Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Läge
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

46% av resenärerna rekommenderar

1389 omdömen
Utmärkt
 
230
Väldigt bra
 
470
Bra
 
358
Mindre bra
 
146
Underkänt
 
185

5 senaste omdömen

2020-03-10

av ECSvensson Härnösand, Sverige

Sportlov med sol och golf

Helt okej. Kan tänka mig åkta tillbaka. Men vill ha mjukare sängar och bättre variation på maten. Om man tar all-inclusive vill säga. Det behövs ju egentligen inte. Men skönt för ungdomarna att bara gå och äta. Fina och enkla bungalows. Mysigt bra pool och poolområde. Aktiviter fanns som pingisbord, biljardbord och airbockey. đŸ‘đŸŒ Anordnades vissa olika typer av aktiviteter ngr dagar. 😁 Trevlig personal, men brist på att förstå engelska. Men det verkar vara över hela ön.

 
2020-01-10

av SaraAndersson

Överlag kasst

Otrevlig personal. Visst var resturang personalen snäppet trevligare än receptionisterna men absolut inget som gjorde resan bättre. Resturang personalen verkade trötta på deras jobb och receptionisterna var otrevliga och inte tillmötesgående över huvudtaget. Ena dagen kunde de hjälpa oss att ringa en taxi för 8 personer, andra dagen var det omöjligt för man kunde ringa för max 6 stycken. Ingen logik. Överlag möter inte stället upp till bilderna. Receptionen var ofräsch. Butiken var jätte utplockad och utbudet dåligt. Rummen är helt okej, lite ofräscha. Vissa rum hade en otrolig utsikt medans andra rum (mitt rum) hade utsikt i en betong vägg även fast priserna var det samma. Pool området var trevligt. Det fanns biljardbord och andra spel i anslutning till poolen men dessa kostade extra liksom de mesta på hotellet. Ville man ha internet kostade de extra, ville man spela tennis kostade de extra, ville man ha speciella drinkar kostade de extra. Restaurangen var riktigt dålig. Frukosten var varierad men inte så god. Lunchen var också varierad men även där inte så god. Eftermiddags snackset var ett skämt, kaffe och kaka som låg inplastad fanns att tillgå. Middagen var däremot fruktansvärd. Allt är friterat och dränkt i fett. Det är mycket grytor med innehåll av vad vet jag. Det fanns inget som visade på vad det var vi åt. Överlag var maten (alla måltider) sunkig, fettig och friterad. En i sällskapet blev matförgiftad från hotellets mat en dag, tror från lyckligen. Resturang lokalen var inte mysig över huvudtaget. Det är en vit steril lokal med bord uppradade. Det funkar till frukost och lunch. Men vid middagen är det inte jätte trevligt. Efter middagen är det underhållning som visade sig i form av bingo av en tant i mjukisdress som skrek i en mikrofon. Även lite karaoke. Baren var också ett skämt. Man fick all dricka i små plastglas. Det fanns inget drinklista och man kan inte förvänta sig riktiga drinkar, mer i form av läsk med sprit. Spriten var riktigt utblandad med vatten. Läget är kasst. Varken nära till strand eller centrum. Finns en matbutik i närheten och ett shopping centrum 15 min gång. Men vill man till stan för att äta middag eller till stranden är det bara att räkna med taxi. Tur att taxin är billig. Det finns mycket att klaga på, men överlag funkar det. Beror helt på vilken standard man har och vad för typ av resa man ska på. Hade läget varit bättre hade nog standarden också kännts mer okej.

 
2019-03-23

av DeniseA1025 Bromma, Sverige

Maten var hemsk

Helt okej hotell med fint poolområde. Några få personer i personalen drog ner kvalitén på servicen med sitt dåliga humör, men flera andra var bra och trevliga. Maten gick knappt att äta, smaklös och luktade frityr. Vi åt mestadels på restauranger fast vi hade all inclusive på hotellet. Dåligt läge, men buss till Maspalomas-stranden gick ett par gånger om dagen.

 
2018-11-03

av Magnus C

Längtar hem

Spenderade 10 dagar här med vänner och familj. Plus är att det är hyfsat lätt får en solstol. Minus All-inclusive är det sämsta jag någonsin stött på jag kan inte med ord beskrivs hur dålig den är. Deras sprit,vin,drinkar mm kan man dricka om man inte har några krav över huvudtaget. Ölen är ok men man får be dem fylla glasen annars blir de halva. Större delar av personalen är så otrevliga att man själv blir på dåligt humör. Försökte vara trevlig de första dagarna men när de inte kan hälsa så tröttnar man till sist. Barnen köpte badringar för att ha i poolen. Men då kom badvakten direkt och förklara att dem fick man inte ha i poolen. Och tror ni att ni får hoppa i poolen så har ni fel. I denna pool får man enbart gå i från sidan fick vi förklarat för oss. Underhållningen är så man skäms när man sitter där. Vi är en familj på 5 två vuxna barn på 12,16 och 17 Som varje år åker på några semesters och har gjort så i 10 års tid. Men detta va bottenskrapet delux efter 2 dagar så längtar barnen hem. Med vänlig hälsning, Magnus

 
2018-01-08

av rasalex Stockholm, Sverige

Hade fått bättre omdöme om personalen varit mer tillmötesgående

Hade inga högre förväntningar på detta hotell men helt klart godkänt. Positivt: *Lägenheten var väldigt rymlig och med en stor uteplats. *Gratis tennisbana på hotellområdet. *Stort poolområde och aldrig svårt att få solstol. *Flera restauranger och matbutik i närheten. *Bra promenadvägar runtom. *Gratis buss till och från stranden (Maspalomas) varje dag. Negativt: *Läget var lite "off" *De tar betalt för både tv och värdeskåp om man vill använda det. *Städningen var inget vidare. *All-inclusive kostade 25 eur/dag/pers men på Nyårsafton höjde de till 55 Eur/pers vilket kändes sjukt orimligt. *Man fick inte äta på restaurangen om man inte betalade för hela sällskapet som bodde tillsammans, även om halva sällskapet ville äta. *Poolen var iskall (Mig gjorde det inte så mycket men jag förstår om man vill ha den lite uppvärmd). *Vi bad om att få checka ut en timme senare vilket receptionisten sa var helt ok samma morgon. 12:30 ringer en arg receptionist, oklart om det var samma person jag pratat med på morgonen, och skriker att vi är sena. Jag påpekar att vi fått ok att checka ut 13:00 men hon gav sig inte förrän jag höjde rösten. Då sa hon bara ok, ingen ursäkt. Jag tycker att personalen kändes "mätt" på turister och orkade inte riktigt anstränga sig att vara lite trevliga och tillmötesgående.