Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels är vår senaste oas för avkoppling under den kanariska solen. Här kan vuxna njuta av lugn och ro i rum och områden bara för dem. Och för barnfamiljerna och andra som vill aktivera sig erbjuds aktiviteter på dagarna och underhållning varje kväll.

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Juniorsviter för 1-3 personer. Sviter för 1-3 personer. Juniorsvit Deluxe (för vuxna över 18 år) för 2-3 personer. Deluxesviter (för vuxna över 18 år) för 3-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Lugnt poolområde. Nytt och fräscht!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 398 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 2 km
Till centrum: 2,6 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels ligger i ett härligt område på södra Gran Canaria, mellan Parque Natural de las Dunas de Maspalomas, stranden och golfbanan i Maspalomas.

Här finns härliga pooler, en stor pool och en separat barnpool, samt fina solsängar att njuta dagarna vid. Poolen är uppvärmd till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Handduksservice tillhandahållas mot en deposition. Hotellet har en buss som kör mellan hotellet och stranden flera gånger varje dag (mot en avgift).

Av de bästa lokala råvarorna tillagas såväl varma som kalla internationella rätter. Dessa serveras på bufférestaurangen Palmera till frukost, lunch och middag. Snackbaren Ola bar serverar enklare måltider till lunch och middag och på baren O2 kan du släcka törsten med valfri dryck.

Aktiviteter dagtid för vuxna och barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal. Lekplats. Kvällsunderhållning för hela familjen varje kväll. Kostnadsfritt gym för gäster över 16 år. Parkering på hotellet om du hyr bil under semestern. Minilivs. Begränsad trafik.

För gäster i rum för vuxna över 18 år
Det finns ett dedikerat område på hotellet för gäster i rum för vuxna över 18 år. Där finns ett poolområde med en stor pool och mot avgift finns härliga balinesiska solsängar. Dessutom finns Duna Corner, som serverar dryck ackompanjerad av läcker utsikt mot sanddynerna i Maspalomas.

Måltider

Ingår:

  • Halvpension
  • Julmiddag (25/12)
  • Nyårsmiddag

Mot tillägg:

  • Helpension inklusive dryck
  • All Inclusive

Helpension inklusive dryck avser frukost-, lunch- och middagsbuffé. Den dryck som ingår är ett glas vatten, läsk, öl eller vin till lunch och middag.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 8.00-10.30 på restaurang Palmera.
  • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00 på restaurang Palmera.
  • Middagsbuffé, kl. 18.00-21.30 på restaurang Palmera.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.

Alla hotell, Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotell Cordial Green Golf är ett utmärkt val för den som gillar golf. Här bor du nämligen granne med den fina golfbanan i Maspalomas. Koppla av vid poolen efter morgonrundan eller ta hotellets buss till stranden. De ljusa etagelägenheterna ligger i trevliga bungalowliknande längor och har alla markterrass.

Canary Garden Club

Bo på familjevänliga Canary Garden Club i lugna, gröna omgivningar. På området finns gott om plats för lek och avkoppling, och det trevliga poolområdet med uppvärmda pooler för stora och små blir snabbt den naturliga samlingspunkten.

Mirador Maspalomas by Dunas

På hotell Mirador Maspalomas by Dunas ingår All Inclusive i priset! Här bor du i bekväma rum med plats för upp till fyra personer och kan välja mellan att njuta av den spanska solen vid hotellets poolområde, eller om du vill hoppa på hotellets gratisbuss som går till och från stranden flera gånger varje dag.

Vista Oasis

I Sonneland-området, cirka 3 kilometer från centrum av Maspalomas, ligger lägenhetshotellet Vista Oasis. Här kan du koppla av vid det fina poolområdet och du har gångavstånd till restauranger, affärer och barer. Du kan välja mellan att bo i tvårumslägenhet där All Inclusive ingår eller så väljer du att bara köpa till frukost eller halvpension.