Kundomdömen om Abora Interclub by Lopesan

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 312 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Att det finns allt för alla åldrar att göra där
-
Variera maträtterna lite

Bekräftad gäst: 2021-12-01


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-11-27


8 av 10

+
Trevlig personal.
-
Till frukosten fanns bara pålägg med sknka att välja. Varje dag var det fläskkorv. Om man inte äter fläsk så vire det bra med kycklingkorv ibland. Polerna var för kalla. Stämde inte med de grader som man angav att det var. För få aktiviteter för barn.

Bekräftad gäst: 2021-11-27


4 av 10

+
-
Som rökare var man inte önskvärd. Fanns två ställen på hela hotellområdet man fick röka på. Utanför entrén där det stod två skabbiga träbänkar och en asfalterad väg en bra bit från baren. Där fick man stå. På semestern vill man kunna njuta av god dryck och en cigarett. Hade kunnat delat upp i rökfritt/rökares områden. Maten var mycket lika både lunch och middag. När vi kom fanns inget vatten på rummet så det fick vi köpa trots att vi hade all inclusive. Fick även betala för att byta handdukar till poolen och då var vi där i två veckor. Dålig underhållning på kvällarna. Skulle varit mysigt med en trubadur i baren t.ex.

Bekräftad gäst: 2021-11-27


4 av 10

+
Rummet och utsikten
-
Temperaturen i barnpoolen och mellanpoolen som barn kan använda. Vuxenpoolen var den som var varmast på 24 grader, barnpoolen bara 18. Sen reglerna om att barnen inte får ha bollar, varken i vattnet eller uppe vid solstolarna var ju helvrickat!! Ungarna skulle alltså springa runt med boll i den minsta, kallaste poolen, blå o läpparna efter 5 min. Sängarna under all kritik. Riktigt kaffe vore trevligt om det ingick i all inclusive. Snorhalt i en trappa med ramp, där jag skulle köra ner min resväska, ramlade och slog mig ordentligt. Står på hemsidan att hotellet har hiss, vilket inte stämde!!! Fick själv släpa upp min resväska 2 våningar! Inte ok.

Bekräftad gäst: 2021-11-24


9 av 10

+
stora ytorna och många pooler
-
öppet tiderna på butikerna

Bekräftad gäst: 2021-11-24


8 av 10

+
Okej
-
Fler små butiker att handla i. Låg inget i närheten.

Bekräftad gäst: 2021-11-24


9 av 10

+
Stort och fint poolområde med tillhörande trädgård. Trevliga rum. God mat.
-
Tyvärr kunde hotellet inte erbjuda svenska TV kanaler, som utlovats. Hotellet låg lite avskilt och på en höjd. Ganska långt och branta trappor till stranden/promenaden.

Bekräftad gäst: 2021-11-20


10 av 10

+
Layout på området
-
De bytte inte lakan speciellt ofta. Vi hade en fläck på lakanet i 8 dagar innan vi fick nya sängkläder.

Bekräftad gäst: 2021-11-17


8 av 10

+
Barnvänligt
-
Uppvärmda pooler. Badade inte pga att det var för kallt.

Bekräftad gäst: 2021-11-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

4175 omdömen
Utmärkt
 
1275
Väldigt bra
 
1709
Bra
 
702
Mindre bra
 
275
Underkänt
 
214

5 senaste omdömen

2019-12-05

av MatildaO44

Hyffsat bra!

Ett rätt schysst hotell. Daglig roomservice, finns askkoppar lite varstans så skräp existerar inte här typ. Jättebra att de fann en bra AC på rummet (räddningen) fina stora balkonger till rummen. Poolerna är också OK, lite för kalla i min smak. Maten är jag inte så jätte imponerad av (men frukosten var bra) Den duger. Personalen är bra och trevliga ! Alla drinkar ingår ej.. dock e dom till förmånliga priser. Finns olika barnområden som säkert e jättebra för barnfamiljer. Inte jättelångt att promenera ner till SAN Agustin centret. 20-30min. Taxi är billigt!! Är inget partyställe! Kan tänka mig att åka hit igen.

 
2019-11-10

av EGTU Malmö, Sverige

Billigt men tvåstjärnig standard

Spartansk standard på rummen och omodernt i övrigt. Finns en massa faciliteter och aktiviteter vilket ger antal stjärnor i graderingen. SVINKALLA ouppvärmda pooler på ett familjehotell drar ner oerhört. Lockar med bilder på rutschkanor osv. men så kallt att barnen inte kan bada. Bra frukost & hyfsat utbud på lunchen och i snacksbaren.

 
2018-12-24

av Schelinek Karlsborg, Sverige

Mycket trevligt familjehotell

Ett mycket trevligt hotell, perfekt för familjen. Ganska enkel standard, men otroligt rent och väl underhållet. All inclusive-maten var även den vad man kan vänta sig av ett familjehotell. Ingen lyx, men alla var mätta och nöjda. En sak vi saknade var dock luftkonditionering på rummet och mer kyla i allmänna utrymmen, otroligt varmt ibland på eftermiddagarna/kvällarna. Något som däremot stack ut åt det positiva området var poolerna och solstolarna. Det fanns verkligen mängder av både solstolar och plats. Man behövde inte "reservera" någon plats. Solstolar och "bästa platser" fanns så det räckte och blev över. Ska tilläggas också att som sig bör så har hotellet ett övernitiskt "animation team" som inte kan förstå varför någon skulle vilja ta det lugnt när man är ledig. Men de var inte tjatiga och de märkte snart vilka som inte var så intresserade. Deras shower på kvällarna rekommenderas dock varmt och passar hela familjen. Sammanfattningsvis så var vi mycket nöjda och hoppas att vi ses igen!

 
2018-12-10

av Tommy S Lidingö, Sverige

Bra all inclusive hotell.

Ett bra och trevlgt all inclusive hotell med helt ok service bra mat och trevlig personal tyvärr så saknas kylskåp på rummen och maten blir lite enformig rummen är ok och sängarna acceptabla. området ganska lugnt och trevligt nära till Spar butik.

 
2018-11-27

av 666malin

OK allinclusivehotell

Ett allinclusivehotell som är ok. Maten var (oftast) god men något enformig. Stark belysning i matsalen på kvällen vilket gjorde det omysigt. Saknade att det vid resturangen inte fanns möjlighet till att äta utomhus. Hårda sängar. Showerna på kvällen var sådär, av blandad kvalitet. Trevligt poolområde. Överlag ett trevligt hotellområde med mycket grönska.