Kundomdömen om Abora Interclub By Lopesan

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 253 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-15


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-15


9 av 10

+
Trevlig personal, trots omständigheteterna med Coronarisken Ganska handikappvänligt
-
V hade strul med spolningen av toaletten. Det löste sig till slut efter 4 reparatörsbesök.

Bekräftad gäst: 2020-03-15


10 av 10

+
Renoveringen!! Läget, utbudet
-
Vi hade rum mot hotellets sophantering. Man kan låta bli att pressa sopor mellan 24:00-06:00 Det va lite jobbigt att vakna av mitt i natten.

Bekräftad gäst: 2020-03-14


10 av 10

+
Väldig bra service och att man kunde hämta dryck och mat själv
-
Tyckte det var bra som det var

Bekräftad gäst: 2020-03-14


9 av 10

+
Maten, fanns torkad frukt även till middagen. Svensk TV-kanal. Toppen! Allt i toppenskick!
-
När hotellet har ledig kapacitet, varför inte låta gästen välja soligt eller norrläge på rummet. Vi hamnade i rum utan någon sol alls. Jättetråkigt! Kvällsunderhållningens ljudnivå mycket hög. Störde alla hotellrum som låg åt det hållet.

Bekräftad gäst: 2020-03-14


8 av 10

+
Stora fina ytor runtomkring, bra service överlag.
-
Maten var i stort sett bra men möjligtvis kunde variationen lite bättre.

Bekräftad gäst: 2020-03-14


10 av 10

+
Gott om personal som skötte allt förträffligt. Rent och snyggt.
-
Lite tydligare i info vad som gäller för all inclusive.

Bekräftad gäst: 2020-03-08


10 av 10

+
Mycket aktiviteter, trevliga aktivitetsledare.
-

Bekräftad gäst: 2020-03-08


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

4124 omdömen
Utmärkt
 
1255
Väldigt bra
 
1701
Bra
 
691
Mindre bra
 
269
Underkänt
 
208

5 senaste omdömen

2019-12-05

av MatildaO44

Hyffsat bra!

Ett rätt schysst hotell. Daglig roomservice, finns askkoppar lite varstans så skräp existerar inte här typ. Jättebra att de fann en bra AC på rummet (räddningen) fina stora balkonger till rummen. Poolerna är också OK, lite för kalla i min smak. Maten är jag inte så jätte imponerad av (men frukosten var bra) Den duger. Personalen är bra och trevliga ! Alla drinkar ingår ej.. dock e dom till förmånliga priser. Finns olika barnområden som säkert e jättebra för barnfamiljer. Inte jättelångt att promenera ner till SAN Agustin centret. 20-30min. Taxi är billigt!! Är inget partyställe! Kan tänka mig att åka hit igen.

 
2019-11-10

av EGTU Malmö, Sverige

Billigt men tvåstjärnig standard

Spartansk standard på rummen och omodernt i övrigt. Finns en massa faciliteter och aktiviteter vilket ger antal stjärnor i graderingen. SVINKALLA ouppvärmda pooler på ett familjehotell drar ner oerhört. Lockar med bilder på rutschkanor osv. men så kallt att barnen inte kan bada. Bra frukost & hyfsat utbud på lunchen och i snacksbaren.

 
2018-12-24

av Schelinek Karlsborg, Sverige

Mycket trevligt familjehotell

Ett mycket trevligt hotell, perfekt för familjen. Ganska enkel standard, men otroligt rent och väl underhållet. All inclusive-maten var även den vad man kan vänta sig av ett familjehotell. Ingen lyx, men alla var mätta och nöjda. En sak vi saknade var dock luftkonditionering på rummet och mer kyla i allmänna utrymmen, otroligt varmt ibland på eftermiddagarna/kvällarna. Något som däremot stack ut åt det positiva området var poolerna och solstolarna. Det fanns verkligen mängder av både solstolar och plats. Man behövde inte "reservera" någon plats. Solstolar och "bästa platser" fanns så det räckte och blev över. Ska tilläggas också att som sig bör så har hotellet ett övernitiskt "animation team" som inte kan förstå varför någon skulle vilja ta det lugnt när man är ledig. Men de var inte tjatiga och de märkte snart vilka som inte var så intresserade. Deras shower på kvällarna rekommenderas dock varmt och passar hela familjen. Sammanfattningsvis så var vi mycket nöjda och hoppas att vi ses igen!

 
2018-12-10

av Tommy S Lidingö, Sverige

Bra all inclusive hotell.

Ett bra och trevlgt all inclusive hotell med helt ok service bra mat och trevlig personal tyvärr så saknas kylskåp på rummen och maten blir lite enformig rummen är ok och sängarna acceptabla. området ganska lugnt och trevligt nära till Spar butik.

 
2018-11-27

av 666malin

OK allinclusivehotell

Ett allinclusivehotell som är ok. Maten var (oftast) god men något enformig. Stark belysning i matsalen på kvällen vilket gjorde det omysigt. Saknade att det vid resturangen inte fanns möjlighet till att äta utomhus. Hårda sängar. Showerna på kvällen var sådär, av blandad kvalitet. Trevligt poolområde. Överlag ett trevligt hotellområde med mycket grönska.