Corallium Dunamar by Lopesan

  • Välkomnar gäster över 18 år
  • Många nöjda gäster

Från hotell Corallium Dunamar by Lopesan har du utsikt över den långsträckta stranden i Playa del Inglés. Här finns ett fint poolområdet med flera pooler varav en är uppvärmd. Hotellet välkomnar endast gäster över 18 år.

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Deluxerum för 2 personer/2-3 personer. Superiorrum Unique för 2 personer. Kampanjrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Väldigt fina ”all inclusive” bufféer (frukost, lunch, middag), trevliga allmäna sociala ytor, ser...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1236 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Corallium Dunamar by Lopesan består av två byggnader och har ett stort härligt poolområde samt två mindre poolområden. En pool är uppvärmd till minst 20 grader vintertid. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Gratis solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot avgift. Poolbar och snackbar som erbjuder snacks och enklare rätter.

På hotellet finns en bufférestaurang och à la carte-restaurangen Mediterraneum (män måste bära långbyxor under middagen.) Flera barer, bland annat Ancla Bar som har en fantastisk utsikt över havet. och vinbaren Maresia Sea & Wine.

Gratis wifi på hela hotellet. Tvättservice mot avgift. Lokal trafik. Ljud från närliggande barer kan uppfattas som störande i vissa lägenheter.

Unique
Gäster som bokar superiorrum Unique får ta del av hotellets koncept Unique.
Unique innebär:

  • Prioriterad in- och utcheckning
  • VIP-frukost i en reserverad del i bufférestaurangen
  • Reserverad del vid poolområdet med solstolar samt tillgång till smaksatt vatten och frukt VIP-lounge med ett brett utbud av snacks och dryck, samt wifi.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Halvpension eller All Inclusive mot tillägg. Reser du under jul och nyår och köper till halvpension eller All Inclusive ingår även julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.

Halvpension avser frukost- och middagsbuffé.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 7.00-10.30.
  • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00.
  • Middagsbuffé, kl. 18.00-21.30.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 11.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Hotellet totalrenoverades under 2018.

Alla hotell, Playa del Inglés

Corona Blanca

Ett stenkast från köp- och nöjescentret Kasbah ligger detta välkända lägenhetshotell. Corona Blanca är också granne med svenskägda, populära Café de Paris som serverar öns bästa kaffe! Efter en dag vid den uppvärmda poolen är det alltid lika skönt att återvända till den rymliga tvårumslägenheten.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan har ett bra läge nära shopping och nöjen i Playa del Inglés. Här finns något för alla! All Inclusive ingår för Apollos gäster, och förutom en trevlig bufférestaurang finns här en food court med enklare rätter.

Arco Iris

Arco Iris är ett trevligt hotell som består av sex byggnader – alla med varsin pool. Det lugna och vackra läget intill strandpromenaden i Playa del Inglés är perfekt. Härifrån har du nära till allt! En del lägenheter har också en skön utsikt över sanddynerna i Maspalomas och den glittrande Atlanten.

Abora Catarina by Lopesan

Hotell Abora Catarina by Lopesan har ett lugnt läge, även om det ligger centralt i Playa del Inglés. Det Apollos gäster gillar mest med hotellet är servicen, maten och den härliga atmosfären.

Sol Barbacán

Välkommen till det välkända och populära lägenhetshotellet Sol Barbacán i hjärtat av Playa del Inglés. Hotellet och dess generöst tilltagna hotellområde är en lugn oas med härliga poolområden som har uppvärmda pooler. Här bor du i rymliga och välutrustade lägenheter med plats för upp till sex personer och vill du inte laga din egen mat finns möjligheten att köpa till såväl frukostbuffé som halvpension.

Servatur Don Miguel

Mitt i livliga Playa del Inglés på Gran Canaria ligger det moderna hotellet Servatur Don Miguel. Från hotellet har du promenadavstånd till den härliga sandstranden och flera shoppingcentrum och restauranger. Till Servatur Don Miguel är alla gäster över 18 år välkomna.