Kundomdömen om Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 34 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läge hur det sköttes på alla sätt
-

Bekräftad gäst: 2022-04-17


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-03-13


9 av 10

+
Ett mycket bra hotell med ännu bättre service.
-

Bekräftad gäst: 2022-03-06


10 av 10

+
Service, frukostbuffé, pooler och inte minst ”gymmet”
-
Ingen ”lounge” att utnyttja avresedagen efter utcheckning o flera tim kvar innan hemresa

Bekräftad gäst: 2022-02-06


8 av 10

+
Poolområdet
-
Maten i poolbarerna

Bekräftad gäst: 2022-01-22


10 av 10

+
Poolerna och den lummiga och fina trädgården. Uteserveringen La Plaza.
-
Maten kan bli bättre

Bekräftad gäst: 2022-01-01


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-11-13


4 av 10

+
Kvällsunderhållning
-
Fin Rummets möblemang. Överkast på sängen. Colscha tack.

Bekräftad gäst: 2020-02-22


8 av 10

+
Den stora poolen och frukostbuffen samt restaurangerna
-
Stenhårda sängar utan bäddmadrasser...... vi fick be om dessa och då kom de och bäddade om..

Bekräftad gäst: 2020-02-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

7509 omdömen
Utmärkt
 
4454
Väldigt bra
 
1955
Bra
 
678
Mindre bra
 
211
Underkänt
 
211

5 senaste omdömen

2022-08-05

av LLindgren Tyresö, Sverige

Bästa hotellet på Gran Canaria!

Bästa hotellet i området! Det här hotellet har allt! Härliga pooler och omgivningar. Bra restauranger och barer. Personalen är fantastiska, i Bar Central och Terazza har vi Pedro, Mari-Sol och Alcantara som alltid ger oss en fantastisk service och känner igen oss från år till år, de får oss att känna oss välkomna. Zoilo i Bar Ladron är super trevlig och har verkligen öga för service. Lucia på Unique frukosten är så glad och service inriktad, hon får dig att känna dig välkommen. Vi har varit på hotellet 14 gånger nu och fler kommer det bli. Ser redan fram emot nästa år. BÄSTA hotellet på hela Gran Canaria.

 
2022-03-28

av ErikDennisScherman Härnösands Kommun, Sverige

Förstört hotell !

Hotellet är renoverat,ombyggt och fullständigt förstört. Om du drömmer om att äta frukost och middag tillsammans med tusen personer då kommer du att trivas på det här stället. Om du dessutom gillar att stå i långa köer och trängas och förnedra dig själv då är det här stället för dig. Har bott på hotellet sex gånger tidigare då fanns det två buffé restauranger av hög klass med trevlig uppläggning av mat och perfekt service. Nu har man byggt ihop allt till en enda stor slamrig matsal. Den som ligger bakom den här förstörelsen måste vara galen. Hotellet är förvandlat till en semester fabrik och ett jättelikt vuxendagis. Om du vill bo på ett hotell med fem stjärnor och ha en lugn och avkopplande semester då ska du glömma hotell Costa Meloneras. Hotell håller långt ifrån den klass som krävs för att förtjäna fem stjärnor. Dessutom har priserna stigit till orimliga nivåer som absolut inte ger dig valuta för pengarna.

 
2022-01-22

av A6468SKmp Stockholm, Sverige

Överreklamerat

Vi bokade svit och föreställde oss lite mer än standardrum. Denna s.k svit var ett simpelt rum fast med ett vardagsrum med en stenhård bäddsoffa i plast., liten plaststol, ett runt plastbord och en tv… Vi blev upplysta vid incheckningen att vi egentligen skulle fått utsikt mot gatan men de tyckte att de var extra snälla så skulle vi få fick utsikt mot en liten pool istället. 

Nespressomaskin fanns på rummet det fylldes på under 2 dagar men sedan fick vi inget mer, ville man ha kaffepoddar var man tvungen att köpa extra. Det ingick alltså inte trots att vi bokat en svit. Blev rätt häpen….. rekommenderar att de istället tar bort kaffemaskinen istället!!! 

Rörig personal i frukostmatsalen som sprang omkring med sina små walki-talkie, slet nästan tallriken ur handen innan man ätit klart, känslan av en matfabrik!! Armband med inbyggt chip kontrollerades vid inträdet till matsalen, kort därefter vid sittande frukost kommer en personal fram och skannar mitt armband utan att säga att hon skulle skanna eller varför hon skannade mig, troligtvis för att kontrollera att jag var en betalade gäst. Skanningen gjordes samtidigt som jag åt frukost. Riktigt illa måste jag säga!!! 

Vakter springer runt i poolområdet med militärlikande overall och bär på en batong, undrar vad batongen är till för..Ser inte speciellt trevligt ut.

Beställde en hamburgare/angusburgare för runt 10 euro i poolområdet. Den sk kocken som grillade på en gasolgrill kan inte varit utbildad kock, stort torrt bröd, bränd och torr hamburgare med ett litet grönt blad i botten, till detta fanns en liten påse ketchup och en liten påse majonnäs, thats it. Kunde tyvärr inte säga till att maten smakade illa, eftersom personalen var upptagen med annat i baren och kom inte fram till bordet innan vi lämnade.

Infinitypoolen ska enligt hemsida vara uppvärmd, det var den absolut inte, under en hel vecka såg jag två totalt bada i poolen, skulle uppskatta temperaturen mellan 18-19 grader. Vi fick hålla oss till en liten sidopool istället.. 

I det stora hela tycker jag att Costa Meloneras slår sig lite väl högt som sätter fyra stjärnor. Hotellet och utseende ja absolut väldigt fint. Men standard på rummen skulle jag säga 3 stjärnor absolut inte mer! Maten absolut inget speciellt. Personalen behöver spänna av och lugna ner sig samt sluta kontrollera alla gäster, känslan bland personalen är hysteriskt och alla bara springer runt i framförallt matsalen, det är en stressig atmosfär och känsla att gäster helst ska lämna plats åt nya gäster..

 
2022-01-16

av JennyFalun Falu Kommun, Sverige

Fantastiskt hotell med fina poolområden

Fantastiskt hotell med fina poolområden och välskötta ytor både ute och inne. Vi firade nyår här i 1 vecka och det blev en toppenvecka på ett hotell med stora rum och fantastisk service. Det finns flera poolområden och gott om solstolar, men tyvärr var det många som reserverade platser och dök inte upp förens fram emot lunch. Buffétmatsalen har både plats ute och inne, de har lyckats med att innedelen känns lyxig trots stora ytor och många sittplatser. Vi kan varmt rekommendera hotellet.

 
2022-01-11

av Traveler31406533834 Stockholm, Sverige

Nej! Når tyvärr inte hela vägen fram!

Hotell som försöker vara toppklass, men servicen och kvaliteten på serveringspersonalen alldeles för låg! Förstår tyvärr inte ”service” (3-4 på en 10-gradig skala). Massor med personal men ingen som kan ta beslut utan alla springer runt. Kan innebära 4-5 kommer till ditt bord och frågar om. Smådetaljer irriterar tex får inte ta med en macka eller frukt från frukosten (aldrig hänt tidigare), vattenkokare på rummet men inget kaffe etc I övrigt mycket som är bra: -Kanon städning -Bra fina rum -Nästan toppklass på frukost och middagsbuffen ( små snålt att varken vatten eller öl , enkelt vin ingår) -Fina pooler och vidsa uppvärmda ok -Mini market Övrigt negativt: -Slösa inte pengar på asiatiska restaurangen (betyg 3 av 5) -Dricksvatten på rummen kostar pengar Nä ska de upp till fem i betyg och mht pris etc behöver de jobba mycket med ”customer service” och detaljer!!!