Rumstyper på Lopesan Baobab Resort - sommar

Dubbelrum

Rymliga rum med en imponerande blandning av modern design, exklusiva detaljer och afrikanska influenser. Vissa dubbelrum är belägna på de övre våningarna med utsikt mot poolen eller trädgården.

I dubbelrummen finns hårtork, badrockar, plasma-tv, telefon och minibar. Gratis luftkonditionering. Wifi och deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Enkelrum

Rymliga rum med en imponerande blandning av modern design, exklusiva detaljer och afrikanska influenser.

I enkelrummen finns hårtork, badrock, plasma-tv, telefon och minibar. Gratis luftkonditionering och wifi. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Familjerum

Rymliga rum med en imponerande blandning av modern design, exklusiva detaljer och afrikanska influenser. De rymliga familjerummen har två dubbelsängar och en bäddsoffa.

I familjerummen finns hårtork, badrockar, plasma-tv, telefon och minibar. Gratis luftkonditionering. Wifi och deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd

Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer/2-5 personer, varav 3 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Lopesan Baobab Resort, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras ovan.

Antal personer: 2-3 personer.