Riviera Vista

  • Sviter för upp till 5 personer
  • Köp till halv- eller helpension
  • Nära stranden

På hotell Riviera Vista kan du se fram emot en lugn semester, med gångavstånd till det lilla centrumet. Från hotellets poolområde har du en härlig utsikt över havet. Här Föredrar du att bada i havet är det bara att gå över bron och ta hissen ner, så är du vid Playa del Cura. Vill du spendera kvällen i livliga Puerto Rico är det ca 4 kilometer dit.

Specialerbjudande

Boka senast 15/6 och få 500:- i rabatt per person på avresor mellan 1/10 2021 - 1/5 2022. Gäller vid bokning av flyg+hotell. Gäller ej gruppbokningar. Rabatten är redan avdragen i priset. 


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Trerumssvit för 2-5 personer. Juniorsvit för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Utsikten och det lugna läget.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 343 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Riviera Vista har ett härligt poolområde med fin utsikt över havet. Poolen är uppvärmd vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Gratis solstolar, parasoller och en poolbar. Gratis poolhanddukar, och ev byte mot avgift. Vill du hellre bada i havet är det bara att ta hissen ner från bron.

Hotellet har en restaurang som erbjuder frukostbuffé samt lunch och middag från en à la carte-meny. Receptionen är öppen dygnet runt. Gratis wifi i receptionen. Gratis litet gym och bordtennis. I anslutning till gymmet finns ett litet spa med gratis bastu och hamam (bokas i receptionen). Spabehandlingar mot avgift. Ett mindre centrum ligger ca 100 meter från hotellet. Önskar med åka till ett större centrum så ligger Puerto Rico bara 4 km från hotellet.

Måltider

Inga. Frukostbuffé, halvpension eller helpension mot tillägg.

Reser du under jul och nyår och köper till halv- eller helpension ingår även julmiddag (24/12) och nyårsmiddag.