Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 48 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
6,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
5,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
6,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Poolområdet.
-

Bekräftad gäst: 2023-11-26


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-04-02


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-04-02


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-03-19


10 av 10

+
Lugnt och avslappnat, inte så mycket folk
-

Bekräftad gäst: 2023-02-19


5 av 10

+
Fint läge
-

Bekräftad gäst: 2023-01-07


1 av 10

+
Kom aldrig dit blev sjuk och ville inte smitta andra så jag stannade i Sverige
-
Kom aldrig dit blev sjuk och ville inte smitta andra så jag stannade i Sverige

Bekräftad gäst: 2022-12-25


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-12-18


5 av 10

+
Rummet fint. Barpersonal trevlig.
-
Dåligt bemötande i receptionen. Ingen lunch fanns förutom buffé, dåligt. Restaurangen tråkig, såg ut som en pizzeria på 80-talet, plaststolar m.m! Middagsbuffe ok, men inte i en vecka. Fick inte förlänga rummet avresedagen, aldrig hänt förut. Receptionen informera inte vid incheckning att man skulle lämna deposition om man ville ha fjärrkontroll till tv.

Bekräftad gäst: 2022-12-10


7 av 10

+
Rent och snyggt
-

Bekräftad gäst: 2022-12-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

46% av resenärerna rekommenderar

1467 omdömen
Utmärkt
 
247
Väldigt bra
 
491
Bra
 
376
Mindre bra
 
160
Underkänt
 
193

5 senaste omdömen

2022-12-21

av Gratting

Semester

Vi spenderade 6 nätter på detta hotell nu i december och är mycket nöjda. Inför vistelsen så hade vi väl inga skyhöga förväntningar direkt men vi har ju ändå våra krav. Till att börja med så ligger hotellet väldigt mysigt till med en fin utsikt över staden och havet. Gillar man inte att gå så kanske det inte är optimalt, men för oss passade det bra. Poolen var välskött, väldigt många solstolar var ett stort plus. Ena halvan i poolen uppvärmd och ena lite kallare. Personalen var i det stora hela trevliga och enkla. Maten var bra, relativt god variation , och speciellt frukost och lunch var bra. För att vara ett två/tre plus hotell så var maten verkligen över förväntan. Ett stort minus var dock att sängen på rummet var extremt hård och det gjorde att jag fick väldigt ont i baksidan av kroppen, Men annars var rummet och uteplatsen jättefint! Städningen på rummet var inte toppen men ändå ok. Helhetsbetyg- 8/10

 
2022-11-27

av 325bobbyh Borås, Sverige

Enkelt och bra.

En budgetresa och förväntningar var inte högt ställda. MEN äldre hotel och standarden var bra. Väl efterhållet och bra rum, poolområdet bra, inte stort men solstolar till de som ville ha. Vi hade all inclusive och det funkade också inga gormemiddagar men enkelt och ok då priset var blygsamt. Blandning på de som bodde här, men få hade någon klädkod i restaurangen. Ibland bar överkropp och bikini. Mindre trevligt men mer åt gästerna än stället😉

 
2022-02-08

av 709andrzejc

”Överraskande bra”

Vi bodde p hotellet en vecka i januari. Jag var positivt överraskad. Hotellet ligger ganska långt från centrum, men det finns gratis bussar till stranden och bra bussförbindelse till centrum. Det är ett litet slitet hotell, men det var välstädat på både på rummen och poolområdet. Poolområdet var fin och det fanns gott om solsängar. 100 meter från hotellet ligger Spar butiken, en kilometer från hotellet ligger ett väldigt fint köpcentrum. Dålig wi-fi. Vissa klagade på hotellets personal, och det kan stämma. Lite äldre kvinna i receptionen när vi checkade in var den typen ”jag vet allt och bäst”, skulle fixa någonting på en gång, och det var inte gjort, men dagen efter när hennes chef var närvarande fixade hon direkt och hon sååå trevlig. Jag kan tänka mig att bo på det hotellet igen.

 
2020-03-10

av ECSvensson Härnösand, Sverige

Sportlov med sol och golf

Helt okej. Kan tänka mig åkta tillbaka. Men vill ha mjukare sängar och bättre variation på maten. Om man tar all-inclusive vill säga. Det behövs ju egentligen inte. Men skönt för ungdomarna att bara gå och äta. Fina och enkla bungalows. Mysigt bra pool och poolområde. Aktiviter fanns som pingisbord, biljardbord och airbockey. 👍🏼 Anordnades vissa olika typer av aktiviteter ngr dagar. 😁 Trevlig personal, men brist på att förstå engelska. Men det verkar vara över hela ön.

 
2020-01-10

av SaraAndersson

Överlag kasst

Otrevlig personal. Visst var resturang personalen snäppet trevligare än receptionisterna men absolut inget som gjorde resan bättre. Resturang personalen verkade trötta på deras jobb och receptionisterna var otrevliga och inte tillmötesgående över huvudtaget. Ena dagen kunde de hjälpa oss att ringa en taxi för 8 personer, andra dagen var det omöjligt för man kunde ringa för max 6 stycken. Ingen logik. Överlag möter inte stället upp till bilderna. Receptionen var ofräsch. Butiken var jätte utplockad och utbudet dåligt. Rummen är helt okej, lite ofräscha. Vissa rum hade en otrolig utsikt medans andra rum (mitt rum) hade utsikt i en betong vägg även fast priserna var det samma. Pool området var trevligt. Det fanns biljardbord och andra spel i anslutning till poolen men dessa kostade extra liksom de mesta på hotellet. Ville man ha internet kostade de extra, ville man spela tennis kostade de extra, ville man ha speciella drinkar kostade de extra. Restaurangen var riktigt dålig. Frukosten var varierad men inte så god. Lunchen var också varierad men även där inte så god. Eftermiddags snackset var ett skämt, kaffe och kaka som låg inplastad fanns att tillgå. Middagen var däremot fruktansvärd. Allt är friterat och dränkt i fett. Det är mycket grytor med innehåll av vad vet jag. Det fanns inget som visade på vad det var vi åt. Överlag var maten (alla måltider) sunkig, fettig och friterad. En i sällskapet blev matförgiftad från hotellets mat en dag, tror från lyckligen. Resturang lokalen var inte mysig över huvudtaget. Det är en vit steril lokal med bord uppradade. Det funkar till frukost och lunch. Men vid middagen är det inte jätte trevligt. Efter middagen är det underhållning som visade sig i form av bingo av en tant i mjukisdress som skrek i en mikrofon. Även lite karaoke. Baren var också ett skämt. Man fick all dricka i små plastglas. Det fanns inget drinklista och man kan inte förvänta sig riktiga drinkar, mer i form av läsk med sprit. Spriten var riktigt utblandad med vatten. Läget är kasst. Varken nära till strand eller centrum. Finns en matbutik i närheten och ett shopping centrum 15 min gång. Men vill man till stan för att äta middag eller till stranden är det bara att räkna med taxi. Tur att taxin är billig. Det finns mycket att klaga på, men överlag funkar det. Beror helt på vilken standard man har och vad för typ av resa man ska på. Hade läget varit bättre hade nog standarden också kännts mer okej.