Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

  • Fantastiskt lyxhotell
  • Thalasso-spa
  • Unique - boka rum med extra förmåner
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso är ett fantastiskt lyxhotell vid strandpromenaden, nära golfbanan i Meloneras. Arkitekturen på hotellet är inspirerad av den lilla byn Agüimes på Gran Canaria, och den pampiga receptionen är en kopia av byns stolthet, en av Gran Canarias äldsta kyrkor.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer. Juniorsviter för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Sviter för 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Fina stora, rena rum med skön säng och balkong/uteplats. Bra råvaror och utbud av mat generellt ä...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 4644 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 500 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso finns sex pooler, varav tre är uppvärmda till minst 20 grader okt-mars. En av poolerna är en saltvattenspool (ej uppvärmd). Separat uppvärmd barnpool. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Gratis solstolar, parasoller och poolhanddukar. Poolbar.

Dag- och kvällsaktiviteter flera gånger i veckan. Barnklubb i hotellets regi. Gym och frisör. Spa och thalassoterapi för vuxna över 18 år. Nattklubb, butiker och tvättservice. Gratis hotellbuss (fasta tider/antal turer) till Maspalomas & Meloneras Golfbana.

Gratis wifi vid La Plaza, området kring bufférestaurangen. Tennisbana med instruktör, biljard och bordtennis, vissa aktiviteter mot avgift. Nivåskillnader inom hotellområdet. Ca 300 meter till grus-/stenstranden i Meloneras och ca 1 kilometer till den finkorniga sandstranden i Maspalomas. Gångavstånd till kasinot och shoppingcentret i Meloneras. Lokal trafik. 

Unique
Gäster som bokar juniorsvit eller svit får ta del av hotellets koncept Unique. Detta innebär: prioriterad in- och utcheckning, VIP-frukost i en reserverad del i bufférestaurangen, reserverad del vid poolområdet med lyxigare solstolar samt tillgång till smaksatt vatten och frukt, VIP-lounge med ett brett utbud av snacks, dryck och gratis  internet. Vid ankomst får Unique-gäster två (små) flaskor vin på rummet, tillgång till kuddmeny och ett kit med doftljus, badsalt och badolja till badrummet.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg.
Reser du under jul och nyår och köper till halvpension ingår även julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.

Säsongsinformation

Spaet håller stängt vintern 20/21 på grund av rådande omständigheter.

Alltid på våra exklusiva hotell

  • Klassificering minst 5
  • Hög kundnöjdhet
  • Spa med möjlighet till olika slags behandlingar och massage
  • Exklusivt poolområde

Letar du efter konferenslokal?
Lopesan Villa Del Conde Resort & Thalossos är ett av våra utvalda konferenshotell. Här finns rum för grupper från 6 till 150 deltagare. Se mer och boka konferens här.