LABRANDA Costa Mogan

LABRANDA Costa Mogan är ett stilrent och snyggt hotell direkt vid stranden i Playa del Cura. Här bor du i fina och bekväma rum och boka gärna en lyxig svit där du får en privat jacuzzi på balkongen. Hotellet passar par och familjer som vill ha njuta av ett fint poolområde och god mat på ett av Apollos mindre och lugnare resmål. Lägg till All Inclusive för en avkopplande och bekväm semester!

All Inclusive för endast 100:- PER DAG

Beställ nu och betala endast 100,– för All Inclusive per person och per dag på detta hotell. Skynda dig - erbjudandet gäller till och med 30 september. Avreseperiod: 1/11 2022 -30/4 2023. Gäller inte gruppresor. Se villkor här »

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Dubbelrum med havsutsikt för 2-3 personer. Juniorsviter för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Sviter för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 299 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 50 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På hotell LABRANDA Costa Mogan är det endast strandpromenaden som skiljer hotellet från sand- och stenstranden i Playa del Cura. Halvpension ingår. Hotellet har ett fint poolområde med uppvärmd pool och en barnpool för familjens minsta. I hotellets Beach Club väntar sköna timmar i poolen och i extra bekväma solstolar. Lite längre upp från hotellet, mot huvudvägen, finns ett litet shoppingcentrum och några restauranger, annars är resmålet lugnt. Hyr gärna en bil och upptäck Puerto Mogan, någon bergsby eller ta en tapaskväll i Las Palmas.

Ett poolområde med en uppvärmda pool. Vid den stora poolen finns en uppvärmd separat barnpool, jacuzzi samt solstolar och parasoller. Poolerna är uppvärmda till minst 20 grader (1/11-30/4) och temperaturen kan variera under dygnets timmar beroende på utomhustemperatur. Poolhanddukar mot deposition och avgift. Poolbar. Hotellets Beach Club (åldersgräns 16 år) har en pool, balisängar och bar - allt mot avgift.

LABRANDA Costa Mogan har en bufférestaurang där du kan äta frukost, lunch och middag. Vårdad klädsel - långbyxor för män vid middagen. Det finns även en Sushi-restaurang och tre barer, varav en poolbar som serverar snacks och en loungebar. Den tredje baren är i hotellets Beach Club.

Massage, skönhetsbehandlingar och bastu - allt mot avgift. Gym (tidsbokning krävs). Internationell barnklubb för barn 4–12 år och med engelsktalande personal. Aktiviteter dagtid. Underhållning kvällstid med shower och levande musik.

Reception. Kostnadsfritt wifi över hela hotellet. Parkering. Tvättservice mot avgift. Strandområde med lokal trafik. Ca 100 meter till minilivs och till busshållplatsen vid huvudvägen. Till Puerto Rico är det ca 6 kilometer.

Måltider

Ingår:

 • Halvpension (frukost-, lunch eller middagsbuffé)
 • Julmiddag (25/12) och nyårsmiddag

Mot tillägg:

 • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

 • Frukostbuffé i restaurang Atlantic, kl. 08.00-10.30.
 • Lunchbuffé i restaurang Atlantic, kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé i restaurang Atlantic, kl. 18.30-21.30.
 • Snacks i poolbaren, kl. 10.30-17.30.
 • Glass i poolbaren, kl. 10.30-17.30.
 • Obegränsat med lokala förfriskningar, öl, vin och drinkar, kl. 08.00-23.00.
 • Drycker i minibaren på rummet, påfyllnad mot avgift.
 • Fria byten av poolhanddukar.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från incheckningen på ankomstdagen till kl. 12.00 på avresedagen.

Bra att veta

Vid ankomst och avresa stannar transferbussen ca 150 meter från hotellet. Bagaget transporteras inte.