Rumstyper på Lopesan Baobab Resort - sommar

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. Vissa dubbelrum ligger på de övre våningarna med utsikt mot poolen, sanddynerna och havet i fjärran. Två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 2 barn.

Familjerum

Familjerum med balkong eller terrass. Två dubbelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer/2-5 personer, varav 3 barn.

Familjerum med poolaccess

Familjerum med uteplats med poolaccess ut till en gemensam pool. Två dubbelsängar. Möjlighet till extrabäddar i en bäddsoffa. Femte person sover i befintliga sängar. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift. Minibar. Tv med internationella kanaler. Badrockar. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Antal personer: 2-4 personer/2-5 personer, varav 3 barn.

Juniorsvit, Unique

Juniorsvit med balkong. Juniorsviterna består av en sov- och vardagsrumsdel. De har också extra stora fönster och en tv med internationella kanaler i varje del. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Minibar. Vattenkokare. Nespresso kaffemaskin. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet.

Väljer du att boka en juniorsvit får du tillgång till hotellets koncept Unique.

  • Prioriterad in- och utcheckning
  • VIP-frukost i en reserverad del av restaurangen
  • Solstolar på reserverad del av poolområdet
  • VIP-lounge med dryck, snacks och wifi

Rumsstorlek: ca 56 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Lopesan Baobab Resort, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras ovan.

Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum, Unique

Superiorrum med balkong. En dubbelsäng. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, deponering och luftkonditionering ingår. Minibar. Vattenkokare. Nespresso kaffemaskin. Tv med internationella kanaler. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet.

Väljer du att boka ett superiorrum får du också tillgång till hotellets koncept Unique.

  • Prioriterad in- och utcheckning
  • VIP-frukost i en reserverad del av restaurangen
  • Solstolar på reserverad del av poolområdet
  • VIP-lounge med dryck, snacks och wifi

Rumsstorlek: ca 51 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.