dalarnas län, Sverige

Underbar balkong med härlig utsikt

Bunganvilla är ett ligger i ett lugnt område i slutet av San Augustins strand. Alla balkonger har utsikt mot havet och eftermiddagssol. Lägenheterna är fräscha och sängarna sköna. En flaska vatten fanns i kylen vid ankomst. Ingen restaurang eller bar finns på lägenhetshotellet, men det gick att köpa vatten i receptionen. Ville man ha färskt bröd till frukost kunde man beställa kvällen innan och hämta i receptionen på morgonen. Man bör inte ha problem med att gå eftersom det är backigt till supermarket och restauranger. Som många skrivit är det även många trappor till poolen och stranden. För vår del såg vi det positivt och tog det som ett bra tillfälle att röra sig. Det fanns badlakan att hyra i receptionen för att ha vid poolen. Poolområdet var fint och lugnt och någon solstol fanns alltid ledig. Trevlig personal och bra städning.

 
2018-08-04

Inlägg av 376bengtl

Vackert.

Kan man gå i trappor, så finns det inget att klaga på. Utsikten är magisk. Hiss finns i hotellet ner till våning tre. Sedan trappor. Klarar man dom, så är det ok. 97 steg från havet och upp till hissen. Poolen ligger på halva avståndet. Trevlig personal och nyrenoverade rum med induktionshäll i nya Ikeaköket. Nyrenoverad toa och stor dusch. Rekommenderas varmt.