Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,2 av 10 baserat på 31 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
6,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
5,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
6,7 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
lägenheten, utsikten och poolområdet
-
Urdålig mat, omysig restaurang och väldigt otrevlig och ohjälpsam personal i receptionen (utom två). Ägaren och hans fru (?) var bedrövliga.

Bekräftad gäst: 2022-11-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

46% av resenärerna rekommenderar

1426 omdömen
Utmärkt
 
240
Väldigt bra
 
480
Bra
 
367
Mindre bra
 
151
Underkänt
 
188

5 senaste omdömen

2022-11-27

av 325bobbyh Miedzyzdroje, Polen

Enkelt och bra.

En budgetresa och förväntningar var inte högt ställda. MEN äldre hotel och standarden var bra. Väl efterhållet och bra rum, poolområdet bra, inte stort men solstolar till de som ville ha. Vi hade all inclusive och det funkade också inga gormemiddagar men enkelt och ok då priset var blygsamt. Blandning på de som bodde här, men få hade någon klädkod i restaurangen. Ibland bar överkropp och bikini. Mindre trevligt men mer åt gästerna än stället😉

 
2022-02-08

av 709andrzejc

”Överraskande bra”

Vi bodde p hotellet en vecka i januari. Jag var positivt överraskad. Hotellet ligger ganska långt från centrum, men det finns gratis bussar till stranden och bra bussförbindelse till centrum. Det är ett litet slitet hotell, men det var välstädat på både på rummen och poolområdet. Poolområdet var fin och det fanns gott om solsängar. 100 meter från hotellet ligger Spar butiken, en kilometer från hotellet ligger ett väldigt fint köpcentrum. Dålig wi-fi. Vissa klagade på hotellets personal, och det kan stämma. Lite äldre kvinna i receptionen när vi checkade in var den typen ”jag vet allt och bäst”, skulle fixa någonting på en gång, och det var inte gjort, men dagen efter när hennes chef var närvarande fixade hon direkt och hon sååå trevlig. Jag kan tänka mig att bo på det hotellet igen.

 
2020-03-10

av ECSvensson Härnösand, Sverige

Sportlov med sol och golf

Helt okej. Kan tänka mig åkta tillbaka. Men vill ha mjukare sängar och bättre variation på maten. Om man tar all-inclusive vill säga. Det behövs ju egentligen inte. Men skönt för ungdomarna att bara gå och äta. Fina och enkla bungalows. Mysigt bra pool och poolområde. Aktiviter fanns som pingisbord, biljardbord och airbockey. đŸ‘đŸŒ Anordnades vissa olika typer av aktiviteter ngr dagar. 😁 Trevlig personal, men brist på att förstå engelska. Men det verkar vara över hela ön.

 
2020-01-10

av SaraAndersson

Överlag kasst

Otrevlig personal. Visst var resturang personalen snäppet trevligare än receptionisterna men absolut inget som gjorde resan bättre. Resturang personalen verkade trötta på deras jobb och receptionisterna var otrevliga och inte tillmötesgående över huvudtaget. Ena dagen kunde de hjälpa oss att ringa en taxi för 8 personer, andra dagen var det omöjligt för man kunde ringa för max 6 stycken. Ingen logik. Överlag möter inte stället upp till bilderna. Receptionen var ofräsch. Butiken var jätte utplockad och utbudet dåligt. Rummen är helt okej, lite ofräscha. Vissa rum hade en otrolig utsikt medans andra rum (mitt rum) hade utsikt i en betong vägg även fast priserna var det samma. Pool området var trevligt. Det fanns biljardbord och andra spel i anslutning till poolen men dessa kostade extra liksom de mesta på hotellet. Ville man ha internet kostade de extra, ville man spela tennis kostade de extra, ville man ha speciella drinkar kostade de extra. Restaurangen var riktigt dålig. Frukosten var varierad men inte så god. Lunchen var också varierad men även där inte så god. Eftermiddags snackset var ett skämt, kaffe och kaka som låg inplastad fanns att tillgå. Middagen var däremot fruktansvärd. Allt är friterat och dränkt i fett. Det är mycket grytor med innehåll av vad vet jag. Det fanns inget som visade på vad det var vi åt. Överlag var maten (alla måltider) sunkig, fettig och friterad. En i sällskapet blev matförgiftad från hotellets mat en dag, tror från lyckligen. Resturang lokalen var inte mysig över huvudtaget. Det är en vit steril lokal med bord uppradade. Det funkar till frukost och lunch. Men vid middagen är det inte jätte trevligt. Efter middagen är det underhållning som visade sig i form av bingo av en tant i mjukisdress som skrek i en mikrofon. Även lite karaoke. Baren var också ett skämt. Man fick all dricka i små plastglas. Det fanns inget drinklista och man kan inte förvänta sig riktiga drinkar, mer i form av läsk med sprit. Spriten var riktigt utblandad med vatten. Läget är kasst. Varken nära till strand eller centrum. Finns en matbutik i närheten och ett shopping centrum 15 min gång. Men vill man till stan för att äta middag eller till stranden är det bara att räkna med taxi. Tur att taxin är billig. Det finns mycket att klaga på, men överlag funkar det. Beror helt på vilken standard man har och vad för typ av resa man ska på. Hade läget varit bättre hade nog standarden också kännts mer okej.

 
2019-03-23

av DeniseA1025 Bromma, Sverige

Maten var hemsk

Helt okej hotell med fint poolområde. Några få personer i personalen drog ner kvalitén på servicen med sitt dåliga humör, men flera andra var bra och trevliga. Maten gick knappt att äta, smaklös och luktade frityr. Vi åt mestadels på restauranger fast vi hade all inclusive på hotellet. Dåligt läge, men buss till Maspalomas-stranden gick ett par gånger om dagen.