Radisson Blu Resort & Spa Puerto Mogan

  • Modernt
  • Rymliga rum och sviter
  • Promenadavstånd till hamnen
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Välkommen till Radisson Blu Resort & Spa – ett helt nytt och toppmodernt lyxhotell i en av Gran Canarias allra charmigaste orter Puerto de Mogán. På hotellet finns allt för att du ska kunna koppla av – stort poolområde med separat barnpool, två restauranger, ett härligt spa. Till den charmiga hamnen i Puerto de Mogán är det promenadavstånd.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Superiorrum för 1-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för 4-6 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Frukosten
Se alla omdömen

Fakta och faciliteter

Till stranden: 800 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Radisson Blu Resort & Spa är ett helt nytt, toppmodernt lyxhotell som ligger i charmiga Puerto de Mogán. Här finns två poolområde med flera saltvattenpooler, varav en separat barnpool som är uppvärmda vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Solstolar, parasoller och poolhanddukar. Poolbar.

På hotellområdet finns en bufférestaurang och en italiensk à la carte-restaurang. Vårdad klädsel middagstid (män ska bära långbyxor). En snackbar som erbjuder enklare italienska rätter och snacks.

Barnklubb i hotellets regi för barn 4-12 år. Spa med massage och diverse sköna behandlingar mot avgift. Gym. Gratis pilates, yoga, volleyboll, fotboll, basket och klättervägg. Tennis och paddeltennis mot avgift. Löparbana på 1 kilometer. Gratis wifi på hela hotellområdet. Room service. Ca 100 meter till ett litet köpcentrum med ett par affärer och restauranger. Ca 800 meter till stranden och den mysiga hamnen med butiker, caféer och restauranger.

Måltider

Frukostbuffé ingår. Julmiddag (25 dec) och nyårsmiddag. Halvpension mot tillägg.

Säsongsinformation

Barnpoolen kommer att vara stängd mellan den 13-17 december på grund av renovering.