Maracaibo

  • Populärt lägenhetshotell
  • Fint poolområde
  • Gångbro över vägen till stranden.
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

Hotell Maracaibo är ett populärt lägenhetshotell med vänlig personal och ett riktigt bra läge, mellan hamnen och shoppingcentret i Puerto Rico. Här kan du njuta av uppvärmda pooldopp i massor, men föredrar du att bada vid havet ligger stranden en kort promenad bort. Boka en superior- eller deluxelägenhet om du vill njuta av havsutsikten från de översta våningarna.


Rumstyper

Enrumslägenheter deluxe för 1-2 personer. Enrumslägenheter för 1-2 personer. Enrumslägenheter superior för 1-2 personer. Tvårumslägenheter deluxe för 1-3 personer. Tvårumslägenheter superior för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 1-3 personer. Trerumslägenheter deluxe för 2-5 personer. Trerumslägenheter för 2-5 personer, varav 1 barn. Trerumslägenheter superior för 2-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget, nära stranden.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 572 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Maracaibo erbjuder sina gäster pool uppvärmd till minst 20 grader vintertid. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Separat barnpool för små barn samt solstolar, madrasser och parasoller. Poolbar med härliga loungemöbler. Hotellet har också en trevlig restaurang.

Ca 800 meter till centrum. Stranden nås via en gångbro över vägen. Genomfartstrafik. Ljud från poolbaren kan uppfattas som störande i vissa lägenheter.

Måltider

Inga.

Bra att veta

Stranden nås via en gångbro över vägen.

Alla hotell, Puerto Rico

Morasol Suites

På hotell Morasol Suites i Puerto Rico bor du med bra läge i fräscha, moderna lägenheter i närheten av den trevliga småbåtshamnen i Puerto Rico. Även solterrassen på övre våningen bjuder på en enastående utsikt. Här kan du sjunka ner i jacuzzins bubblor och samtidigt skåda ut över den glittrande Atlanten.

Los Veleros

Hotell Los Veleros hittar du ovanför Puerto Ricos småbåtshamn, i den lugna dalgången Agua la Perra. Från vissa delar av hotellet har du en förstklassig utsikt över Atlanten. Tar du trapporna från hotellet ner till centrum hittar du ett stort utbud av butiker och flera restauranger.

Marina Bay View

Hotell Marina Bay View är ett av våra mest populära lägenhetshotell i Puerto Rico på Gran Canaria! Här kan du se fram emot ett härligt poolområde med en underbar utsikt över hamnen som är den naturliga mötesplatsen. Hotellet välkomnar gäster över 16 år.

Marina Suites

Marina Suites har ett perfekt läge intill havet och småbåtshamnen i Puerto Rico och många resenärer väljer att återvända år efter år. Du kan börja dagen med ett morgondopp i poolen utan att behöva slita blicken från Atlantens stora blå. Väljer du en superiorlägenhet högre upp kan du njuta lite extra av de vackra vyerna.

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel är perfekt när du vill unna dig en riktig behaglig semester. Utsikten över Atlanten är bedårande och de flesta balkonger har havsutsikt. Förutom två härliga poolområden, gym, barer och restauranger finns här också ett stort spa med thalassoterapi. Strandpromenaden ligger bara en hissfärd ner.

Colina Mar

Från lägenhetshotellet Colina Mar i Puerto Rico har du en enastående utsikt över havet och dalen nedanför. De två poolområdena bjuder på familjevänlig avkoppling och lägenheterna är luftiga och fräscha. I varje lägenhet finns ett minikök för den som vill rå sig själv.

Riosol

På detta stora och fina hotell behöver du aldrig ha tråkigt. Den fantastiska utsikten över Puerto Rico är ett skådespel i sig! Pooler och lekplats är bara några av faciliteterna. Dessutom bor du bra, speciellt i deluxelägenheterna med läcker sittgrupp på den rymliga uteplatsen, som också bjuder på hisnande havsvyer.

Heliomar

Lägenhetshotellet Heliomar, dit många väljer att återvända, bjuder på ett bra läge i den inre delen av Puerto Ricos dalgång. Mellan de vitmålade tvåvåningshusen trängs kaktusar och hibiscus. Varför inte börja dagen med lite morgonsol och en kopp nybryggt kaffe på uteplatsen.

Babalu

Utsikten över Atlanten är strålande från hotell Babalu. De rymliga uteplatserna vetter alla mot det trevliga poolområdet, och med havet i bakgrunden. Det höga läget i byn innebär en del trappor ner till strand och centrum – men väl uppe igen får du lön för mödan.

Monteparaiso

Hotell Monteparaiso är ett trevligt lägenhetshotell beläget på höjden ovanför centrala Puerto Rico. Härifrån har du en fantastisk utsikt över Atlanten. Närheten till shoppingcentrum och goda matlagningsmöjligheter är andra fördelar.