Kundomdömen om Lopesan Baobab Resort - Vinter 20/21

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 661 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-02-27


10 av 10

+
Otrolig upplevelse, man hittade nya detaljer hela tiden. Personalen är helt fantastisk, ställer alltid upp för att hjälpa till, växlar alltid några ord, enastående. Till och med en ur trädgårdspersonalen, växlade några ord och visade bilder på vikingar han hade i sin mobil, vikingar hans idoler, jag svensk.....
-
?

Bekräftad gäst: 2021-02-27


8 av 10

+
Den vackra designen och inredningen, poolområdena
-
Maten!!!

Bekräftad gäst: 2021-02-27


8 av 10

+
Location and most of the stuffs
-
Cleaning was not good. And one or two bottle water per day won’t hurt? Very bad that we only got 2 on the day of arrival

Bekräftad gäst: 2021-02-27


9 av 10

+
Rummen. Området
-
Vattenkokare på rummet. Maten var sådär på kvällarna. Samma varje kväll. Saknade mer sallad och ”nyttig” mat

Bekräftad gäst: 2021-02-27


7 av 10

+
Städning
-
Hotell och rum var jätte mörk inne. I hela rum var det bara en skräpkorg i wc. Bara 2in1 dushgel. Ingen vattenkokare i rum och minibar var tomt. I 5star hotel skulle man vänta bättre mat. Fick även inte fräsh glass och nån billigt i plast topsen. Fräsh frukt sortiment vart jätteliten ochballt annat var från konserv. Vi har besökt annan lopesan 4star hotel som var 100% bättre

Bekräftad gäst: 2021-02-27


9 av 10

+
Mysigt trots storleken.
-
Ljudet från receptionen var något störande i rummet. Vi vaknade flera gånger när telefonen ringde i receptionen och trodde det var en alarmsignal (typ påminnelsesignal, inte skapt alarm). Men det störde nattsömnen. Buffepersonalen hade bråttom och var lite hafsiga ibland. Särskilt vid uppläggning av maten. Det blev lite skolbespisningsslafsigt. Men vissa var också mkt trevliga. Lite ojämnt

Bekräftad gäst: 2021-02-27


10 av 10

+
Maten var väldigt bra!
-
Kanske lite mer variation på frukosten. Lite mer mörkt bröd alternativt knäckebröd Men det var bra

Bekräftad gäst: 2021-02-20


7 av 10

+
Trevlig miljö
-
Variation i maten, vegetariska alternativ, städningen av rummet var närmast obefintlig, de bäddade men det va det.

Bekräftad gäst: 2021-02-13


10 av 10

+
Stort, mysigt och bra läge för cykelturer
-
Fortsätt som idag

Bekräftad gäst: 2021-02-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

8038 omdömen
Utmärkt
 
5153
Väldigt bra
 
1818
Bra
 
672
Mindre bra
 
212
Underkänt
 
183

5 senaste omdömen

2020-12-24

Inlägg av yem2012 Västerås, Sverige

Helt ok, inget för dem som vill ha lugnt och ro.

Vi åkte med två tonåringar. Hotellet i sig var jätte fin, stor, Afrika inspirerad hotell. Det fanns två uppvärmda pooler till ca 20 grader, man frös efter ca 10 min då det blåste en hel del. Det fanns även en större pool som Inte var uppvärmd. På hotellet var det ca 80 % av gästerna småbarnsfamiljer, väldigt mycket skrik, både sent på kvällen och väldigt tidigt på morgonen även vid buffen och på poolerna. Man fick ej lyssna på musik på allmän plats. Det verkade inte så bra isolering på rummen. Poolerna var paxade tidigt på morgonen på dem uppvärmda poolen, det fanns endast plats att tillgå på den kalla poolen. Vi bad om att byta rum, Efter att ha sovit dåligt i tre nätter på grund av att familjen bredvid skrek rätt så mkt åt varandra. Då fick vi ett rum långt bort från receptionen, det var så tyst och skönt där. Det tar ca 5-10 min att gå till strand promenaden. Stranden är en nudist strand, blåste väldigt mycket. Vi åkte till Amadores då vi ville till en strand. Personalen var trevliga. Rekommenderas endast till småbarnsfamiljer.

 
2020-11-08

Inlägg av toon8 Vetlanda, Sverige

Helt ok

hotellet ligger cirka 10 minuter från stranden. Hotellet hade sju poolområden och låg i Maspalomas cirka 50 minuter från huvudstaden. Hotellet ligger även nära en stor busstation vilket gör att man lätt kan ta sig till andra delar av ön med hjälp av buss. De fanns även vissa nackdelar. En av dessa var att de saknades en vuxenavdelning. Säkert skönt för barnfamiljer men för oss som par var de ibland lite väl mycket barn överallt. De ingick halvpension när vi bokade vilket gjorde att man fick buffé på kvällen. En buffé som hade olika teman varje dag men som nästan hade samma utbud dagligen ändå vilket var tråkigt. Hotellet tog betalt för seftybox aldrig varit med om de på ett så fint hotell tidigare. De hade även reserverade solstolar för kunder som valt en högre rumsstandard. Detta gjorde att vi inte fick solstolar vid poolen varje dag utan fick vara utan samtidigt som de fanns typ 40 stolar lediga som tillhörde de som betalt mer som var lediga. Gillar inte de konceptet. Vissa delar av frukosten var också ett skämt. Du fick inte ta något från den varma delen själv. Vilket är ok i dessa tider men däremot förbereder de allt de varma. Exempel du vill ha rostat bröd. Vilket inte är några konstigheter däremot kan de ha förberett och rostat de 1h innan så när du får de är de kallt och mjukt.. Allt tar också mycket längre tid när man ska stå i kö till allt. De funkar när hotellet är halvfullt men när de är typ fullt så får man vänta länge. På allt.

 
2020-10-31

Inlägg av 321hannaa Sundbyberg, Sverige

Bra Hotel med många positiva sidor men

Ett bra Hotel med flera positiva sidor men några minus för en femstjärnigt Hotel har vi noterat. Mörkt i rummen vilket är stort minus för människor som åker till ljus och sol tex. För fullt pris skulle vi ha tyckt att den var inte prisvärt men nu betalade vi typ mindre än halva priset

 
2020-03-28

Inlägg av catrineek Limmared, Sverige

Celibrate my fathers 70th day!!

Ett helt fantastiskt hotell med dess unika miljö!! Rummen var mycket fina och fräscha. Vi hade halvpension och maten var utöver det vanliga så mycket gott! Och inte tala om deras poolområde med 9st. Man hittade alltid nåt nytt lite ställe att sola på!

 
2020-03-22

Inlägg av 979m_rtenw

Familjehotell med hög klass!

Jag kan inte klaga på någonting förutom möjligen vattentemperaturen i poolerna (var där i februari). Endast en var uppvärmd. Bra rum, superbra service, mycket bra mat! Rekommenderar helpension då de restauranger vi besökte utanför området inte var bra. Restaurang Pilli-Pilli var mycket bra! Många småbarnsfamiljer så man får räkna med en del högljudda barn.