Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong. På balkongen finns två solstolar och parasoll. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar i varje sovrum. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Gratis wifi. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Två badrum med dusch och wc. Städning 3 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 82 kvadratmeter.
Antal personer: 4 personer.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi ingår. Deponering mot avgift. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 3 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 54 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Tvårumslägenhet superior

Tvårumslägenhet med balkong och begränsad havsutsikt. På balkongen finns solstolar. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum/minikök. Två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och enkel köksutrustning. Gratis wifi och deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 3 gånger/vecka.

Rumsstorlek: ca 54 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.