Kundomdömen om Lopesan Baobab Resort - Vinter 20/21

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 648 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Uppvärmda pooler, rena toaletter , välskött trädgård, bra läge, maten.
-
Snabbare incheckning ( fick stå länge i kön utan tillgång till dricka i värmen - borde bjuda vatten vid ankomst ).

Bekräftad gäst: 2020-11-21


10 av 10

+
Maten
-
Kaffekokare på rummet

Bekräftad gäst: 2020-03-22


10 av 10

+
Allt var bra,
-
Att det ska vara gratis safebox. Lite väl mörkt i korridorer o trapphus

Bekräftad gäst: 2020-03-22


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-22


8 av 10

+
Stort lummigt område med många pooler!
-
Ljussättningen, alldeles för mörkt överallt till och med på toaletterna, väldigt besvärligt för oss lite äldre. Det gick inte att låsa alla dörrar på toaletterna. Det gick inte att tända upp så att man kunde se ordentligt på rummen, det borde vara gratis med safebox tyckte vi. Det luktade urin på vår toalett även efter städning!

Bekräftad gäst: 2020-03-22


10 av 10

+
Personalens service och bemötande. fint poolområde, trots att myndigheterna stängde ned alla faciliteter utom matsalen p.g.a Corona gjorde personalen sitt bästa för att vi skulle trivas.
-

Bekräftad gäst: 2020-03-21


10 av 10

+
Fräscht mycket vänlig och glad personal , bra läge god mat har bott på Baobab 10 gånger!
-
Svensk tv kanal tex TV 4

Bekräftad gäst: 2020-03-18


10 av 10

+
Arkitektur och poolerna. Lummigt, stort. Man kan gå till olika ställen varje gång.
-
Vi har varit på samma ställe tre år totalt. Detta året var det mer slitet. Antingen var de i renoveringsläge eller så var det mer slitet än tidigare.

Bekräftad gäst: 2020-03-15


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-15


9 av 10

+
-
Börjar bli slitet och behov av vissa renoveringar.

Bekräftad gäst: 2020-03-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

7987 omdömen
Utmärkt
 
5138
Väldigt bra
 
1804
Bra
 
659
Mindre bra
 
205
Underkänt
 
181

5 senaste omdömen

2020-11-08

Inlägg av toon8 Vetlanda, Sverige

Helt ok

hotellet ligger cirka 10 minuter från stranden. Hotellet hade sju poolområden och låg i Maspalomas cirka 50 minuter från huvudstaden. Hotellet ligger även nära en stor busstation vilket gör att man lätt kan ta sig till andra delar av ön med hjälp av buss. De fanns även vissa nackdelar. En av dessa var att de saknades en vuxenavdelning. Säkert skönt för barnfamiljer men för oss som par var de ibland lite väl mycket barn överallt. De ingick halvpension när vi bokade vilket gjorde att man fick buffé på kvällen. En buffé som hade olika teman varje dag men som nästan hade samma utbud dagligen ändå vilket var tråkigt. Hotellet tog betalt för seftybox aldrig varit med om de på ett så fint hotell tidigare. De hade även reserverade solstolar för kunder som valt en högre rumsstandard. Detta gjorde att vi inte fick solstolar vid poolen varje dag utan fick vara utan samtidigt som de fanns typ 40 stolar lediga som tillhörde de som betalt mer som var lediga. Gillar inte de konceptet. Vissa delar av frukosten var också ett skämt. Du fick inte ta något från den varma delen själv. Vilket är ok i dessa tider men däremot förbereder de allt de varma. Exempel du vill ha rostat bröd. Vilket inte är några konstigheter däremot kan de ha förberett och rostat de 1h innan så när du får de är de kallt och mjukt.. Allt tar också mycket längre tid när man ska stå i kö till allt. De funkar när hotellet är halvfullt men när de är typ fullt så får man vänta länge. På allt.

 
2020-10-31

Inlägg av 321hannaa Sundbyberg, Sverige

Bra Hotel med många positiva sidor men

Ett bra Hotel med flera positiva sidor men några minus för en femstjärnigt Hotel har vi noterat. Mörkt i rummen vilket är stort minus för människor som åker till ljus och sol tex. För fullt pris skulle vi ha tyckt att den var inte prisvärt men nu betalade vi typ mindre än halva priset

 
2020-03-28

Inlägg av catrineek Limmared, Sverige

Celibrate my fathers 70th day!!

Ett helt fantastiskt hotell med dess unika miljö!! Rummen var mycket fina och fräscha. Vi hade halvpension och maten var utöver det vanliga så mycket gott! Och inte tala om deras poolområde med 9st. Man hittade alltid nåt nytt lite ställe att sola på!

 
2020-03-22

Inlägg av 979m_rtenw

Familjehotell med hög klass!

Jag kan inte klaga på någonting förutom möjligen vattentemperaturen i poolerna (var där i februari). Endast en var uppvärmd. Bra rum, superbra service, mycket bra mat! Rekommenderar helpension då de restauranger vi besökte utanför området inte var bra. Restaurang Pilli-Pilli var mycket bra! Många småbarnsfamiljer så man får räkna med en del högljudda barn.

 
2020-02-11

Inlägg av klosterlikor

resa

Mycket bra åkte nu andra gången och kommer åka tillbaka. Maten och frukosten var mycket bra. Likaså polerna. både för barn också. Tack Lopesan Resort för ett bra hotell. även ett stort tack till all personal .