Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 150 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trevligt, fräscht, rymliga utrymmen både inne och ute kring pool.
-

Bekräftad gäst: 2022-03-16


7 av 10

+
Ligger centralt. Flera pooler varav en vuxenpool för de som är äldre än 16. Denna var dock avstängd för reparationer under vår vistelse. Frukosten var bra med trevlig personal. Tillagning av omelett efter önskemål. Bra med pool handdukar. Bytestiden är mycket snävt tilltagen - endast mellan 10.30 och 13.00
-
För oss var den ständiga bakgrundsmusiken vid den centrala poolen störande. Byte av pool handduken även senare på eftermiddagen. För att ta sig till pool området /restaurangen från receptionen (bottenplan) måste man gå i trappor. Fanns inga andra vägar och inga ramper. Såvida man inte går ut på gatan och sedan in bakvägen via restaurangen.

Bekräftad gäst: 2022-02-02


10 av 10

+
Vänlighet o tillmötesgående
-

Bekräftad gäst: 2022-01-23


9 av 10

+
Bungalowerna
-
Parasoller små med cafébord uppe på solaltanerna

Bekräftad gäst: 2022-01-22


7 av 10

+
Bra frukost, trevlig och hjälpsam personal samt nära till butiker och lokaltrafik.
-
Fler elkontakter i lägenheten, solparasoll på balkongen och bättre städning av rum (främst av golv).

Bekräftad gäst: 2022-01-22


10 av 10

+
Smakfulla, rymliga lägenheter med egen takterrass och två badrum.
-
Kan sakna ett gym.

Bekräftad gäst: 2021-12-22


9 av 10

+
Alt var perfekt
-

Bekräftad gäst: 2021-12-08


9 av 10

+
Lägenheten var perfekt!
-
En bild i färg som beskriver sopsorteringen inne i lägenhet, det underlättar för både oss och städpersonalen.

Bekräftad gäst: 2021-11-27


9 av 10

+
Läget ,samt bra kvalitet.
-

Bekräftad gäst: 2021-11-20


6 av 10

+
Staff in restaurants and entertainment group were excellent.
-
In 2021 there is no excuse for terrible wi-fi in the rooms. The dinner buffet was really really poor.

Bekräftad gäst: 2021-11-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

1399 omdömen
Utmärkt
 
850
Väldigt bra
 
420
Bra
 
93
Mindre bra
 
19
Underkänt
 
17

5 senaste omdömen

2022-04-24

av Fredrik W

Mindre bra Hotell

såg så otroligt mycket fram emot att komma till vår bungalow på sol barbacan. Men det som vi möttes av på kvällen när vi kom dit var en bungalow som luktade värsta avlopps lukten man kan tänka sig. under en veckas vistelse så sa vi till flera gånger men lukten forsvann inte och vi fick ingen annan bungalow heller. Śedan kommer vi till småkrypp som vi hade i hela vår bungalow. Tusentalls små myror och det påtalade jag också både med städerskorna och hotellets reception. Dom sa att dom hade sprutat med något medel men det hjäpte inte. Så vi blev så less att vi åkte och själva köpte myrmedel och sprutade i och utanför rummet varje morgon och kväll. Vi hade självhushåll men en morgon så åt vi frukost i restaurangen som kostade ca 120 kr per person och dom hade bra utbud. Men vi åt också en middag på hotellet som kostade ca 220kr per person och det var katastrof och det var otroligt dålig mat. År väldigt berest och rest till många länder och många gånger till gran canaria men vi kommer aldrig tillbaka till sol barbacan. Det finns så många bättre hotell man kan välja på gran canaria.

 
2020-03-06

av Plotan Östersund, Sverige

Väldigt lite att påpeka

Bodde här under våran sportlovsvecka i en Bungalow, den är oerhört rymlig för våran familj på 5 med två stora badrum och två sovrum och väldigt bra bäddsoffa i vardagsrum. Välfungerande AC och den fantastiska uteplatsen där vi satt i många timmar. Det enda vi egentligen saknade i utrustning var en visp. Wi-Fi är inte snabbt men mycket stabilt på ca 2MB. Själva hotell området är väldigt mysigt och det finns rejält med aktiviteter och härlig personal. Hoppas vi får tillfälle att bo här igen.

 
2020-02-22

av ullejimpa Motala, Sverige

Bästa hotellet på Gran Canaria

Detta var tredje gången vi bodde på Sol Barbacan och vi är lika nöjda som tidigare år. Vi reste med tonåringar samt mor- och farföräldrar och det finns något för alla åldrar. Funktionella bungalows, trevlig personal, god mat, varma pooler och inga extra avgifter för något inom hotellet såsom minigolf, byte av poolhandukar, eftermiddagsbingo etc, trevlig underhållning. Jag har tidigare bott och jobbat på Gran Canaria samt de senaste 15 åren rest privat med familjen och i mitt tycke finns inget i denna prisklass som kan mäta sig. Ska jag nämna något som sticker ut extra så är det stämningen på hotellet, varm och hjärtlig och var man än kommer så får man ett glatt hej, oavsett om det är hotelldirektören, kocken eller trädgårdsmästaren man möter. Vi återkommer! Ulrika

 
2020-01-12

av xnikan

Mycket fin anläggning

Har precis kommit hem från två härliga veckor på Gran Canaria. Sol Barbacan var en positiv upplevelse. Mycket fin och välskött anläggning, bra lägenheter. Bodde på skuggsidan första veckan, flyttade till solsidan tvecka två vilket vi är glada för. Kunde både äta frukost och solbada på balkongen. Mycket proffisiga artister i loungen kvällstid, fantastiska musiker.. Aktiviteter för alla åldrar under dagen om man vill. Käkade inga buffeer så här kan jag inte uttala mig men a la carten var mycket fin. Annci

 
2020-01-04

av 882johan Stockholm, Sverige

Fantastisk terass och trevlig personal

Bästa om man som mig söker solig terass god service bra dryck god mat Tog bara 3 dagar men givetvis längre nästa gång . Tack framför allt för glad trevlig städ personal Vad de nu tjänar är de värt dubbelt Som sagt rummet är exakt om man söker sol .