Kundomdömen om Salobre Hotel & Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 17 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


5 av 10

+
Pol
-

Bekräftad gäst: 2022-12-31


10 av 10

+
Lugnet, fint rum, servicen, gymmet, alla fina miljöer på hotellet både ute och inne
-

Bekräftad gäst: 2022-03-13


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-03-05


9 av 10

+
Vi har bott på detta hotell 5 ggr tidigare och vet vad vi kan förvänta oss.
-
Bättre städning vid Sunset poolen, särskilt plocka undan handddukar som inte ligger kvar till nästa dag och blockerar stolar. Tyvärr är en del så lata så de orkar inte plocka undan sin egen handdduk.

Bekräftad gäst: 2022-01-22


10 av 10

+
Helheten som golfresort, faciliteter, 11 våningen med pool
-

Bekräftad gäst: 2022-01-15


8 av 10

+
Det bästa med hotellet var den trevliga personalen, sköna sängar, bra buffé (fantastisk frukost), varm pool, golf restaurangen var underbar
-
Dom skulle behöva jobba på sin lunch, det finns inte så mycket att välja på och det som finns var inte jättegott. Golf restaurangen serverade dock underbar lunch och middag men när vi var där så hade dom bara öppet från onsdag till lördag.

Bekräftad gäst: 2022-01-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

4147 omdömen
Utmärkt
 
2778
Väldigt bra
 
928
Bra
 
286
Mindre bra
 
110
Underkänt
 
45

5 senaste omdömen

2023-01-25

av JM52_13 Vargön, Sverige

Toppklass

Perfekt hotell för oss golfspelare. Golfbilar och shop direkt vid hotellet. Vi bodde på våning 9 med en underbar utsikt över golfbanorna, omgivningarna och havet. Hög standard på rummet inget saknades förutom vinglas. Många pooler att välja på med våning 11 poolen som kronan på verket. Personalen var oerhört serviceinriktad och vänlig. Maten vid frukost och middag utmärkt och varierad men efter 2 veckor var vi nöjda. Perfekt med gratis transferbuss till Playa Maspalomas. Ett enda minus var den höga ljudnivån i matsalen men då ordnade personalen ett bokat bord för oss i en lugnare mindre del av matsalen. Jag råkade tyvärr förlägga en golfklubba vid en av mina golfrundor. Den helt fantastiska startern lade ner hela sin själ för att jag skulle få tillbaka min klubba. Han kom farande i sin golfbil i slutet av min golfrunda med min upphittade klubba. Detta kallar jag service och naturligtvis fick han lite ”uppskattning” för sin insats.

 
2020-01-23

av CalleS_11 Albufeira, Portugal

Semester

Salobre är ett bra hotell med trevlig personal, god mat och sköna sängar. Många pooler med väl uppvärmt vatten (säkert 27-28 grader). Jag kan lätt rekommendera detta hotell men vill upplysa om att det ligger på toppen av ett berg, så det blåser hela tiden, man behöver klä sig varmare än annars på GC. Rummen är lite slitna men i gott bruksskick och fräscha. Ovanligt bra minikyl där man fick förvara sina egna kylvaror. Området är inte så lämpligt för barn, då det är mycket stentrappor och nivåskillnader samt saknas lekytor.

 
2019-11-06

av Vanderlay Stockholm, Sverige

Fint hotel

Vi bodde här en vecka. Rent och fint. Mycket fin frukost. Muddagsrna bra. Flera fina pooler och ok gym. Utsikten och poolen högst upp på vån 11 är kanon.trevlig service. Mycket mycket trevligare och exklusivare än det mesta på GC.

 
2019-04-12

av ulfedmonds Stockholm, Sverige

Härlig vecka på nya "Salobre" ett klart lyft jmf med tidigare besök på Salobre.

Har bott på Salobre ca 10 gånger vilket säger en hel del om vad jag och familjen tycker om stället. Den förändring som nu gjort och renovering var toppklass. Nya restaurangen med olika teman varje kväll var ett jättelyft. Golfbanorna i toppskick, vädret som alltid perfekt för frusna vintertrötta svenskar. Bör också nämnas personalen som verkar vara stället lika trogna som vi. Alltid hjälpsamma, hög servicenivå och inget är omöjligt. Tycker ni ska åka dit.

 
2018-12-27

av MrsMell Göteborg, Sverige

Gömd pärla

Bodde här innan jul och njöt av vår vistelse. Vi tog taxi hit och det tog ca 20 min från flygplatsen. Vid ankomst fick vi drinkar och mottogs väl. Maken spelade golf på bägge banor, kostade en slant, men han tyckte det var värt det. Mor och dotter njöt av bad och sol. Rummet vi fick var stort, rymligt och hade det mesta vi önskat. Liksom flera skrivit tidigare kunde mindre kylskåp på rummet gärna finnas eller iaf ismaskin i korridoren, just nu finns inget av detta. Bra toalettartiklar, badrockar och lyxigt stora handdukar fanns, liksom en flaska vatten om dagen. Bra säng med sköna kuddar och filtar, liksom en fantastisk utsikt. Lugnet på hotellet var efterlängtat och vi njöt verkligen, dock blev det långtråkigt för vår dotter. Det fanns ett lekrum för barn med fantastiskt duktig personal som gjorde allt för att underhålla, men hon blev ganska ensam där. I övrigt fanns inte mycket mer aktiviteter för barn, så detta är inget hotell jag skulle rekommendera för barnfamiljer med något äldre barn. Det fanns gott om platser vid solstolar och flera pooler att välja på. Vi hängde mest på plan 7 vid de uppvärmda poolerna pch vi som alltid brukar frysa tyckte de var bra uppvärmda och njöt av detta. Vi provade även spa:t när det var ”familyday” och där trivdes vi som bäst. Tyvärr ingick inte inträde för att bada i denna pool så en avgift togs ut liksom att barn i övrigt var förbjudna där. På översta plan fanns infinitypool endast för vuxna så den prövades inte liksom en del solbäddar. Det fanns gott om stolar/bänkar genom hela hotellet, barnpool saknade solskydd. Restaurangen och maten var utsökt, riktigt god vällagad mat och tydligt skyltat med innehåll liksom stationer med olika mat som tillagades på plats. Olika teman och det fanns något för oss alla, vi riktigt njöt av måltiderna! Är man allergiker eller äter endast viss typ av mat så är det rätta stället att besöka. Kostnad fördryck togs ut även om man betalat för halvpension. Cyklar finns att låna/hyra direkt på hotellet, liksom golfbilar. Liksom de flesta 5 stjärniga hotellet är priset för mat/dryck på hotellet i dyraste laget, men det får man räkna med. Personalen var supertrevliga, tillmötesgående och underbara på alla sätt- Tack! Olika aktiviteter arrangerades varje dag för den som ville motinera och röra på sig. Wifi- helt okej i viss utrymmen, värre i andra. Vi försökte koppla av mycket utan skärmar så störde oss inte så och på rummet hade vi bra mottagning. Summerat hade detta hotell det mesta man kunde önska sig och vi kommer definitivt tillbaka. Saker som kan utvecklas: Tillgång till ismaskin Fler aktiviteter för barn (underhållning för barn). Inträde till spa bör ingå för hotellgästerna